športn dan

katty00 • Od: 1.3.2012 • Prispevkov: 122
športn dan 17.5.2012 15:02
mi gremo jutr atletiko tečt pa te discipline (športn dan).
sicer vem da ne moožnosti da bi u enm dnevi dobila kej kondicije ampak ok...
zdej bi vas prosila če mi poveste kk čim hitrejš (en dan prbližn) dobiš zagon k teku da dlje zdržiš..
vem da to skor ni mošn ampak ok.. pliiis

Hvalaaa
ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
Re: športn dan 17.5.2012 15:50
moj nasvetje glej u enmu dnevu lahk za svojo kondicijo nardiš več škode kakor koristi. če bi šla dons npr lufat al pa delat neki česar nisi navajena boš mela ju3 tak muskelfiber da sedet neboš mogla tko da edina stvar ki jo lahko nardiš je da greš zgodej spat in boš ju3 spočita da boš lahk tekla po svojih najbolših močeh Smile good luck
katty00 • Od: 1.3.2012 • Prispevkov: 122
Re: športn dan 18.5.2012 13:24
uuuf.... hvalaa Very Happy
zdej če se naprimer hočm za kuperja (2400 m) net dobr razultat moram začet zdej... (1 mesec)zadn dan pred njim pa ne smem tečt?

P.S. Dobila nism nobene medalije bla sm pa 4. na 600m, 5. na 300m, 5. na 60, skok v daljino... skočla sm 3,05 m, met vortexa pa 29,5 m .to je tooo... Very Happy

hualaaa.... čaau čaau
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: športn dan 18.5.2012 14:11
ni možn v 1 dnevu kondicije dobit ne Very Happy

jaz ti svetujem da dan pred športnim dnevom ne delaš nič kar bi te lahko utrudlo, na športnem dnevu imaš pa priložnost za dober trening. potem kak dan počivaj, če te bojo mišice bolele, nato pa greš lahko mal laufat. zdaj lahko vsak dan kake pol ure, uro, če pa kaj več pa najbolje da vmes kak dan počivaš. v glavnem, telo po naporu rabi počitek, zapomni si. ne bo bolje če si nek špartanski trening omisliš.

ja, dan pred kuperjem pa lahko al malo al pa nič, kakega hudega treninga pred tem nikakor ne.

pa testenine med tekaškimi treningi so zleo koristne, tako da teh mal bolj pogosto jej kot ponavadi Smile

lp
irish • Od: 12.2.2012 • Prispevkov: 180
Re: športn dan 18.5.2012 15:30
A to si bla na Mirni?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.