Strah pred prevaro in razočaranjem• cllaudia
• Od: 24.4.2009
Strah pred prevaro in razočaranjem
24.4.2009 10:54
S fantom sva skupaj več kot en mesec. Problem pa je, da mu ne zaupam. Saj je čist vredu . Vedno mi pove če gre kam ven in nič mi nikoli ne prikriva.
Ampak jaz sem bila že velikokrat prevarana in razočarana v ljubezni in me je strah, da bom spet. Tako mu ne zaupam. Večkrat sem že premišljevala, da bi ga pustila. In to samo zaradi strahu. Potem pa si spet premislim, saj ga mam res ful rada. POMAGAJTE!!! Kako naj se znebim tega strahu? • ashe
• Od: 29.3.2009
Re: Strah pred prevaro in razočaranjem
27.4.2009 0:15
po enem mescu pričakuješ kaj? sicer nevem kok dolg se že poznata in na kakšnem nivoju je vajin odnos, ampak draga moja po enem mescu res nemorš pričakvat, da bi mu lahko popolno zaupala, sej se je šele use začel.
in kolko je blo tistih zvez v katerih si igrala vlogo poraženke? al se pogovarjamo v zvezi ki je trajala en teden, po možnosti preko msnja? al so to mesci zveze v dobesednem pomenu? sicer pa, več ko se bosta menla, bolj ko ga boš spoznavala, bolj mu boš zaupala... sploh pa kar se tiče varanja. zdravila ni, razen če ti ga uspe zmešat in use kar vid pred seboj si ti. mau več napiš. • cllaudia
• Od: 24.4.2009
27.4.2009 20:59
ashe pravi:po enem mescu pričakuješ kaj? sicer nevem kok dolg se že poznata in na kakšnem nivoju je vajin odnos, ampak draga moja po enem mescu res nemorš pričakvat, da bi mu lahko popolno zaupala, sej se je šele use začel.
in kolko je blo tistih zvez v katerih si igrala vlogo poraženke? al se pogovarjamo v zvezi ki je trajala en teden, po možnosti preko msnja? al so to mesci zveze v dobesednem pomenu? sicer pa, več ko se bosta menla, bolj ko ga boš spoznavala, bolj mu boš zaupala... sploh pa kar se tiče varanja. zdravila ni, razen če ti ga uspe zmešat in use kar vid pred seboj si ti. mau več napiš. fora je v tem, da se jaz ful navežem na človeka. in ne..tiste zveze niso ble sam prek msn-ja. ampak so ble kar redne. z enim sva bla skupaj dve leti. pa me je dve leti varal. tko da... in s tem se poznava že kar nekaj časa. pa sva bla prej frenda. • ashe
28.4.2009 11:42
zveze so redne? kva zaboga pomen, da maš redne zveze? kok si ti sploh stara? pa ne meč naprej te fore da se na nekoga ''preveč navežeš''. hvala bogu da se. usi se navežemo. in če ti je problem u tem da se preveč navežeš pol preprosto.... se NE navezuj! al kakorkoli se temu reče. sej kej preveč ti itak kle nemorm pomagat ker nimam pojma na kakšnem odnosu je tvoja zveza. al si ti tok slepa pa naivna da te usi prevarajo, al pa enostavno padaš na kretene... hm.
• zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
28.4.2009 21:22
če mu ne zaupaš, je brezveze, da sta skupi, ker mu boš slej ko prej začela "težit" da kje je, s kom, kaj dela itd. kar mu bo začelo it na živce in bosta zvezo po hitrem postopku končala. problem je samo v tebi in tvojih slabih iskušnjah. če ga maš rada in če ma on tebe rad, si bosta brez težav zaupala. naslednjič pa preboli svoje pretekle zveze preden se zapleteš v novo...
• cold
• Od: 15.4.2009
29.4.2009 17:49
vse t.i. komentatorke:
veste kaj: a bo kaj pomagalo če jo boste tle na forumu raztrgali? vam ali njej? ne vem če bi vsi tako odgovarjali a bi sploh še kdo napisal svoj problem na forum... dajte z malo manj obtoževanja... poskusite si predstavljati da ste ve v stiski in vam potem odgovarjajo v takem stilu... cllaudia: poskušaj razmislit kaj konkretno povzroča tvoj strah(tvoje misli-katere?,njegove izjave,...). poskušaj sama razmislit kaj bi alhko naredila da bi se znebila tega strahu... mislim pa da bi bilo najbolj učinkovito da se čim več pogovarjata, o vsem. in sčasoma mu boš začela tudi ti zaupati... če misliš da ti bo pomagalo mu omeni svoj problem, pogovorita se o njem... in če je z tabo je gotovo zato ker vidi na tebi nekaj posebnega, ker nisi kdorkoli. in ne bo šel za prvo punco ki ga bo oplazila z levim očesom... če sta bila že prej prijatelja potem ga vendar toliko poznaš da veš kakšen karakter ima? in sigurna sem da mu nekaj pomeniš če sta z prijateljstva prešla v zvezo... dvigni si samozavest, nizka samozavest je namreč glavni vzrok ljubosumja... • ashe
29.4.2009 21:17
Cold? Zakaj pišeš kot da se kdo na koga spravlja? In ja. Tkoltko preko foruma niti ne morš pomagat, ker pri teh stvareh se je treba usest dol in pomenit o usem. In ne, nažalost te stvari niso črno na belem. In ja pogovori, pogovori, pogovori itd. Dejanja pa res. danes je ljubezen tkoltko zgubila svojo vrednost in za njo ni noben pripravlje narediti nič! naivnost pa ti tuki še use poslabša. hm. tema je sicer ful zanimiva, sam ko ponavadi ni konca. tako da... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.