Re: Kako se približati fantu ?

abu • Od: 2.6.2012 • Prispevkov: 11
Re: Kako se približati fantu ? 4.6.2012 13:31
Hej sem bol sramežljivo dekle in zaljubljena sem v tipa s katerim se že 7 mesecev pogovarjava preko facebooka. Ne hodiva v isto šolo ampak sta si šoli blizu. Večkrat se vidiva na kakem izmed športnih tekmovanj vendar se samo sramežljivo gledava. Veva pa da sva drug drugemu všeč. Ampak ta fant me je zadnje 2 tedna začel ignorerat in nevem zakaj. Kako naj se mu spet približam.? prosm pomagite.! Smile
annalove • Od: 26.9.2011 • Prispevkov: 66
Re: Re: Kako se približati fantu ? 4.6.2012 16:09
mmm praši ga če je kej narobe čej že tko pa če ga boš sploh dobla
mugoč se pa sam TEB zdi da te on ignorira ker ma preveč obveznosti pa ne more bit puvsod
Re: Re: Kako se približati fantu ? 4.6.2012 17:09
okeii bom poskusla. Very Happy
najlepša ti hvala za ta nasvet.! Very Happy
Dcgirl • Od: 29.4.2011 • Prispevkov: 7
Re: Re: Kako se približati fantu ? 5.6.2012 19:01
Lej taki so dedi , čimprej se navadiš tem boljše je ! Sad
abu • Od: 2.6.2012 • Prispevkov: 11
Re: Re: Kako se približati fantu ? 5.6.2012 19:03
oh ja na žalost res Sad

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.