ORTO SMART! - help

trixxie • Od: 27.8.2011 • Prispevkov: 14
ORTO SMART! - help 12.6.2012 15:30
žiiujo! Smile

no jaz zdaj dobim nov telefon in sicer androidni telefon. odločila sm se za simobilov paket orto smart, zanima pa me:
* 1 GB prenosa podatkov - koliko približno je to? pač na mesec, kaj vse lahko počnem na internetu da nebom šla preko te 'omejitve'?
* aplikacije - koliko to stane? je to že všteto v paket (pač v prenose podatkov ali je to kaj drugega?)
* SMS/MMS - tam piše da je to neomejeno, zanima pa me, če to velja za vsa omrežja, ali samo znotraj simobila?
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: ORTO SMART! - help 12.6.2012 15:59
glede 1gb interneta... ja to je tko... za kej pogledat na fb sem pa tja pa še kej zravn je to čist ok na mesec. kej več je že bl kriza. Tko za na hitr je.

aja neomejeno je ubistvu 1000 smsov/mmsov (vsaj pr men je tko) in to v vsa omrežja (to sm zihr).
superskuna • Od: 6.6.2012 • Prispevkov: 61
Re: ORTO SMART! - help 12.6.2012 16:23
js mam smart in je to legendarno. kar ni ukluceno u paket mors use placat.
1gb prenosa je dost velik, js sm med solo skori skoooos na fejsu, pa googlam pa nevem kaj use pa ne grem cez 500mb
neomejeno smsu in mmsu mas v VSA omrezja ampak minute pa sam v simobil omrezju. zravn mas se 201 minuta v druga omrezja (mobitel,tusmobil,zravn so uklucene tut minute u stacionarni) teh 201 minut se porab TAKOJ ce usaj mal govoris ker to je 3ure pa 20min usega skp. js zdele starce prepricujem da mi zravn zakupjo se opcijo 201 tko da bi mela 402 minuti, ce bi se dal. ampak bi pac placala 25e na mesc. drgac paket je zakon, posebi ce ful tipkas pa to, sam pac ja minute so mal **** ce ful klices u druga omrezja. tko da ja..itak pa loh sprot preverjas kok si porabu.
upam da sm kej pomagala (:
tvojapikica97 • Od: 11.6.2012 • Prispevkov: 5
Re: ORTO SMART! - help 12.6.2012 17:49
jst sem tut na smartu pa je fulj mutav usaj meni.pa kua je razlika med 3g pa 2g omrezjem? 0.0
Re: ORTO SMART! - help 12.6.2012 18:49
tvojapikica97 pravi:
jst sem tut na smartu pa je fulj mutav usaj meni.pa kua je razlika med 3g pa 2g omrezjem? 0.0

razlika je, da je 3G omrežje boljše in hitrejše...
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: ORTO SMART! - help 12.6.2012 19:43
če ne še tega ne veš,potem pa ne vem...Okej,ne rabi pol ljudi vedet razliko med drobovjem iphone 4s in galaxy s3,ampak to bi pa lahko vedeli... Rolling Eyes
Re: ORTO SMART! - help 12.6.2012 20:21
Timo3113 pravi:
če ne še tega ne veš,potem pa ne vem...Okej,ne rabi pol ljudi vedet razliko med drobovjem iphone 4s in galaxy s3,ampak to bi pa lahko vedeli... Rolling Eyes

SAMSUNG GALAXY S3 <3333333 moja ljubezen

mal predrag zame, ampak sej mora bit, si zasluži to ceno
Re: ORTO SMART! - help 12.6.2012 21:11
ne bi se kregu tukaj,pa šel v podrobnosti (smo apple fani u familiji,kaj hočeš),ampak takšnerga telefona ne rabim,4,8 zaslon,halo... ko deska za kruh rezat pa brez zamere. Rolling Eyes
Re: ORTO SMART! - help 12.6.2012 21:23
Timo3113 pravi:
ne bi se kregu tukaj,pa šel v podrobnosti (smo apple fani u familiji,kaj hočeš),ampak takšnerga telefona ne rabim,4,8 zaslon,halo... ko deska za kruh rezat pa brez zamere. Rolling Eyes

blebleblebble... Js sm tud za apple, ampak samsung galaxy s3 je pa res woow. Sm mela na probi apple 4s in galaxy s3... in morm rečt da mi je bil boljši samsung. Wink
Re: ORTO SMART! - help 13.6.2012 15:30
stvar okusa,jaz čakam novi iPhone,s3 je buil delan za konkurenco 4s,ne za novi iPhone,vsaj kolikor vidim... Samsung nekako skopira apple (mislim na S Voice),pa apple že da neki novega ven...Upam na iPhone med zdajšnjim in 4,0 ekranom. to bi bilo top,ker zdaj je že malo nerodno...
je pa bil stric v Mobitel centru,pa preiskusil primerjavo zaganjanja aplikacij,widgetov itd. med njegovim 4s in s3,pa je bil s3 pohvaljen s strani nalaganja slik,če ne kompliciram z izrazi,ampak ekran je občutno prevelik... si videla novi MBP z retino? Very Happy
Re: ORTO SMART! - help 14.6.2012 16:21
Timo3113 pravi:
stvar okusa,jaz čakam novi iPhone,s3 je buil delan za konkurenco 4s,ne za novi iPhone,vsaj kolikor vidim... Samsung nekako skopira apple (mislim na S Voice),pa apple že da neki novega ven...Upam na iPhone med zdajšnjim in 4,0 ekranom. to bi bilo top,ker zdaj je že malo nerodno...
je pa bil stric v Mobitel centru,pa preiskusil primerjavo zaganjanja aplikacij,widgetov itd. med njegovim 4s in s3,pa je bil s3 pohvaljen s strani nalaganja slik,če ne kompliciram z izrazi,ampak ekran je občutno prevelik... si videla novi MBP z retino? Very Happy

sam ne mi naprej metat velikost s3-ja. ZAME je to glih prava velikost. drugače pa tud js čakam na novi iphone. Meni je s3 eden izmed odličnih telefonov in lahko konkurira z iphonom.
Re: ORTO SMART! - help 14.6.2012 20:13
enako,ampak konkurera 4s,za novega bo konkurence zmanjkalo,komaj čakam na rojstn dan zarad novega telefona,pa me tut nokia 800 dost vleče,sm jo preiskusu,operacijski sistem me zanima...
danes sem imel v roki prijateljevega Nota. katastrofa od katastrofe. Note konkurera TAB-u.
Re: ORTO SMART! - help 14.6.2012 21:33
Timo3113 pravi:
enako,ampak konkurera 4s,za novega bo konkurence zmanjkalo,komaj čakam na rojstn dan zarad novega telefona,pa me tut nokia 800 dost vleče,sm jo preiskusu,operacijski sistem me zanima...
danes sem imel v roki prijateljevega Nota. katastrofa od katastrofe. Note konkurera TAB-u.

ja že, da bo novi iphone boljši, ampak vedno bo en telefon boljši od drugega. Na nokie jaz ne padam več, sicer me mal tud zanima nokia 800 ampak... eh.
Jaz sem mela včeri Nota od prijateljice in mi je ql. Res da je že kar velik, ampak je kar v redu, nekateri ga rabijo. Ona ma velik stvari, ki ji prav pride, da ma večji zaslon.

Drugačle pa samsung galaxy s3 ni veliko večji od iphona 4s. In pa s3 je tanjši od iphona.
Re: ORTO SMART! - help 15.6.2012 14:56
če bi šli gledat prostornino...v tako velik telefon kot je s3 se da spravit velik drobovja notr,veš? Very Happy ma velik večjo prostornino kot 4s.
nokia lumia 900-moja skrivna želja,da bi poskusil
Very Happy
note je pa občutno prevelik,vsaj zame.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.