ima kdo takšen zobni aparat? (nevem kako se mu reče) - NUJNO

trixxie • Od: 27.8.2011 • Prispevkov: 14
ima kdo takšen zobni aparat? (nevem kako se mu reče) - NUJNO 2.6.2012 10:21
[povezava]

jaz naj bi ga kmalu dobila - ortodontka mi sploh ni povedala zakaj in koliko časa ga bom morala nositi, niti kako ta aparat deluje (pač kaj naredi mojim zobem).
sem jo vprašala vse to, pa je rekla da ona že ve in da bom tisti dan vse zvedela. sem si prebrala na spletnih straneh in sedaj malo bolj razumem.

zanima me pa, če ima kdo takšen zobni aparat:
koliko časa ste ga morali nositi?
kako se da to gor in dol? (ker je menda snemni)
dobila bom tudi zvezdice, ampak šele ko bom ta aparat nosila toliko časa kot je potrebno - a ste vi tudi dobili zvezdice? ste jih dobili takoj? ste morali ta aparat najprej nekaj časa nositi (koliko časa?) . ta na sliki ima spodaj tudi zvezdice, zato ne vem ali se to nosi skupaj z zvezdicami ali jih dobiš šele kasneje?
kako govoriš s tem aparatom?

povejte prosim čiiiimveč, ker res skoraj nič ne vem. želim pa prej, preden ga dobim vedeti čim več

Nazadnje urejal/a trixxie 3.6.2012 8:31; skupaj popravljeno 1 krat
erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Re: ima kdo takšen zobni aparat? (nevem kako se mu reče) - NUJNO 2.6.2012 22:15
Tle maš vse napisan Wink
[link]
trixxie • Od: 27.8.2011 • Prispevkov: 14
Re: ima kdo takšen zobni aparat? (nevem kako se mu reče) - NUJNO 3.6.2012 8:29
erkica pravi:
Tle maš vse napisan Wink
[link]

ja, ampak jaz ne dobim tega aparata. jaz bom najprej dobila tistega na sliki (ki gre okoli vratu in se ga lahko sname). o zvezdicah vem že vse, za tega, ki ga pa najprej dobim me pa zanimajo izkušnje z njim.

tako da prosim, če je imel kdo (ali ga ima) naj mi prosim napiše kaj o tem
(sliko imate v prvem postu)
Coconut • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 14
Re: ima kdo takšen zobni aparat? (nevem kako se mu reče) - NUJNO 3.6.2012 14:57
Hejla! amm ja ja sem mela taki aparat kr nekaj časa.. Najprej sem misla ka bo fuuul kriza kr je zgledau grozno pa ful nisem htela nosit itd. samo sploh ni taka kiza k se čist navadiš čez čas pa pol ti rata čist normalno. na začetke ti bo valda čudno samo čez čas bo kul tak ka nič skrbet Wink
Re: ima kdo takšen zobni aparat? (nevem kako se mu reče) - NUJNO 3.6.2012 16:57
js sm mela to sam da sm si ga mogla na zvezdice pritrdit.. meni ni blo fajn ker me je preveč bolelo in sm rekla ortodontkinji da ga nebom nosla Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.