srednja šola

smile97 • Od: 31.12.2009 • Prispevkov: 30
srednja šola 14.6.2012 14:11
heej! again me Very Happy
torej.. jaz sem dala prijavo na neko šolo kjer je omejitev vpisa. sicer skori 100% pridem notri.. ampak včasih se mi zdi da bi raje šla na drugo šolo (ki je tudi bliže)
zanima me, če je to sploh mogoče in ali ima kdo kakšne izkušnje s tem.. hvala Smile

aja na drugi šoli omejitve ni Smile
smileyface01 • Od: 13.6.2012 • Prispevkov: 5
Re: srednja šola 14.6.2012 18:08
baje lahk ze prvi mesc zamens gimnazijo k en moj frend jo je u septembru sam nvm pa kko to narest Neutral
anjaindejan • Od: 14.6.2012 • Prispevkov: 5
Re: srednja šola 14.6.2012 20:22
v srednji šoli se lahko vse do konec novembra prepišeš iz te šole na drugo , Preprosto narediš to. S enim od staršev greš k svetovalni delovki , ona ti da izpisnico , nato pa greš na šolo na katero se želiš prepisati in tam poiščeš svetovalno delovko kjer izpolniš vpisnico Smile
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: srednja šola 14.6.2012 21:16
Ja valda da se lahka prepišeš. Jz sm se lani tut upisala v sredno v lj, pa bi mogla živet v dijaškem pa sm se med poletnimi premislala in sem hotla ostat v celju. potem sm se odločla na kero gimnazijo bi se v celju vpisala in sm pogledla na spletno stran od kdaj naprej je šola odprta med počitncami, in men se zdi da od enega 15 avgusta naprej je bla odprta tak da sm se kr na šoli oglasla in mi je ravnatelj reku nej napišem prošnjo.Potem sem napisala prošnjo se izpisala iz šole v lj in bla sprejeta tu v celju. Tako sm bla prvega septembra že v šoli v celju.
Pač meni se zdi bolše če se prepišeš že pred prvim septembrom ker imaš manj težav. pač nisi še vpisana v redovalnici, pa fajn je da sredno šolo že začneš na tisti šoli, ko ti je fajna Very Happy
smile97 • Od: 31.12.2009 • Prispevkov: 30
Re: srednja šola 14.6.2012 22:08
še enkrat res hvala za odgovore..
problem je da se res ne morem odločit na katero šolo naj grem... Sad
Lojzica • Od: 20.3.2012 • Prispevkov: 8
Re: srednja šola 14.6.2012 22:52
aja?
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: srednja šola 15.6.2012 18:35
probaj na tej, če pa ne bo fjan greš pa na drugo.. pa, če sta si tok podobni, a ni pol vseen? Smile če sta ti obe všeč, katerokol izbereš ne boš mim vsekala. itak je pa sam srednja..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.