Kako ga osvojiti?1 | 2 | >>• girlinlove
• Od: 19.10.2008
Kako ga osvojiti?
19.10.2008 10:55
Heii
No men je že neki časa ušeč en tip. Res je full hud pa tut starejši je ud mene. Tko se pogovarjava kot frenda pa to. Sam nwm a nj ga kr prašam, če sm mu kei ušeč..Nwm no Tuki bi rabla kšne nasvete pa npr. tut kko ga osvojit?? PLISS djte mi kšn nasvet.. Tnx že u naprei! • agfd
• Od: 17.10.2008
• Kraj: murska sobota
Re: Kako ga osvojiti?
19.10.2008 13:12
jgsfd
Nazadnje urejal/a agfd 7.8.2010 3:44; skupaj popravljeno 1 krat • agfd
• Kraj: murska sobota
19.10.2008 13:12
uzhg
Nazadnje urejal/a agfd 7.8.2010 3:44; skupaj popravljeno 1 krat • 4everyours
19.10.2008 13:18
no ja, lahko je drugemu rečt, naj kr enemu tipu reče, da ji je všeč. mislim, da to v praksi ne bi prišlo preveč v poštev.
pomoje bi blo boljše, če ga kdaj vprašaš kakšne punce so mu všeč, se obnašaš kot njegova prijateljica in si pridobiš njegovo zaupanje.. in mislim da ti bo slej kot prej zaupal, da si mu všeč. lahko tudi hodita skupaj na kake zabave in se imata skupaj fajn • ninaa
• Od: 23.10.2008
23.10.2008 14:35
chauchi! no lahko ti dam nekej nasvetov kko dat tipu vedt da ti je ušeč alpa se kasnejš spustit v zvezo.. tut sama mam podobne probleme no recimo: ko tega tipa nekje srečaš, se mu nasmehni, pač enostavno: začni ga pozdravljat.. poskus bit čim bolj sproščena, neki čist u izi kdaj pa kdaj mu tut pomežikni ( ne vsakič ker je to pretiravanje).. pred tem se seveda prepričej da nima punce in da si mu všeč! ne se slepit z ljubeznijo, ko si slep vidiš samo lepo in da je vse z rožicami posuto, v resnici pa ni. ne poskušej verjet takim, k o tem nimajo pojma in so škodoželjni. če ti bo dajal očitne znake, vzrajaj ampak ne pretiravaj! take punce k pretiravajo že na začetku preprosto rečen: ****. pa velik uspeha! sporoč kako gre čauuu* Niiiinčii.* • ninaa
23.10.2008 14:36
kok let pa sta narazen? midva z mojim sva 5 let in zard tega ne morva hodit • Fuucking.Baby.
• Od: 13.10.2008
23.10.2008 16:07
ninaa pravi:kok let pa sta narazen? midva z mojim sva 5 let in zard tega ne morva hodit
Woo.5 let??? Js sn z moio Simpatijo 3 lete.pa še vedn misl d je vlk preuč.K on mene sploh ne šmirgla.Smo u Bučo me "****". Ej pa vidva.Pač hodta u isto šolo?? Sta soseda? Mata kake vezee? • ninaa
24.10.2008 14:35
midva? am ja sva iz iste vasi..
• Taanc
• Od: 27.10.2008
27.10.2008 20:21
ggrrr...
men zmeri rata d usakga osvojim,tud tiste k jih nočem. • paTrish
• Od: 25.10.2008
27.12.2008 17:48
HeLou! Am jas mam tudi en problem z fantom oz. simpatijo. Ko sva se spoznala sva se fuul pogovarjala po msn.ju itd. pol pa sem enkrat pred njim kadila pol pa zvedla da ne mara cigaretov (ampak ne kadim redno) . od takrat pa se več nič ne pogovarjama, zvedla pa sem da se mu dopadem Hvala že v naprej! • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
27.12.2008 20:13
paTrish pravi:HeLou! Am jas mam tudi en problem z fantom oz. simpatijo. Ko sva se spoznala sva se fuul pogovarjala po msn.ju itd. pol pa sem enkrat pred njim kadila pol pa zvedla da ne mara cigaretov (ampak ne kadim redno) . od takrat pa se več nič ne pogovarjama, zvedla pa sem da se mu dopadem
Hvala že v naprej! kadit nehi pol ga pa povab kdaj na kak kafe al pač neki, pa se mal pogovorta kk pa kaj stvar stoji _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • thegirl
• Od: 28.12.2008
29.12.2008 19:14
jaz ne bi nehala kadit..
zakaj bi se spreminjala zaradi tipa? :O če te ma tip resnično rad..te bo sprejel kakršna pač si.. ne bo gledal al kadiš al ne.. če pa ga že tako blazno moti.. ne kadit pred njim, daj mu vedet da ne kadiš.. vendar kadi..ko njega ni in da on neve.. ne spreminjaj se zaradi nekoga, zaradi katerega lahko na koncu še trpiš ! je brezveze.. verjemi bodi vedno to kar si .. pa naj si mislijo kar hočejo o tebi.. dovolj je da si všeč sam sebi • paTrish
29.12.2008 19:36
thegirl pravi:jaz ne bi nehala kadit..
zakaj bi se spreminjala zaradi tipa? :O če te ma tip resnično rad..te bo sprejel kakršna pač si.. ne bo gledal al kadiš al ne.. če pa ga že tako blazno moti.. ne kadit pred njim, daj mu vedet da ne kadiš.. vendar kadi..ko njega ni in da on neve.. ne spreminjaj se zaradi nekoga, zaradi katerega lahko na koncu še trpiš ! je brezveze.. verjemi bodi vedno to kar si .. pa naj si mislijo kar hočejo o tebi.. dovolj je da si všeč sam sebi hvala • thegirl
29.12.2008 19:40
paTrish pravi:
thegirl pravi:
jaz ne bi nehala kadit..
zakaj bi se spreminjala zaradi tipa? :O če te ma tip resnično rad..te bo sprejel kakršna pač si.. ne bo gledal al kadiš al ne.. če pa ga že tako blazno moti.. ne kadit pred njim, daj mu vedet da ne kadiš.. vendar kadi..ko njega ni in da on neve.. ne spreminjaj se zaradi nekoga, zaradi katerega lahko na koncu še trpiš ! je brezveze.. verjemi bodi vedno to kar si .. pa naj si mislijo kar hočejo o tebi.. dovolj je da si všeč sam sebi hvala ej ni panike • underberg
29.12.2008 19:49
paTrish pravi:
thegirl pravi:
jaz ne bi nehala kadit..
zakaj bi se spreminjala zaradi tipa? :O če te ma tip resnično rad..te bo sprejel kakršna pač si.. ne bo gledal al kadiš al ne.. če pa ga že tako blazno moti.. ne kadit pred njim, daj mu vedet da ne kadiš.. vendar kadi..ko njega ni in da on neve.. ne spreminjaj se zaradi nekoga, zaradi katerega lahko na koncu še trpiš ! je brezveze.. verjemi bodi vedno to kar si .. pa naj si mislijo kar hočejo o tebi.. dovolj je da si všeč sam sebi hvala To je čist narobe da boš kadila pa da on ne bo vedu, edino če ti nč ne pomeni. Če ti pa kj pomeni pa probi zdj nehat kadit da se ne boš navadla, ko itak boš hotla pol 100x nehat pa ne boš mogla, če ti pa to res tk paše pa ne nehat. Pa če ne misliš nehat ne to skrivat pred njim, ka če se slučajn začne kaj plest med vama kk mu boš to pol povedla? Bolš da zdj poveš pa bo mir. Ti pa svetujem, če je on uredu pa da ti kaj pomeni, probi nehat kadit pa sta lahk pol oba srečna. Je pa tudi da lahk čez en let spet začneš kadit, sam nehat je pa bol težk. _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • thegirl
29.12.2008 19:59
underberg pravi:
paTrish pravi:
thegirl pravi:
jaz ne bi nehala kadit..
zakaj bi se spreminjala zaradi tipa? :O če te ma tip resnično rad..te bo sprejel kakršna pač si.. ne bo gledal al kadiš al ne.. če pa ga že tako blazno moti.. ne kadit pred njim, daj mu vedet da ne kadiš.. vendar kadi..ko njega ni in da on neve.. ne spreminjaj se zaradi nekoga, zaradi katerega lahko na koncu še trpiš ! je brezveze.. verjemi bodi vedno to kar si .. pa naj si mislijo kar hočejo o tebi.. dovolj je da si všeč sam sebi hvala To je čist narobe da boš kadila pa da on ne bo vedu, edino če ti nč ne pomeni. Če ti pa kj pomeni pa probi zdj nehat kadit da se ne boš navadla, ko itak boš hotla pol 100x nehat pa ne boš mogla, če ti pa to res tk paše pa ne nehat. Pa če ne misliš nehat ne to skrivat pred njim, ka če se slučajn začne kaj plest med vama kk mu boš to pol povedla? Bolš da zdj poveš pa bo mir. Ti pa svetujem, če je on uredu pa da ti kaj pomeni, probi nehat kadit pa sta lahk pol oba srečna. Je pa tudi da lahk čez en let spet začneš kadit, sam nehat je pa bol težk. nisi razumela kaj hočem povedat..skrivaš pred njim tako da ne more zvedet.. eh najboljše da se gre spreminjat zaradi njega ! sej je blo vse med njimi okei..dokler je ni vidu s čikom!?..ma haaloo.. sej cigareta ne spremeni človeka..ubistvu če jo jima rad in če mu kaj pomeni ne more gledat zdaj na cigarete.. eh.. potem pa res nevem kaj bi blo če bi vsi tako gledali.. človeka se gleda kakšen je noter.. pomojem no.. jaz bi mu rekla da naj me sprejme kakršna pač sem..lahko pa prideta do kompromisa..tako da ti ne kadiš v njegovi družbi pa to.. ne pa da boš ti nehala kadit zaradi njega ! ..pomisli če bi on nehal nekaj početi kakšne stvari,kar tebi ne bi bilo všeč zaradi tebe.. nevem no.. zmenta se skupaj..nestoj pa ti zaradi njega delat nekaj kar ne bi hotela.. če pa nočeš kadit zaradi sebe potem pa nehaj.. pa bo obem ugodeno nestoj pa ugajat samo njemu.. res ne ! • underberg
29.12.2008 20:23
thegirl pravi:
underberg pravi:
paTrish pravi:
thegirl pravi:
jaz ne bi nehala kadit..
zakaj bi se spreminjala zaradi tipa? :O če te ma tip resnično rad..te bo sprejel kakršna pač si.. ne bo gledal al kadiš al ne.. če pa ga že tako blazno moti.. ne kadit pred njim, daj mu vedet da ne kadiš.. vendar kadi..ko njega ni in da on neve.. ne spreminjaj se zaradi nekoga, zaradi katerega lahko na koncu še trpiš ! je brezveze.. verjemi bodi vedno to kar si .. pa naj si mislijo kar hočejo o tebi.. dovolj je da si všeč sam sebi hvala To je čist narobe da boš kadila pa da on ne bo vedu, edino če ti nč ne pomeni. Če ti pa kj pomeni pa probi zdj nehat kadit da se ne boš navadla, ko itak boš hotla pol 100x nehat pa ne boš mogla, če ti pa to res tk paše pa ne nehat. Pa če ne misliš nehat ne to skrivat pred njim, ka če se slučajn začne kaj plest med vama kk mu boš to pol povedla? Bolš da zdj poveš pa bo mir. Ti pa svetujem, če je on uredu pa da ti kaj pomeni, probi nehat kadit pa sta lahk pol oba srečna. Je pa tudi da lahk čez en let spet začneš kadit, sam nehat je pa bol težk. nisi razumela kaj hočem povedat..skrivaš pred njim tako da ne more zvedet.. eh najboljše da se gre spreminjat zaradi njega ! sej je blo vse med njimi okei..dokler je ni vidu s čikom!?..ma haaloo.. sej cigareta ne spremeni človeka..ubistvu če jo jima rad in če mu kaj pomeni ne more gledat zdaj na cigarete.. eh.. potem pa res nevem kaj bi blo če bi vsi tako gledali.. človeka se gleda kakšen je noter.. pomojem no.. jaz bi mu rekla da naj me sprejme kakršna pač sem..lahko pa prideta do kompromisa..tako da ti ne kadiš v njegovi družbi pa to.. ne pa da boš ti nehala kadit zaradi njega ! ..pomisli če bi on nehal nekaj početi kakšne stvari,kar tebi ne bi bilo všeč zaradi tebe.. nevem no.. zmenta se skupaj..nestoj pa ti zaradi njega delat nekaj kar ne bi hotela.. če pa nočeš kadit zaradi sebe potem pa nehaj.. pa bo obem ugodeno nestoj pa ugajat samo njemu.. res ne ! ej tk čist mimgrede sm js moški konc koncov je to tk njena odločitev. Ljudje smo si različni, pač nista ona dva za skup. Če biu js zalublen u kako tako pa da bi jo vidu kadit bi mi takoj minal do nje, pa bi lahk bla ne vem kk lepa pa lušna. Itak če bi ji rek da nj neha kadit zarat mene bi me kr ****, rajš nč ne rečem, če bi si pa ona želela bit z menoj, bi ji pa postavu pogoj da neha. _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • thegirl
30.12.2008 1:10
underberg pravi:
thegirl pravi:
underberg pravi:
paTrish pravi:
thegirl pravi:
jaz ne bi nehala kadit..
zakaj bi se spreminjala zaradi tipa? :O če te ma tip resnično rad..te bo sprejel kakršna pač si.. ne bo gledal al kadiš al ne.. če pa ga že tako blazno moti.. ne kadit pred njim, daj mu vedet da ne kadiš.. vendar kadi..ko njega ni in da on neve.. ne spreminjaj se zaradi nekoga, zaradi katerega lahko na koncu še trpiš ! je brezveze.. verjemi bodi vedno to kar si .. pa naj si mislijo kar hočejo o tebi.. dovolj je da si všeč sam sebi hvala To je čist narobe da boš kadila pa da on ne bo vedu, edino če ti nč ne pomeni. Če ti pa kj pomeni pa probi zdj nehat kadit da se ne boš navadla, ko itak boš hotla pol 100x nehat pa ne boš mogla, če ti pa to res tk paše pa ne nehat. Pa če ne misliš nehat ne to skrivat pred njim, ka če se slučajn začne kaj plest med vama kk mu boš to pol povedla? Bolš da zdj poveš pa bo mir. Ti pa svetujem, če je on uredu pa da ti kaj pomeni, probi nehat kadit pa sta lahk pol oba srečna. Je pa tudi da lahk čez en let spet začneš kadit, sam nehat je pa bol težk. nisi razumela kaj hočem povedat..skrivaš pred njim tako da ne more zvedet.. eh najboljše da se gre spreminjat zaradi njega ! sej je blo vse med njimi okei..dokler je ni vidu s čikom!?..ma haaloo.. sej cigareta ne spremeni človeka..ubistvu če jo jima rad in če mu kaj pomeni ne more gledat zdaj na cigarete.. eh.. potem pa res nevem kaj bi blo če bi vsi tako gledali.. človeka se gleda kakšen je noter.. pomojem no.. jaz bi mu rekla da naj me sprejme kakršna pač sem..lahko pa prideta do kompromisa..tako da ti ne kadiš v njegovi družbi pa to.. ne pa da boš ti nehala kadit zaradi njega ! ..pomisli če bi on nehal nekaj početi kakšne stvari,kar tebi ne bi bilo všeč zaradi tebe.. nevem no.. zmenta se skupaj..nestoj pa ti zaradi njega delat nekaj kar ne bi hotela.. če pa nočeš kadit zaradi sebe potem pa nehaj.. pa bo obem ugodeno nestoj pa ugajat samo njemu.. res ne ! ej tk čist mimgrede sm js moški konc koncov je to tk njena odločitev. Ljudje smo si različni, pač nista ona dva za skup. Če biu js zalublen u kako tako pa da bi jo vidu kadit bi mi takoj minal do nje, pa bi lahk bla ne vem kk lepa pa lušna. Itak če bi ji rek da nj neha kadit zarat mene bi me kr ****, rajš nč ne rečem, če bi si pa ona želela bit z menoj, bi ji pa postavu pogoj da neha. ups, sori to je tipično moško razmišljanje ne ampak si biu že v tej situaciji,da lahko rečeš,da ti punca kar tako ne bi bila več všeč? khm..pomojem ne,ker jaz vem da ne bi tako razmišljala.. sej ne pravim,da more bit lušna..ampak more ti bit všeč karakterno.. pa če bo hotela ona sama bo kajenje opustila ali ne.. ne razumem zakaj bi morala ona opustit nekaj zaradi njega.. če bi ona njemu nekaj prikrivala in bi ona dva že hodla pa to..uredu potem bi že razumela..samo ona2 nista skupaj in on njej ni nič reku v zvezi s cigareti,tako da pomojem ni ona nič kriva.. nevem no mogoče se js motim, ampak to jemoje mnenje • underberg
30.12.2008 14:01
V taki situaciji nism biu da bi rek da mi punca ni več ušeč, ker tega nism reku da mi ni več ušeč ampak da mi mine do nje, da nebi mogu bit z njo. Ona ostane isto lušna, lepa, enaka kot prej sam js ne čutim več tok do nje. Lahk sma najbolša prijatla, sam skup pa nebi mogla bit. Nočem pa da bi zarad tega bla sovražnika. Ne mislit da mam zdj kaj proti kadilcem, naj kadijo če jim paše.
Za njo bi pa lažje govril če bi bol natančn vedu ka se dogaja med njima. Je pa tk, da če si nekaj res zlo želiš in to nekaj preprečuje, je normalno da boš hotu to prepreko odstranit. In ona je v takem primeru če si njega tko zlo želi, sam js ne vrjamem da si ga. Ona pa nebi nehala kadit zarad njega ampak zarad sebe. Kadit bi nehala zarad tega da bi bla tudi ona srečna v ljubezni z njim, ne samo zato da bo on srečen, ker pol je pa brezveze da neha. Ona pa tud ve kok ji on pomeni in kaj je več vredno. Nared tk da boš tud ti srečna. Vrjamem pa tudi da čez 10let nobenga nebi preklela, če bi jo sedaj prepričal v to da neha kadit, še hvaležna bi mu bila. Ker večina teh ko jih js poznam pa da kadijo so ži usaj 10x nehal kadit, pa še zmeraj kadijo, ker se ne morejo odvadit. _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • paTrish
30.12.2008 15:35
težke odločitve =/ ..hvala vsem za nasvete • aly
• Od: 7.12.2008
31.12.2008 14:44
jah lei, pač rečš mu ane da ti je ušeč =). to sm js nrdila in ja sva skp zdei že neki časa • paTrish
31.12.2008 18:20
aly pravi:jah lei, pač rečš mu ane da ti je ušeč =). to sm js nrdila in ja sva skp zdei že neki časa
• shoot
• Od: 31.12.2008
31.12.2008 18:41
nwm...loh ga s čem lepo presenetiš...probi bit čim bol izvirna pa tko sam ne tist skoz hodt k njem itd..pač lepo ga presenet in tko pust ga za par dni pr mir in če mu bo všeč bo že sam spet tebe poisku pa tko..(vem iz izkušn hehe) sam pogoj je da mu more bit všeč...sicer mu loh predlagaš da greta na čaj al pa kšno vročo čokolado...pa tko ..zmisl si še kej ane =)
• PinkShue
• Od: 22.12.2008
1.1.2009 17:17
Taanc pravi:ggrrr...
men zmeri rata d usakga osvojim,tud tiste k jih nočem. pr men je enaku in moje prjatlce use misljo d je tu full faiin sm men gre pa tu full na žiuce! • Popcorn
• Od: 28.9.2008
1.1.2009 23:24
underberg pravi:
paTrish pravi:
thegirl pravi:
jaz ne bi nehala kadit..
zakaj bi se spreminjala zaradi tipa? :O če te ma tip resnično rad..te bo sprejel kakršna pač si.. ne bo gledal al kadiš al ne.. če pa ga že tako blazno moti.. ne kadit pred njim, daj mu vedet da ne kadiš.. vendar kadi..ko njega ni in da on neve.. ne spreminjaj se zaradi nekoga, zaradi katerega lahko na koncu še trpiš ! je brezveze.. verjemi bodi vedno to kar si .. pa naj si mislijo kar hočejo o tebi.. dovolj je da si všeč sam sebi hvala To je čist narobe da boš kadila pa da on ne bo vedu, edino če ti nč ne pomeni. Če ti pa kj pomeni pa probi zdj nehat kadit da se ne boš navadla, ko itak boš hotla pol 100x nehat pa ne boš mogla, če ti pa to res tk paše pa ne nehat. Pa če ne misliš nehat ne to skrivat pred njim, ka če se slučajn začne kaj plest med vama kk mu boš to pol povedla? Bolš da zdj poveš pa bo mir. Ti pa svetujem, če je on uredu pa da ti kaj pomeni, probi nehat kadit pa sta lahk pol oba srečna. Je pa tudi da lahk čez en let spet začneš kadit, sam nehat je pa bol težk. To sploh nima veze če kadi alpa ne.. če jo ma rd bo to pač sprejeu. K sej jst tut kdim pa poham pa use pa mam zj tipa k mi je na začetku ful neki ja lubica boš nehala to ni dobr in te scene. pol čez neki cajta se je pa navadu. K je ugotovu da je to pač del mene. Anyway. Velik sreče.[: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.