NIKON :)

katerega naj izberem?
nikon d3200
33%
 33%  [ 1 ]
nikon d5100
66%
 66%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 3

punckalove • Od: 24.9.2010 • Prispevkov: 79
NIKON :) 16.7.2012 19:32
js si ful želim met nikona, ker zlo rada slikam, pa tut poj bi re mogoče rada s tem tut ukvarjala..še nikoli nism mela zrcalno rfleksnga, zato se ne spoznam veliko..
najbolj všeč sta mi bila nikon d5100 in d3200. nevem katerega naj izberem.. mi lahko kdo svetuje? povejtte še vaše izkušnje če ima kdo od vas keterega od teh dveh Very Happy

hvala Smile
la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: NIKON :) 17.7.2012 8:54
Naberi si toliko znanja, da se boš lahko sama odločla Smile
sicer bi jaz vzela 5100
Awy • Od: 24.4.2012 • Prispevkov: 4
Re: NIKON :) 17.7.2012 10:55
Jaz mam Nikona D5100 (: Morem rečt, da je res super fotoaparat, poleg tega, da slika super, dela tudi zakon HD videje. Smile Ampak je kar zapleten za uporabo. Pač, na začetku sem se ful po navodilih orientirala, potem pa sem se že nekak navadla, na to kateri gumb je za kaj. Laughing
Jaz sem sicer že prej mela enega zrcalno refleksnega, ampak ni bil digitalni. Ampak mi to ni ravno pomagalo, ker so dig. zrcalno refleksni res čisto drugačni in imajo tudi mnogo več funkcij.
Jaz bi ti tudi tega priporočala. Wink
punckalove • Od: 24.9.2010 • Prispevkov: 79
Re: NIKON :) 17.7.2012 18:10
hvala za mnenja Smile js sm se najprej ful zapičla u d3200, sam nwm zakva, mogoče zart unga načina vodnika, je pa tut dražji (vrjetn me je tut to bl prtegnil)..sam zj sm pa bl za u naprej gledala, pa bl glavne značilnosti fotoaparata, pa brala sm po forumih in res usi ful priporočajo d5100..tkoda se bom po vsej vrjetnosti odločila za njega Very Happy

še kdo kej prosim?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.