Domače branje

katty00 • Od: 1.3.2012 • Prispevkov: 122
Domače branje 4.6.2012 18:50
Heeei Hei...
Najprej hvala ker si odpruu.. Very Happy

Zdej pa k stvvari...
Mi mamo za domače branje za prebrat Bratovščina sinjega galeba od Toneta Seliškarja.. Ampakmi mormo met to že u sredo narjeno... in če je gdo že prebraau pa se spomne bi blo fajn če bi mi napisu obnovo.. max.: 15 stavkov

Sej jst sm zdej pr 4. poglavju od 16. al kuk jih je... vi mi napište obnovo.. sej bom jst poli cvelo prebralaa.. plis plisss oblubm da jo bom poli prebrala..

pač če se ti da napiš obnovo od knjige Bratovščina sinjega galeba...

Hvalaa, Katty
krohop • Od: 25.2.2012 • Prispevkov: 35
Re: Domače branje 4.6.2012 19:31
[link]
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Domače branje 4.6.2012 19:32
Glede na to kok je ta knjiga kratka maš več kot dovolj časa, da jo še preberš. Very Happy
Mi smo jo tud mel v osnovni, sam je to mal preveč časa nazaj da bi se še kej spomnla. Very Happy
lana28 • Od: 1.4.2012 • Prispevkov: 88
Re: Domače branje 4.6.2012 20:57
lubica, v takem primeru je dijaški.net tvoj najboljši prjatu Smile
katty00 • Od: 1.3.2012 • Prispevkov: 122
Re: Domače branje 5.6.2012 19:31
hvalaa vaam.. am pa ja vem da je dost cajta.. sam se moram res naučit neki ka smo dans pisal... in se mi je šlo če mam zaklučen 4 al pa 5 tak da sm se fuuuuuul učilaa..

huaal adrgaač.. dijaški.not.. uu Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.