nimam pojma KJE je šola!

theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
nimam pojma KJE je šola! 19.6.2012 11:39
Hej!

Heh, jaz imam eno zelo smešno situacijo. Vpisala sem se na medijsko šolo v Celje in jutri moram it tja na šolo (pač če sm sprejeta v 1.krogu in to...) in nimam pojma KAM moram it.

A v tisto belo stavbo (ko je la včasih menda glasbena al neki tazga) al v lavo (tista šola k je taka rjava iz pleha (?) ) al kam?

Laughing
gregorindol • Od: 9.9.2011 • Prispevkov: 13
Re: nimam pojma KJE je šola! 19.6.2012 12:12
Hy.
Nisem dolgo bila v Celju,ampak poglej kakšen google zemljevid ali pa njihovo spletno stran,zagotovo so ti kje napisali naslov kam priti. Sicer pa pokliči gor in vprašaj. Bolje to,kot pa daa zgrešiš.

Veliko uspeha pri iskanju in v šoli,saj sklepam,da greš v prvi letnik Smile
MitziMo • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 27
Re: nimam pojma KJE je šola! 19.6.2012 12:25
pač po moji logiki, bi mogu vpis bit na lavi, ker pač medijski tehniki spadajo tja, čeprav majo pol pouk na eni drugi "šoli".. pač men se zdi da je tko, drgač pa poklič pa vpraš Wink
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: nimam pojma KJE je šola! 19.6.2012 12:32
MitziMo pravi:
pač po moji logiki, bi mogu vpis bit na lavi, ker pač medijski tehniki spadajo tja, čeprav majo pol pouk na eni drugi "šoli".. pač men se zdi da je tko, drgač pa poklič pa vpraš Wink

hehe ja v 1. letnik grem (če bom sprejeta) in men se tud zdi da je v lavi vpis, sam nevem.

naslov je Pot na lavo 22, tko da upam da ne bom zgrešila
tanjaalen • Od: 1.8.2011 • Prispevkov: 16
Re: nimam pojma KJE je šola! 19.6.2012 12:55
hey. ja medijska je tam ko je bila prej glasbena šola (bela šola); dol vspodi so pa še frizerske delavnice... drgač pa če ti piše da je naslov Pot na lavo, je pa pol to na Lavi...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.