VAŠ PRVIČ...HELP?(FANTJE IN PUNCE PROSIM!!!)• thedevil
• Od: 28.6.2010
VAŠ PRVIČ...HELP?(FANTJE IN PUNCE PROSIM!!!)
5.7.2010 13:39
mene pa sam neki zanima:
a se j gdo ud vas že dau dol pr 14,15 zanima me kr se mava s fantom res ful rada,zlo dobr se zastopma pa use.in pomoje se bo kj tazga res hmal zgudil.pač de bi se dol dala. zdj me pa zanima kko j to pr vs zgledal.vaš prvič... rada bi mnenja fantou in punc kr me mau zanimajo vaši občutki ko ste prvič.kko je zgledal,kje,kol časa približno je trajal,pr kerih letih...pač čim več o tem že u naprej huala za vaše odgovore! • kikiii
• Od: 16.9.2009
Re: VAŠ PRVIČ...HELP?(FANTJE IN PUNCE PROSIM!!!)
5.7.2010 22:32
js sm z tipom že več kt pou leta in sm pred kratkim z njim zgubila junfr:$
blo je pr njemu doma,lepo fajn u domači postelji pač prvič more bit res doouga predigra,da se sprostiš in use...in prve 3x ga mi je čiz do konca not 'utaknu',in je ful bolel,ampak po 10 sekundah je nehal bolet,in je biu fajn občutk (: tak da če se mata res ful rada in če mu zaupaš pol kr naredita to! sam nepozabt na zaščito • Boris
• Od: 17.4.2010
5.7.2010 23:29
ammm jaaa... pr men tud neki na to vleče xD, pa bi tud jst rad slišu kašne nasvete kko je blo pa te fore use... tk da prosm, ne hvala =) • mihecpihec
• Od: 14.8.2010
15.8.2010 0:11
js sm star 16 let moja punca pa 15, pvič sva sexala 1 mesc nazaj in blo je res mal hecn.
prvič ko sva hotla sm čist počas začel prodirat,ampak jo je začel bolet tko da sva nehala... naslednjič k sva se dobila sm se pa mal s prsti igrou okrog njenga hribčka, pa sm šou do luknce in brez problema notr... tko da sva ugotovila da sm jo že prvikrat razdevičil :S drgač pa kr pogumno, če se maš rad se tut lepo pogovoriš pa zmenš kaj vse ti paše... • marinnna
• Od: 11.8.2009
5.9.2010 17:28
jas pa sem 15 stara.. in sem tudi včeri prvič.
pri njemu doma lepo in me ni nič bolelo, tak da sprosti se in zaupaj pa bo lepo • mjaw
• Od: 17.1.2010
6.9.2010 20:27
jaz sm stara 14let..in sm se prvič med poletnimi..blo lepo&fajn..na začetku normaln d te ful skrb pa take..sam itk na konc je use fajn .. Nazačetku mi je bolel sam po 20sek mi je nehal in je biu res fajn občutk p to • CalmeMassa
• Od: 13.5.2010
7.9.2010 16:01
js sm prvič pr 14 sam se mi na trenutke zdi k da je blo use prehitr... ampak mi ni žou • Pačupa
• Od: 7.5.2010
7.9.2010 18:00
sem 15 pa se še nisem dal dol xD Pač no je pa odvisno ''kak'' se daš dol pač da tam z enim kaj si v njega 3 tedne al pa z enim kaj se maš ful rad ne. Če pomisliš da se med seksom oba stikata z celim telesom (teoretično xD ) pač se meni zdi da je dosti boljše če si s tvojim fantom s katerim si 1 leto in občutki tudi morejo bit OPASTNI =)
Drugač pa ''včasih'' komi čakam ko se bom dal dol xD _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • LiL`Piaa
• Od: 9.10.2008
24.9.2010 15:37
jas sem stara 15. : D in sem tudi že lepo pri njemu doma . lepo nežno počasi malo boli ampak mineee. : D in je pol fajn. : D čeprav vem da ni bla to prava oseba .. tak da ja. : D vseeno pa ne obžalujem. : D
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.