1. KORAK• tincqa
• Od: 28.9.2008
1. KORAK
10.10.2008 20:24
Helou!!
Kaj vi mislte o tem kdo more nardit 1. korak? Tip al mudelka? Pa še eno vprašanje za vse...ubistvu men je že fulll dolg ušeč en sošolc...pa nwm kko nej se mu prbližam k sm full sramežliva...pa še težava je u tem d sm jz 9. klas in pol greva u različne šole naprej...zdj pa vi k znate svetvat...pomagejte:D huala že unaprej...pa ne pozabte na 1. uprašanje!! byebye** • LooLly
• Od: 1.10.2008
Re: 1. KORAK
10.10.2008 20:33
jst sm za to da tip nardi pru korak še ena sramežliva tko kt jst;) jst ponavad se probam prepričat d enkrat bo to treba narest...č ne pr temu tipu pa pr kkšnmu drugmu... drgač pa pust cajtu cajt pa se bo že zrihtal • rasta
• Kraj: Murska Sobota
10.10.2008 20:48
fajn bi blo če bi punce dale kakšne signale da vam je tip všeč...
• LooLly
• Od: 1.10.2008
10.10.2008 22:51
rasta pravi:fajn bi blo če bi punce dale kakšne signale da vam je tip všeč...
lahk daje punce še tooooooook očitne siginale pa tip ne bo nč naredu.....vrjem • twilight
• Od: 11.10.2008
11.10.2008 15:50
ma tko, js sm bla vedno mnenja da mor bit fant tisti ki naredi 1. kotak, samo sem ugotovila da ni tako. tako da pri prejšnjem in pri sednajem tipu sm bal js tista ki sm nardila 1. 2. in skorja tuid 3. korak.
in nevem. to je zelo odvisno od tega kakšn karakter si in tko. in punce velikokrat bajo še tako očitne znake in tipi se delajo neumne in ne vidijo nič. za tvoj priblemček s sošolcem. 9. razred si, kar pomeni zmigaj se. tudi če gre u drugo šolo, to je še bolše. prejdi do njega in reči: danes si s eful dobro obleku, oz. maš ful dobro frizuro, ful si mi ušeč. greš z mano na mijačo danes zvečir. al kej takega. lahko povabite še koga. tko za "1." in pol boš vidkla kakot i gre naprej. • tincqa
11.10.2008 15:55
jia sam to ni tok izi...nmorm jt kr do nega...no nwm...čprou se mi zdi d je vame in ga je fullll sram zto k sm mu zanč enkrat poslala sms...kuko si?...sam ni meu moje cifre shranene pa me je klico...pol sm se pa nekej **** pa ga sam zvrklna ene 10x...zvečer sm mu pa sms poslala...sorči preveč cajta sm mela tinčy. kko si pa drgač?...sam ni odpisu...nasledn dan pa tut omenu ni...sam iz enmu frendam sta skos neki mene gledala...sam nwm no xD
mislm d je tipom tut ful tžko nrdit 1. korak...usaj enim...k se "bojijo" kašna bo reakcija punce... • twilight
11.10.2008 16:16
ma vem, js ms mel atudi takšne ljubezenske probleme...en sošolez mi je biu dober u 1. letniku..in sm mu pisala in mu use povedala med enimi počitnicami in ni odpisau nič..nei je blo ful vija...in sm bal ful na tleh..ko sm pršla u ponedljek po počitnicah u šolo. pa so usi tipi in polovica bek vedli, in ne da bi on se s tem hvalu, ma je pač povedua kolegom. in čeprau js takrat nism rzaumela tega me je blo ful sram, ma če mu nebi povedala in bi to držal u sebi bi možno d atrpela še danes, in zdej ko ga vidim d agleda za drugimi. sigurno bi bla ljubosumna.
tko d ače mu poveš, nič nemoreš zgubit. samo prideobiš lahko. in poltem imaš prosto srce za naprej, če se slučajno en izteče kot se bi moglo. ampak če pa vidiš da si mu ušeč še bolše. zgrabi ga in ga pripni nase. heheh. ne dobesedno. hehe ampak zmigaj se. prej ko to nardiš bolše bo. jah fanti postajajo vedno veči mehkužci, in si ne upajo več tolko, ampak niso usi tešni. zato je učasih dobro da nardi punca prvi korak. • tincqa
11.10.2008 17:34
ja sam če mu poveš te pa v najslabšem primeru lohka ****...in sam komej čakaš d je konc šole • ancy
• Od: 10.10.2008
11.10.2008 19:58
Js še zmer mislm daj bolš če tipo nrdi 1 korak. Sam je res da so se dost pomehkužl in kr misljo da mo mi nrdile 1 korak. Mislm js vem da ga nam k sm bl sramežlive sorte. Čeprou poj usaj delam take čist "neočitne" stvari kot so npr. da se zabijem vanga Anja* • Bounty
• Od: 12.10.2008
12.10.2008 12:10
tincqa pravi:ja sam če mu poveš te pa v najslabšem primeru lohka ****...in sam komej čakaš d je konc šole
pa tud če te bo od.**** zgubit nimaš kei. čez neki caita ga boš ti prebolela pozabla, šla naprej. njemu bo pa mogoče žou. vem iz lastnih izkušn. sei ti je gadno prve dni pa use. sam poj se pa pač sprjaznš. in u mojmu primeru je pol on pršou do mene po pou leta k sm bla lih na temu da ga čist pozabm. in sva bla pol neki caita skupi. • SanyŁiŁ
• Od: 17.10.2008
17.10.2008 20:38
oi. je Zmeri (več al manj) je tip naredu prvi korak. zmeri ka sm ga jes nardila al pa hotla nardit se ni posreču :S • PiKaaa
• Od: 16.10.2008
17.10.2008 20:51
Emm.Tud jst bi imela eno prošnjo, da mi svetujete.
En tip iz moje šole[2 leti starejši] mi je že dougo časa precej všeč. Tko ga včasih med odmorom pogledam in gleda.Potem se obrne.In to sem že večkrat zasledila.Nevem ali gleda vame ali v drugo prijateljico ali se je le zagledau u kaj. Velikokrat ga vidim na žurih na katere grem. Rada bi šla do njega, vendar si ne upam. Fora pa je v tem, da mu je ena moja prijateljica[ ki je tudi njegova prijateljica] povedala, da mi je všeč...to mu je povedala že lani. Zdaj nevem, kaj naj si mislim. Predlagajte mi, kaj naj naredim?Ali naj grem na kakšnem žuru do njega in ga enostavno ogovorim?Naj rečem prijateljici naj naju predstavi?Naj obupam? • SanyŁiŁ
17.10.2008 20:58
PiKaaa pravi:Emm.Tud jst bi imela eno prošnjo, da mi svetujete.
En tip iz moje šole[2 leti starejši] mi je že dougo časa precej všeč. Tko ga včasih med odmorom pogledam in gleda.Potem se obrne.In to sem že večkrat zasledila.Nevem ali gleda vame ali v drugo prijateljico ali se je le zagledau u kaj. Velikokrat ga vidim na žurih na katere grem. Rada bi šla do njega, vendar si ne upam. Fora pa je v tem, da mu je ena moja prijateljica[ ki je tudi njegova prijateljica] povedala, da mi je všeč...to mu je povedala že lani. Zdaj nevem, kaj naj si mislim. Predlagajte mi, kaj naj naredim?Ali naj grem na kakšnem žuru do njega in ga enostavno ogovorim?Naj rečem prijateljici naj naju predstavi?Naj obupam? hellou^ja povej mu, pa ga praši če bi hodu s tabo. pol itak loh hodta na konc loh pa nebo nč. boli je de ga prašaš, pa de si pol zihr al jea al ne, kot pa de se živciraš k neveš al je vate al ni ... meii se ^^ • XXX
• Kraj: Ljubljana
18.10.2008 11:58
jou. se strinjam s parimi gor, tut če punce damo nekej očitne signale..če je tip sramežliv nebo nč naredu:D nevem alpa da signale.. js vem da če bi mi tip kbimi biu hut dau neke signale damije ušeč ampak senebi upu hmen pridt..nevem iz trme nebi šla h njemu..naj se usaj mau potrudi ane:D če pa bi nardila izjemo pa šla do njega..in bi mi začeu govort kašn avto hut gordol ma bi murekla sam adijo..nevem neki nebi upu do men epolbise pa hvalu PHEW!..
uglavnem, jes sem za, da tip nardi prvi korak! drgač pa tale tvoj problem..čudn je da se ne društe alpa kej..ker mi dejansko usi deveti se dost štekamo,kaj šele s sošolci..tko da nevem..navež stike z njim ane,ga praš kam gre naprej v šolo, če ga kdaj srečaš nevem drugo leto pa če ti bo še vedno ušeč ga lepo pozdrav, čegre na pijačo alpa kej.. nevem dub stike z njim no! _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • PiKaaa
• Od: 16.10.2008
18.10.2008 13:10
pettrya pravi:
PiKaaa pravi:
Emm.Tud jst bi imela eno prošnjo, da mi svetujete.
En tip iz moje šole[2 leti starejši] mi je že dougo časa precej všeč. Tko ga včasih med odmorom pogledam in gleda.Potem se obrne.In to sem že večkrat zasledila.Nevem ali gleda vame ali v drugo prijateljico ali se je le zagledau u kaj. Velikokrat ga vidim na žurih na katere grem. Rada bi šla do njega, vendar si ne upam. Fora pa je v tem, da mu je ena moja prijateljica[ ki je tudi njegova prijateljica] povedala, da mi je všeč...to mu je povedala že lani. Zdaj nevem, kaj naj si mislim. Predlagajte mi, kaj naj naredim?Ali naj grem na kakšnem žuru do njega in ga enostavno ogovorim?Naj rečem prijateljici naj naju predstavi?Naj obupam? hellou^ja povej mu, pa ga praši če bi hodu s tabo. pol itak loh hodta na konc loh pa nebo nč. boli je de ga prašaš, pa de si pol zihr al jea al ne, kot pa de se živciraš k neveš al je vate al ni ... meii se ^^ Hmm.Hvala.Bom poskusla Uživii • vanci
• Od: 19.10.2008
3.11.2008 20:40
ja ziher je bolše če tip naredi prvi korak .. sam tipi eni so tko slepi .. da sploh neje opazijo da si jim všeč .. * sam vseeno lahko tuji ti probaš kaj .. pa vso srečo ^^
• uršaa.
• Od: 23.10.2008
• Kraj: domđalee.
3.11.2008 21:53
hei.
men se zdi pačlepo č nardi tip pru korak.to je pač lepo? (al neki tazga um.jah. jz in tip (biuši) sva sramežliva... ampak nwem kako se je to zgudil sam prva sm naredla jz korak. in sm se mu prbližala...pa se začela z njem pogovarjat. (nevem kko mi je to ratal sam pač enostavno sm dubila "jajca" (okej ne se bat...v prenesenem pomenu ) k jih pač on ni dubiu...in jih očitno nou... č je ffuul sramešliu. probi poskust ti. vem pa d ni lahko.pa te razumm. fain bod. • Morena
5.11.2008 20:54
Jah če ti je en tip všeč pa on ne ve, itak da boš ti nardila prvi korak, da bo sploh dojeu da ti je všeč. Potem ga pač spoznaš .. se pa zgodi da je dost tipou zelo zelo sramežljivih, tko da čiz navadn če punca naredi 1. korak (:
• swetty
• Od: 27.4.2009
OjLaa...
27.4.2009 18:05
OjLaa..
tud jst mam problemček... Pač FuuL mi je ušeč en tip, k sm ga spoznala enkrat k je moj sošolc prašu mojo frendico če bi hodla z njim.. On je biu pač zravn in pol smo se pogovarjali kej bo.. to je blo konc februarja se mi zdi.. Že Tkrt mi je biu lušn.. samo pol ni blo nč... In je pršu marca na našo šolo in takrat me je zadelo... In en petk smo šli lepo vn pa mi je pomežiknu.. Jst tega nism vidla k sm lih gledla stran, ma sm se začela smejat k je edn povedu foro.. in pol me je prej ku sm šla tkoo lepo pogledu in reku čau... Drgač pa kdr se tko vidimo me skozi gleda in se mi nasmiha, gleda kje sm pa tko... in se mi zdi d je vame, in tko je reku tuii njegov frend... In jst sm preveč sramežljiva on pa tui... tnxx... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.