NUJNO!!• cutegirl15
• Od: 21.7.2010
NUJNO!!
2.5.2012 21:16
Imam en velik problem. Jaz že dva mesca jemljem kontracepcijske tabletke s enotedensko pavzo med dvemi škatlicami in imam redne spolne odnose. Sedaj me pa zanima če obstaja kakšna možnost zanositve na tisti dan ko vzamem 1. tableto iz škatlice. Kajti tisto večer sem vzela tabletko in potem sva s fantom imela spolne odnose pri katerem je sperma prišla v stik z vagino. Ali obstaja možnost zanositve?? • lana28
• Od: 1.4.2012
Re: NUJNO!!
2.5.2012 21:29
kolikor js vem, kontracepcijske tabletke niso 100%, ampak je fuuul mal možnosti de zanosiš. pa tut če redno ne jemleš tabletk se možnosti za zanositev povečajo.
če bi pa rada bla 100% de neboš zanosila, pa pejt v lekarno po jutranjo tabletko. ta ma vlek učinek in takrat 100% neboš zanosila. • cutegirl15
2.5.2012 21:34
ja,sam od tega je že dober teden :/
• lana28
2.5.2012 21:38
cutegirl15 pravi:ja,sam od tega je že dober teden :/
aja .. jutranja tabletka učinkuje po treh dneh, tak de ta možnost ne obstaja več .. um .. tak da zdej je kar je. če si redno jemala tabletke, je majhna možnost za zanositev. glej optimistično na to, mal možnosti je naslednič je pa najboljš de oba uporablata zaščito .. • cutegirl15
2.5.2012 21:43
lana28 pravi:
cutegirl15 pravi:
ja,sam od tega je že dober teden :/
aja .. jutranja tabletka učinkuje po treh dneh, tak de ta možnost ne obstaja več .. um .. tak da zdej je kar je. če si redno jemala tabletke, je majhna možnost za zanositev. glej optimistično na to, mal možnosti je naslednič je pa najboljš de oba uporablata zaščito .. saj gledam na to čimbolj optimistično..zdi se mi da ni nič narobe.. sma uporablala zaščito, vendar je sperma stekla iz kondoma čisto slučajno • lana28
2.5.2012 21:54
sej ubistvu ni use odvisn od kontracepcijskih, je tut od tega v katerem času sta mela vidva spolni odnos. (pač glede na menstruacijski ciklus). ker eno ta mala moška spolna celica nemore dolgo prežveti in še ženska spolna celica ni na poti proti maternici, se nemore nič zgodit in celici odmreta predn pride do oploditve.
omg, zdej ti pa že o biologiji predavam. uglavnem če boš dobila menstruacijo bo use ok • cutegirl15
2.5.2012 21:58
hah • slovenc79
• Od: 19.8.2011
2.5.2012 23:12
mislim da je pri tabletkah vedno neka rezerva, da vedno učinkuje malo dlje kot je predpis da moraš vzeti novo jutranjh tabletk se pa poskušaj izogniti, ker je precej močna in ima lahko posledice, tako da če jih velik jemlješ.. sam osebno sem precej proti tabletkam in raznim kemikalijam, ker sem prepričan da so zelo škodljive čle ne na kratki pa na dolgi rok. raje kondom • lana28
3.5.2012 14:50
ja jutranje tabletke so le zadnja možnpst, in niso priporočljive, kr so ful močne in jih nesmeš redno jest al neki.
sej js sm tut proti tem kontracepcijskim tabletkam, in tut to je res de je kondom do zdej najbolj zanesljiv kontracepcijsko sredstvo kar jih človeška rasa pozna xD kr kondom preprečuje, da ddobiš vse spolne bolezni, kljub temu pa nemoreš zanosit pol .. so pa tut izjeme ko kondom poči ali se nardi karkoli druga z njim .. pol je pa kriza .. tak da je po eni strani tut pametno tabletke jest za vsak slučaj sam moj mnenje • cutegirl15
21.5.2012 8:12
No, toliko da vas obvestim.. menstruacijo sem dobila.. Tak da ni nič hudega • ajdaajdica
• Od: 21.5.2012
21.5.2012 15:04
tudi mene nekaj zanima (:
jemljem diane35 ce je kateri znano so tabletke tudiza kozo in po treh tednih jemanja nisem imela premora takoj sem zaceela z naslednjo tabletko in menstruacijo sem imela zelo dolgo,so lahko kaksni stranski ucinki ? hvala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.