Potek zveze !

1 | 2 | >>

Se vam zdi da imam prav?
Da
60%
 60%  [ 3 ]
Ne
20%
 20%  [ 1 ]
Ne vem me ne zanima , sploh nisem prebral/a
20%
 20%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 5

Sheelly • Od: 21.12.2008 • Prispevkov: 1 • Kraj: Bližina Jesenic
Potek zveze ! 21.12.2008 22:40
Odločila sm se za prikažen potek zveze

Vse se začne ko se spoznata. Prvi flirt. In pogovori po msnju dolgo v noč. Tem nikoli ne zmanjka. Zjutrrei te zbudi prijeten sms ki te nasmeji in te spravi v dobro vojlo za cel dan. Zvečer te uspava še en prijeten sms in zaspiš z mislimi nanj. Ko začneta hoditi je najlepše. Sprehodi po parku. Pogovori po telefonu. Objemanje, poljubljane , gledanje in razmišljanje. Na začetku ko si v zvezi je res lepo. Potem pa se začne zjutraj in zvečer ni nobengea smsa. Vedno gledaš v ekran mobija in čakaš in se sprašuješ ali te bo poklical? ali ti bo poslal sms. in s tem pridejo dvomi . ali te sploh ima še rad. ali te je kdaj sploh imel. ?. ko te na msnju ne klikne čeprav je dosegljiv so spet tu enaka vprašanja . Zakaj me ne klikne ? Me ima rad ? Mu kai pomenim ? Me Vara? Ko te le klikne ali ga pa ti. Pogovor je nekak takle :
Ti: OI
On : oi
Ti : Kako si?
On: Vredu. Ti?
Ti. Okei.
Ti: Kai delaš?
On : Nč.
On Pti?
TI: enako.
Potem tišina. in dvomi. zakaj se ne zgovarja z mano , mi je kaj zameril.
On misli približno enako. čeprav se sploh ne zaveda kasni dvomi te dajejo ko ti ne pošle sporočila ne ve koliko ti to pomenoi. ?! Tu je zveza skoraj na koncu . SO komaj še pogovori ko se ne skregata. Vedno se kregata. in potem je konec.
KOnec vsega in posledica:( v večina primerih=
Fant gre naprei si najde počasi drugi
Ti pa vsak dan zaspiš z solznimi očmi zjutraj ser zbudiš z mislimi nanj. Ti si prizadeta ne on. Težko ga pozabiš in greš naprei

Tako je saj po mojih izkušnjah.
pikca22 • Od: 25.12.2008 • Prispevkov: 9 • Kraj: Ilirska Bistrica
Re: Potek zveze ! 26.12.2008 3:43
se mi zdi d si fuul lpo to napisala..ampak ni vedno tko..Very Happy
se s3njam da je v veliko primerih tko..v PREVEČ primerih..
ampak vedno pa le ni..NA SREČO.. Wink
Re: Potek zveze ! 26.12.2008 14:56
pr men je blo natancno tko. najprej sva se spoznala, je blo supr. sva se ful pogovarjala, res cele dni, po smsih pa tko, po msnju..pa sva sla vn. popouno je blo vse. pol sva zacela hodit. takrat je se blo vse supr, vsak dan mi je napisu sms kko me pogresa in kko me ma rad..pol se je pa zacel ono, k se skor nc nisva pogovarjala. na msn-ju je blo cist tko ko si napisala. pa se to sm ga vedno jst kliknla. pa skos izgovori.sry k nism odpisu ni ne blo tle. a je biu dosegljiv! tko jst sm mu napisala hej, on men haj. jst kko si? on ja supr pa ti? tut. ka pa kj delas. evo nic ka ti? tut ne. pa pol konc. pa sm se sekerala kko da nc ne napise, zkaj je tak, drugo ma..in pol sm koncn rekla kwa je narobe. pa je reku ja nc ni kwa bi nj blo. mhm ja. pol je blo pa konc.

tko da jst se s tem strinjam. blagor tistim k jim ni tko v zvezi. mi2 sva sla ksne 3 tedne nazaj narazn. on je mene takoj pozabu, takoj ma ful drugih. jst ga pa se kr nism. in zdj ko so bli prazniki, ko sm vidla tko zvecer pare na sprehodu..k me je mel da bi se zjokala sred mesta..

uglaunem nwm zkaj bit v zvezi ce pa vsak razhod tko boli??
pikca22 • Od: 25.12.2008 • Prispevkov: 9 • Kraj: Ilirska Bistrica
Re: Potek zveze ! 26.12.2008 19:19
sunshine pravi:
pr men je blo natancno tko. najprej sva se spoznala, je blo supr. sva se ful pogovarjala, res cele dni, po smsih pa tko, po msnju..pa sva sla vn. popouno je blo vse. pol sva zacela hodit. takrat je se blo vse supr, vsak dan mi je napisu sms kko me pogresa in kko me ma rad..pol se je pa zacel ono, k se skor nc nisva pogovarjala. na msn-ju je blo cist tko ko si napisala. pa se to sm ga vedno jst kliknla. pa skos izgovori.sry k nism odpisu ni ne blo tle. a je biu dosegljiv! tko jst sm mu napisala hej, on men haj. jst kko si? on ja supr pa ti? tut. ka pa kj delas. evo nic ka ti? tut ne. pa pol konc. pa sm se sekerala kko da nc ne napise, zkaj je tak, drugo ma..in pol sm koncn rekla kwa je narobe. pa je reku ja nc ni kwa bi nj blo. mhm ja. pol je blo pa konc.

tko da jst se s tem strinjam. blagor tistim k jim ni tko v zvezi. mi2 sva sla ksne 3 tedne nazaj narazn. on je mene takoj pozabu, takoj ma ful drugih. jst ga pa se kr nism. in zdj ko so bli prazniki, ko sm vidla tko zvecer pare na sprehodu..k me je mel da bi se zjokala sred mesta..

uglaunem nwm zkaj bit v zvezi ce pa vsak razhod tko boli??

zto kr so tisti momenti, ko si v zvezi tkooo lepi.. Embarassed
in lepši kt so, bolj boli ko se končajo..ampak po mojm je vredno..Very Happy
Re: Potek zveze ! 12.2.2009 21:49
hm..
jst sm bla tud že u takmu primeru udeležena.. in sua komaj rešla zvezo..
(pri nama je tud problem, k se med tednom zarad šole ne vidva)

mislm, da je treba žuet za sedanjost.. in če fant takoj najde drugo, pol te itak ni biu uredn...
Neeeja • Od: 4.2.2009 • Prispevkov: 20
Re: Potek zveze ! 15.2.2009 15:04
ej tk ko pa toleee drži.
doro si to napisala. se čist strinjaaam. Smile
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: Potek zveze ! 21.4.2009 18:15
res je.
ampak naj povem, da se tudi fantj vsasih vprasamo, tako kot punce, saj, ce ti on posilja smse in ti njemu nazai(ceprav si zaljubljena, ga imas rada) se udi on vprasa. ko neha posiljati sms-e probajte punce, tako, da bo bil preprican
Petarda. • Od: 1.11.2008 • Prispevkov: 83
Jaaaa. 21.4.2009 19:05
Oila..ja jest se čist strinjaamm s temuu.Very Happy Sam ni scenaa..da so zdej tipi krivi da zveza propade..SAJ PUMOJM.! Lej na začetku je use tko..da se ubistvu trudš ti pa on..ampak..zmeri tip pošle sms usak ju3 pa zvečer..pa te on pru pukličee..mi pa sam čakamo pa čaakamo daj bo spet nou sms..al pa daj te bo puklicuu..xD Tipii se tut naveličajoo..pa č če ena zvezaa trajat doug časa..se mortaa ubadva zauzemat en za druzga..Very Happy punce mormo tut puskrbet da bojo tipii se zbudil z nasmehom na ubrazuu al pa da ga puhvalš..pa puveš kolk ga maš radaa..itd...je pa tut to da se mortaa med sabo puguvarjat..č je kej narobee..Very Happy ....saj jest tko razmišlaaaaam xD HF.*čaučy
sarcii • Od: 23.2.2009 • Prispevkov: 49
Re: Potek zveze ! 22.4.2009 19:24
Sheelly pravi:

Vse se začne ko se spoznata. Prvi flirt. In pogovori po msnju dolgo v noč. Tem nikoli ne zmanjka. Zjutrrei te zbudi prijeten sms ki te nasmeji in te spravi v dobro vojlo za cel dan. Zvečer te uspava še en prijeten sms in zaspiš z mislimi nanj. Ko začneta hoditi je najlepše. Sprehodi po parku. Pogovori po telefonu. Objemanje, poljubljane , gledanje in razmišljanje. Na začetku ko si v zvezi je res lepo. Potem pa se začne zjutraj in zvečer ni nobengea smsa. Vedno gledaš v ekran mobija in čakaš in se sprašuješ ali te bo poklical? ali ti bo poslal sms. in s tem pridejo dvomi . ali te sploh ima še rad. ali te je kdaj sploh imel. ?. ko te na msnju ne klikne čeprav je dosegljiv so spet tu enaka vprašanja . Zakaj me ne klikne ? Me ima rad ? Mu kai pomenim ? Me Vara? Ko te le klikne ali ga pa ti. Pogovor je nekak takle :
Ti. Okei.
On Pti?
On misli približno enako. čeprav se sploh ne zaveda kasni dvomi te dajejo ko ti ne pošle sporočila ne ve koliko ti to pomenoi. ?! Tu je zveza skoraj na koncu . SO komaj še pogovori ko se ne skregata. Vedno se kregata. in potem je konec.
Ti pa vsak dan zaspiš z solznimi očmi zjutraj ser zbudiš z mislimi nanj. Ti si prizadeta ne on. Težko ga pozabiš in greš naprei

Uaau Točno tko je Blo pr men. Nakonc me je Pustu.
Preišn tedn me je pa še zdj Skoz na njega mislem pa čakam da bo kšn sms.
Kr nevem ka nj nardim pa še usak dan ga vidm.
Tk da tale zgodba je Vla Pr men TOČNO TAKAA.
d3vi1 • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 175 • Kraj: okolica mb
Re: Potek zveze ! 22.4.2009 22:43
ja pa ni vedno taq,kaj pa če obratno? Wink Very Happy
SomeOne97 • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 19
Re: Potek zveze ! 12.8.2009 17:49
pri men je bilo točno tako! Sad
caj
Re: Potek zveze ! 12.8.2009 17:54
jaz imam raje trdo zvezo in čvrsto, moje osvajanje je tako: pridem do punce, ji rečem tiča vn. če ga ima sem zaljubljen, če ne potem se obrnem 360 ° stopinj in grem stran
whatever.. • Od: 29.6.2009 • Prispevkov: 152
Re: Potek zveze ! 12.8.2009 18:08
Wow pri men je blo čisto enako Surprised .. Usaka ti čast ej res, sam je pa tud res da bi pa kdaj pa kdaj tud mi mogle s kakšnim sms-om al pa ga kliknit, ker sem bila tako u primeru pa ko sem vprašala zakaj ni poslal al pa kliknil je vedno rekel: tud ti nis. =/
Re: Potek zveze ! 12.8.2009 21:48
superhuman. pravi:
Wow pri men je blo čisto enako Surprised .. Usaka ti čast ej res, sam je pa tud res da bi pa kdaj pa kdaj tud mi mogle s kakšnim sms-om al pa ga kliknit, ker sem bila tako u primeru pa ko sem vprašala zakaj ni poslal al pa kliknil je vedno rekel: tud ti nis. =/

Pr men meu na konc čist isti izgovor. ZAKAJ ME NISI OBJEU P DAU LUPČKA PA KLIKNU PA KLICU PA SMS NAPISU? sj tud ti nisi zakua bi pol js? HALOO hihi
Mayth • Od: 3.8.2009 • Prispevkov: 119
Re: Potek zveze ! 12.8.2009 21:57
js pa ne razumem teh tipou pa punc k čakajo da jih bo drug kliknu..js ko pridm na msn poklikam use povrsti k se rad pogovarjam z njimi td če pol ne morm hitr odpisvat Very Happy
Re: Potek zveze ! 12.8.2009 22:09
legenda91 pravi:
js pa ne razumem teh tipou pa punc k čakajo da jih bo drug kliknu..js ko pridm na msn poklikam use povrsti k se rad pogovarjam z njimi td če pol ne morm hitr odpisvat Very Happy

Nee sj js drgač istoo an..sam nakon je meu kr take izgovore d nism nikol nč nardila ga kliklna al pa kj...Ma dj use skup mi je pol ratal utroČjee. ker tip k reče puni k bi use dala za njega SJ NISI NČ ZAME NARDILA mmaaa Adijo ej...
hihi Very Happy
Baj LPo se mj Wink
Mayth • Od: 3.8.2009 • Prispevkov: 119
Re: Potek zveze ! 12.8.2009 22:14
če bi te resno mislu met bi komi čakou da pridš pa te kliknu vrjem men..no nvem kk drugi mislijo, js tko Very Happy
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Potek zveze ! 13.8.2009 9:23
legenda91 pravi:
če bi te resno mislu met bi komi čakou da pridš pa te kliknu vrjem men..no nvem kk drugi mislijo, js tko Very Happy

se strinjaam.. čeprau je poL če te že skoz kLika se mu zdi mau beed.. pa bo misLu d je tečn al pa kej (:
d3vi1 • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 175 • Kraj: okolica mb
Re: Potek zveze ! 14.8.2009 15:10
Screaam pravi:
legenda91 pravi:

se strinjaam.. čeprau je poL če te že skoz kLika se mu zdi mau beed.. pa bo misLu d je tečn al pa kej (:

pol pa mu povej da te ne moti,pa da ni tečn s tem Very Happy
kaiix13 • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 42
Re: Potek zveze ! 14.8.2009 15:41
se strinjam s tabo. sam d take zveze trajo 3 - 4 tedne..
Sej ne d bi bla z nekom ceu lajf. sam ne da bi se pa res usaka zveza tko končala
<|3
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: Potek zveze ! 14.8.2009 16:27
Sheelly pravi:

Ti. Okei.
On Pti?

večina je res taka sam to da pa on gre naprej ti pa zaspiš v solzah pa niti ne vedno
fant od moje sošolke je moj prijatu in se je ful z mano pogovarjal o tem me je ful krat prosu če bi bi kak pomagala nazaj dobit njo (ona je drugač ful dobra moja frendica) ni se je on ful sekiro zanjo njej je pa blo vseeno (drugač pa ona z nobenim fantom ni zdržala brez tega da sta se vmes račla niti 14 dni)
Krissy • Od: 9.4.2009 • Prispevkov: 78
Re: Potek zveze ! 14.8.2009 19:20
sarcii pravi:
Sheelly pravi:

Ti. Okei.
On Pti?

Uaau Točno tko je Blo pr men. Nakonc me je Pustu.
Preišn tedn me je pa še zdj Skoz na njega mislem pa čakam da bo kšn sms.
Kr nevem ka nj nardim pa še usak dan ga vidm.
Tk da tale zgodba je Vla Pr men TOČNO TAKAA.

Enako je pr meni...ampak pol sva zdej pred parmi dnevami šla narazn drug dan pa spet skupi..nevm...sva se tko zmenla d se bova obla trudla d bi popravla kar nam ni učeš..zdej pa še kr laufa..no bomo vidli...
se pa stinjam...ful velik zvez je tako..na žalost :s
dorotejaaaa • Od: 27.6.2009 • Prispevkov: 12
Re: Potek zveze ! 15.8.2009 0:15
no, pomoje pa ni tak. ja, je v velik primerih tak, pač če je bla umes samo kemija ne pa prave tiste ljubezni... to se pomoje dogaja u vezah k se full prehitr začnejo... aveste, k kr skočiš u vezo..to se hitr konča pol...
ko spoznaš enga k ga maš res rad & on tebe, ni takih težav, kdo klika na msnju.: )
tak da tale potek PRAVE PRISTNE zveze ni čist realn.
Tinnie • Od: 14.8.2009 • Prispevkov: 15
Re: Potek zveze ! 15.8.2009 0:59
heeei. no midva sva bla sam frenda ...zaštekala sva se u šoli u naravi Very Happy in res ful me je pecu in tko in sva se po cele dneve pogovarjala pa gledala po kamrci....še slučajn sva šla obadva na isto morje in isti čs...res usak dan sva se dobivala pa sms-jala po cele dneve...kok se mava rada pa da se pogrešava ampak to čist po prijatelsko Razz..in pol zadna dva dni pa kr nč...ni ne prši niti nobenga sms-ja in pol pridm domov in jz po msn-ju živjo kako si pa to kai delaš in on nč kai ti jz tut nč in pol tišina in pol ga kei uprašaš ti odgovori in spet cela tišina ja Fak. no ke je kle logika Embarassed ....ja in zj tut mi nepiše več...zmer prvo jz hej kako si pa to... tko da ja prou ne kokr hočš haha
crazyy • Od: 23.7.2009 • Prispevkov: 29
Re: Potek zveze ! 15.8.2009 12:21
Mah ja saj po eni strani maš prau ja. No pač mi2 z mojim dedom skoz ko pridem gor pač klikne in se mama skoz o nečem pogovarjat mislim še poebaj zadnje cajte ko pač je nekaj prišlo vmes in sm ga misla pustit in pol sm zvedla da si je en moj best friend zmislo use skup in best frienda sma že 2 let in pol dobiš tak udarec od njega in ja pač ful sma se oba sekirala pa to pa sma zaj še useen skup in res pol se iskažejo tisti best friendi da ti želijo vse najslabše. Confused

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.