vlažnost?

evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
vlažnost? 20.5.2012 19:53
no am.. js mam problem da učasih nism dost vlažna.
ubistvu je tko, da sm skor vedno, mam pa obdobja k kr ful boli. učeri sva mogla nehat ker me je zlo bolel. pa zihr ni to da nism dost vzburjena. ker sm. a je mogoče to lahko povezano s tem da ubistvu 'vn pride' kej drgač zdej k sm mau pred menstruacijo, kukr pa drgač. al pa da je mogoče problem u kondomih, da niso dost vlažni zame? sam to pomoje ni, k tut če grem z roko dol, sm ponavad bol vlažna kukr zdej... in mi je pol bed ker tip misl da me ni sposobn vzburt al pa kej...
Suzi • Od: 20.5.2012 • Prispevkov: 4
Re: vlažnost? 20.5.2012 21:13
najboljš da greš h ginekologu, ti bo najbolj znau pomagat Smile
lana28 • Od: 1.4.2012 • Prispevkov: 88
Re: vlažnost? 20.5.2012 21:17
sex je najboljši če je punca dost vlažna .. torej če nisi dost je najboljš de te fant oz. de se sama bolj vzburiš (s predigro al pa čem al pa lepimi besedami xD).. de pač postaneš bolj vlažna, ker res lahka boli če te vlažnosti ni ..
upam de sm kej pomagala Smile
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: vlažnost? 20.5.2012 23:00
evica5 pravi:
in mi je pol bed ker tip misl da me ni sposobn vzburt al pa kej...

če te ne more, te pač ne more..
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: vlažnost? 20.5.2012 23:13
Jok3r pravi:
evica5 pravi:
in mi je pol bed ker tip misl da me ni sposobn vzburt al pa kej...

če te ne more, te pač ne more..

Sori, sam dej ne govor bedarij, ker to ni res. Poznam sošolko, k je zgubila vlažnost k je začela jemt kontracepciske tabletke. Res ni bla čist nč vlažna, ful je mela probleme. In k jih je nehala jemt je blo spet vse vredu. (z istim fantom!) ..pa tud sama pr seb opažam, da odkar jem tabletke sm mn vlažna, sam ni hujšga.
Sta zamenjala mogoče kondome? drugač pa tud lubrikant. Smile
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: vlažnost? 21.5.2012 15:33
Pomanjkanje vlažnosti lahko nastopi zaradi kontracepcijskih tablet, stresa, preutrujenosti.. ni nujno, da je tip ne vzburja dovolj.
Drugače pa si kupi lubrikant, je zelo fajn zadeva tudi če si dovolj vlažna. Prodajajo jih pa tudi v malo bolje založenih Müllerjih in DM-jih, če te je sram it v sex shop.
(Durexovi niso dobri, raje zberi malo več denarja pa boš porabila manj lubrikanta ker se bo dlje obdržal.)
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: vlažnost? 21.5.2012 18:08
hvala (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.