Je možno, da me zaseden sošolec osvaja??• MandM
• Od: 5.5.2012
Je možno, da me zaseden sošolec osvaja??
21.5.2012 18:01
Hej!
Bom kar direktna... Mam sošolca, ki je fejst popularen, pa tud punco ma (sošolci smo vsi trije)... sta skupaj že dobro leto, ampak zdej se pa zadne cajte dogajajo čudne stvari. Začel se je ful z mano pogovarjat, med odmori je že dosti več skorej z mano kot pa s punco... tudi take 'bedarije' mi govori... in pol ko mu s heca rečem nazaj: kaj bo pa tvoja rekla? ..pol on kar zamahne z roko pa reče: eeeh.. Moja prijatelca (sošolka) mi je rekla, da me baje da reees zlooo osvaja.... ampak jaz nevem kaj si naj mislim. Bi blo možno, da bi fant ko ma resno punco že dolgo kar na1x osvajal drugo (mene) ??? Prosim, povejte kaj si misllite glede na opisano situacijo... HvaŁa :* • Suzi
• Od: 20.5.2012
Re: Je možno, da me zaseden sošolec osvaja??
21.5.2012 19:17
ouuuukj kokr si ti to opisala te 100% osvaja, sam nevem ka si zdej on misli če ma pa punco -.-''...ka pa ti? ti je kej všeč? • MandM
21.5.2012 19:25
ravno to tudi mene zanima, kaj misli...
ma nevem. jaz ga jemljem sam kot zloo dobrega prjatla... ampak je simpatičen pa vse, tak da če se bo to nadaljevalo pa res nevem kaku bo... huda situacija! • Suzi
• Od: 20.5.2012
21.5.2012 19:33
probi ga vprašat kaj zdej on misli...sam to je kr težk da enga direkt neki uprašaš, še posebi če sta prijatla, kr bi lohk kej pokvarla še posebi če on s tem ''osvajanju'' ne misli nč resnega...A te kdaj pohvali, da si lepa, al pa lepo oblečena? kej v tem smisli...• slovenc79
• Od: 19.8.2011
22.5.2012 0:12
če je zaseden ga sam ****. tipček ma preveliko samozavest. ti se pa izogibaj "ponosa" da bi hodila z najbolj popularnim.. ker bo kmalu drugo začel osvajat • MandM
22.5.2012 9:21
slovenc79 pravi:če je zaseden ga sam ****. tipček ma preveliko samozavest. ti se pa izogibaj "ponosa" da bi hodila z najbolj popularnim.. ker bo kmalu drugo začel osvajat
ma ja no... saj je samozavesten, sam tu še je pol to, da je njegova ga prevarala že ene par krat, pa za 1x on ve... ampak ji je dau šanso ker jo ma al jo je meu res rad... sam pa vsi opazujemo zdej pa ko da bi ta ljubezen počasi izginjala... drugače sama lahko rečem da ni neki ****č, ki bi vsako drugo osvajal. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.