Kako se približati fantu ?

1poncy1 • Od: 26.3.2012 • Prispevkov: 30
Kako se približati fantu ? 29.5.2012 19:05
Zdravo sem bolj sramežljivo dekle in všeč mi je fant nevem pa kako naj se mu približam o čem se pogovarjat ( tema )? Ne obiskujeva iste šole temveč se vidiva 3x na tedensko na treningih. Prosim pomagite Exclamation
Katia99 • Od: 19.4.2012 • Prispevkov: 59
Re: Kako se približati fantu ? 30.5.2012 13:49
Hej Smile A poznaš še kacga njegovga prjatla k tud hodi na treninge? Če ja ga uprašej če bi šli ti pa še kšna tvoja prjatlca, on pa njegou prjatu km na pijačo/kino... pa nesmeš bit sramežljiva! bolš da probaš zdej k mogoč nigdar neboš zvedla če si mu ušeč... ps: pa če vs bo več bo mogoč lažij in bote najdl skupno temo.. js ti to predlagam pa upam da ti pomaga Wink
Re: Kako se približati fantu ? 31.5.2012 12:38
hvala za nasvet Very Happy bom poskusla pol pa bom poročala, zdaj pa v akcijo! ( mora mi uspet ) Smile
samanta123 • Od: 31.5.2012 • Prispevkov: 1
pomagajtee 31.5.2012 18:10
zaljubljena sem u fanta ki trenira z mano..zelo sem sramezljiva nevem kaj na naredim...pred leto dni sva se dobila(zmenek) amapk zdej je zaljubljen v drugo
Re: Kako se približati fantu ? 2.6.2012 19:32
Danes sva se vidla. Blo full dobro sva govorila in .... hvala Katia99 Exclamation Very Happy Very Happy

samanta123 probaj se mu nekako približati vendar ne sili v njega mogoče ga čez čaz mine če ne ga pa pozabi. Vso srečo
Exclamation
Katia99 • Od: 19.4.2012 • Prispevkov: 59
Re: Kako se približati fantu ? 4.6.2012 7:17
Poncy1 ni panike me veseli da ti je nasvet pomagau Very Happy Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.