aplikacije
• samosgs
• Od: 2.1.2012
aplikacije
12.6.2012 14:50
hej me zanima kdo vas uporablja android market, iOS ali w7? In me zanima kolko znese en mesec? tudi šteje plačljive in brezplačne aplikacije.. danes sem komaj samo eno igrico prenesel in so mi izračunali 17.55eur!!!!!! jes imam androida in neupam več uporabjati tega marketa.. prokleti mobiteli!!!! hvalaa • Timo3113
• Od: 22.2.2011
Re: aplikacije
12.6.2012 16:48
Hm...Prenos podatkov te bo stal,najbolše da prenašaš free aplikacije,pa prek wi-fi omrežja,če nimaš zadosti interneta na telefonu,sam ne rabim toliko aplikacij,vem pa da imata strica oba iPhone z opcijo 5GB prenosa podatka,pa skupni račun,kjer vse plačujeta,pa če računaš še da rabita aplikacije za posel,pa filme itd. itd.,ju pride okoli 100$ na mesec... (še iMac stvari,pa ostali appsi),odvisno... Mam Androida (htc) in Applovega iPoda (čakam na novi iPhone,ki bo 100% moj,pa iOs 6),pa nimam takšnih problemov...
• samosgs
• Od: 2.1.2012
12.6.2012 21:34
ja, nevem.. js sm samo sekundo odpri internet in si preneseu in konc pa so mi zaračunali te zmešane ( 17.55eur!!!) bom šev k mobitelu in osebno pogovoril, kaj takega še nisem slišal!! drgač bi rad uporabljal tega marketa.. in zard tega pa nebom več -.-
• sebakodii
• Od: 2.3.2011
13.6.2012 16:38
tukaj ni nič čudnega če si prenesel eno aplikacijo, ki je velika xx MB. Po mobitelovem ceniku je cena za prenos podatkov 0,00042 ?/kB, razen če imaš v naroniškem paketu že vključeno določeno količino podatkov ki so "zastonj". za 17,55eur je to pribl. 42MB velika datoteka/aplikacija. lahko pa tudi da ta aplikacija za svoje delovanje potrebuje povezavo z internetom in ti s tem porablja denar
• Timo3113
• Od: 22.2.2011
13.6.2012 17:32
samosgs,kot pravi sebakodii,ni to nič čudnega,in ne boš s "osebnim pogovorom" nič dosegel,samo smejali se ti bodo,tako kot jaz in najbrž še sebakodii... drugič to delaj prek wi-fija,če pa še to ne veš kaj je potem pa vprašaj,pa bom mogoče e sposoben odgovorit,potem ko me bo smeh minil |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.