note• SweetSmile
• Od: 28.12.2011
note
12.2.2012 16:29
A ma kdo slučajn note od dan ljubezni pa forever young. Al pa če ve, kje bi jih lahko brezplačno najdla. no tist ko ve za kaj takega mu lahk e-mail pol pod komentarji napišem, pa mi jih pošle. nujno rabim!
Have fun • disketa
• Od: 26.7.2009
Re: note
13.2.2012 15:12
Note za dan ljubezni so baje v novem učbeniku za 6.r. dr. Pesek Albince..
Forever Young: [link] Sej ni tako težko uporabit Google.. • SweetSmile
13.2.2012 19:53
disketa pravi:Note za dan ljubezni so baje v novem učbeniku za 6.r. dr. Pesek Albince..
Forever Young: [link] Sej ni tako težko uporabit Google.. Do tega učbenika bom bol težko pršla, tko da bi prosla, če ma res kdo. Aja, za Forever young sm pa te note že našla. v mislih sm imela tele, ki so v ozadju na tem videu: [link] Hvala vseeno. • SweetSmile
21.5.2012 20:56
hejla mene sam še zanima, če ma gdo mogoče note za pink panter temo? za klavir pa da ma eno pihalo glavno melodijo? bi prosla če ma gdo.. • oblaceek
• Od: 27.3.2012
23.5.2012 15:13
mene pa zanima če veste kero stran ko so gor take znane pop pesmi. ker iščem pa iščem pa nč ne najdem!
tk da če ker ve, pliisss • SweetSmile
23.5.2012 22:08
oblaceek pravi:mene pa zanima če veste kero stran ko so gor take znane pop pesmi. ker iščem pa iščem pa nč ne najdem!
tk da če ker ve, pliisss tule bo sigurno kaj za tebe [link] [link] [link] • oblaceek
24.5.2012 15:07
SweetSmile pravi:
oblaceek pravi:
mene pa zanima če veste kero stran ko so gor take znane pop pesmi. ker iščem pa iščem pa nč ne najdem!
tk da če ker ve, pliisss tule bo sigurno kaj za tebe [link] [link] [link] oo hwalaa ti res. prve strani mi sicer noče odpret zarad antivirusniga programa, ampak one dve strani sta pa fajne • oblaceek
28.5.2012 12:08
če še kdo ve za kakšno stran ko so note gor, lepo prosim PIŠI!!
• Timo3113
• Od: 22.2.2011
28.5.2012 17:18
enako:) če pa kdo prodaja kakšno knjigo z notami,predvsem zvrst rock,mogoče tudi pop,za kalvir (vesel bi bil,če bi bla knjiga lažja,ne neke hude note za kalvir),ali pa celo za klavirsko harmoniko (note za kalvir moram potem preurejati v note za harmoniko,sitno,ampak če se hoče se da |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.