PRIJATELJSTVO vs. LJUBEZEN =S• buba6
• Od: 4.3.2011
PRIJATELJSTVO vs. LJUBEZEN =S
22.5.2012 15:11
ŽIVIJO, mam eno zakomplicirano uprašanje oz bi rada kašn nasvet:
moja najbolša prjatlca že kašn mesec sere z enim tipom. Midva sma postala ful dobra frenda pa zle pred enim tednom smo pršl z šolskega večdnevnega potovanja in sma bla celo zadno noč sama zuni, ampak nč nisma mela, in kr sva oba športnika hodma zej usak večer skup laufat vn, PROBLEM pa nastane tuki: da se men zdi da sm se začela navezvat na tega tipa in da mi mogoč mal postaja ušeč! ampak men je to GROZN kr res nočem nč takiga nrdit svoji najbolši prjatlci, in ja ful mi je fajn u njegovi družbi k se skos smejima! in nevem več kak si naj to preprečim, useen se pa še hočem skos z njim družit k res uživam takrat • whoknows
• Od: 3.5.2011
Re: PRIJATELJSTVO vs. LJUBEZEN =S
22.5.2012 15:32
ojoj to pa je za****** :/
am, nqjbolš da probaš prjatlci kaj omenit ali jo vprašat če kaj čuti do njega in če ima čustva do njega se je najbolše umaknit.... ker prijatlce pridejo vedno pred fanti • Jok3r
• Od: 22.7.2009
22.5.2012 19:14
če bi ji bila res prava prijateljica, potem se ne bi že na začetku okoli njenega tipa 'zvijala'..
• zhhiva
• Od: 13.4.2011
23.5.2012 13:01
emm sama sem bila v podobni situaciji :o
Najprej se res preprici kaj ima tvoja prijateljica do tega fanta, ce ga ma samo za sranje to pol ni nujno da ma kj do njega ane :) Drgac pa ja z njim se ti ni treba nehat druzit, ker potem bos samo nesrecna. Da pa se nebi u njega zaljubila pa mam samo en bol bedn nacin, sam meni pomaga xd na njemu isci samo negativne lastnosti, take ko bi te od njega odbijale, nwm da ti pac postane res sam prjatu :) Meni je to velikrat pomagal in ja splaca se poskusit :DD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.