fantje

ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
fantje 7.6.2012 17:39
mam eno vprašanje za fante pa tud delno za punce...al is bolj želite resne in dolge zveze z dekletom al kratke avandture al tiste za eno soboto?

a vam je bolj ušeč da čas ki ga preživite s svojimi prijatelji ločujete od časa ki ga preživite z dekletom al rajš vidte da se skup družjte?

kaj vam je pr punci bolj pomemno lep obraz ali lepa postava?
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: fantje 7.6.2012 17:55
Jst osebno mam rajš resne zveze. Smile ..ampak z avanturami ni nč narobe, sama sm dala to že nekak čez in mam zdej rajš resne zveze.

Drgač pa čas s fantom rada preživim sama, ampak mi je všeč tud to, da sva skupej zuni.
Vsega mora biti po malo. Wink

Vizualno mi je bolj všeč, če ima tip lep obraz. Very Happy
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: fantje 7.6.2012 21:28
Jaz si rajši želim dolge, resne zveze ker so mi dosti boljše od tistih kratkih.
Odvisno. Nebi mi bil problem da je punca polek ko smo skupaj s prijatelji, samo včasih more bit, da smo tudi s prijatelji malo sami =P
Meni osebno je na prvem mestu izgled obraza nato pa komaj postava =)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.