VALETA 2012• mišikaa
• Od: 30.7.2011
VALETA 2012
7.1.2012 13:56
Kot je že v naslovu povedano je tema za tiste, ki imamo letos valeto. Pišite nasvete za obleko, obutev, frizuro in ličenje, ki so letos popularni. Prilepite slike in napišite trgovine ter lokacije dobave. Brez pretiravanja seveda.
Z nasvetom: "Manj je več." • Ally14
• Od: 6.12.2010
Re: VALETA 2012
8.1.2012 12:08
obleka---->v trgovinah poglej, katere barve prevladujejo... ne glej samo, katero so moderne, ampak to, katera barva zgleda dobro na tebi
(jaz sem v revijah opazla, da je zelo dosti kožnih barv, tudi svetlo roza) za obleko glej, da se boš v njej dobro šočutla, pa da se boš lahko premikala obutev---->na naši valeti je bilo kar ogromno petk, čeprav ene niso znale hodit v njih naj ti bo v njih udobno, men je blo malo žal, da si nisem vzela balerink zraven, ker so me noge potem ful bolele frizura---> ne vem, kakšne lase imaš --->nekatere imajo ravne, druge skodrane, nekatere imajo ribjo kost ličenje---> ne pretiravajte!!!! puder, maskara, glos, veke namazane s barvo, ki paše tvojim očem trgovine----> zara, h&m, mango, stradivarius, ... slikce bom pa še zalepla • wawmei
• Od: 31.8.2011
8.1.2012 17:58
Waaaaaaaa. jas mam letos valto in, da nevem če bi mela petke.
No pač. sem najmanša od punc. beed.haha in razmišlam če bi mela petke al ne, čeprav neznam hojit v njih. hehehe- ja -.- naj si kupim ene pa vadim . ka črna obleka se spodobi za valeto.. kratka do kolen ali mal danlša. pa ki se dobi? • Ally14
8.1.2012 18:12
ma ja ... jaz sem bla tud skoraj najmanjša pa sem mela petke ...
kupi si neke, al pa si jih od nekoga sposodi pa vadi z njimi ... "vaja dela mojstra" črna obleka je klasika, se spodobi met ... jaz bi jo na tvojem mestu mela do kolen, ker nekatere, če imajo prek kolen obleko, še pomanjša veliko sreče s petkami ... upam, da sem ti pomagala • monxiee
• Od: 2.6.2011
8.1.2012 21:59
wawmei pravi:Waaaaaaaa. jas mam letos valto in, da nevem če bi mela petke.
No pač. sem najmanša od punc. beed.haha in razmišlam če bi mela petke al ne, čeprav neznam hojit v njih. hehehe- ja -.- naj si kupim ene pa vadim . ka črna obleka se spodobi za valeto.. kratka do kolen ali mal danlša. pa ki se dobi? Heei* Ma eto mam isti problem -.- Sm najmanjša, kar sploh ni luštn. Tkoda js bom skor zih mela petke, pa bomo ornk vaaadl • wawmei
• Od: 31.8.2011
10.1.2012 16:40
ja..ka pa če bom pol večja od spolesalca..
• Ally14
10.1.2012 17:04
jaz sem bla tud večja od soplesalca ...
kaj te češ ... • 97efa
• Od: 28.11.2011
10.1.2012 21:14
cauu.. js mam letos tut valeto in se že bres petk večja od soplesauca ene 4 cm..!
sm js bi useen mela petke!! a naj jih mam?? ful bi jih mela pa š ehodt zdam supr • Ally14
11.1.2012 17:31
ja mej jih, saj ni panike, če boš večja od njega • mišikaa
• Od: 30.7.2011
26.1.2012 21:00
kaj je primerno, da maš malo bolj stisnjeno obleko?
• Pupika
• Od: 6.7.2009
26.2.2012 15:47
jas ful neven kako obleko naj mam, ker use k so mi všeč pridejo tam 400 al več, tok pa nemislim za njo dat.
• bumbar
• Od: 23.2.2012
• Kraj: ŽELEZNIKI
27.2.2012 21:31
js petke priporočam sam unim puncam, kjih reeeeees obvladajo. al pa d že prej fuuuul vadš. men se je nardil, d sem šla po čevlje za en tak ples. pa so mi ble ene petke u šeč. jih nabaum, pa začnem trenirat ples doma (v petkah) pa mi gre čist u redu. poi pa pride ples pa en srečelov je biu zravn. po plesu so se prjatlce preubule js (kt ponavad) pozabm za preobut. s prjatlcam smo šle kupt še zadne srečke poi pa ostale laufajo po šol, js ih pa u petkah poskušam dohitet. poi pa tečem mem fokse pa nerodn stopm pa se poskušam ujet. k se mi le uspe na nogah obdržat pa do vrha polna sramu stečem za frendicam. tko mi je blo neroden • abcdefghijklmnoprstuvz
• Od: 15.8.2011
18.5.2012 17:55
js sm kupla obleko u h&m. je bol kožne barve (svetl roza). bla je ene 40 ? . pol petke sm si pa kupla u daichmann pa so take bol črne in tut niso ble drage. mene pa zanima a bote/ste use mele tut kake pegice al kua je tist no? kr js še nevem če bi mela. pa tut kake barve egic bi pasale h moji ublek k je svetl roza? predvidevam d črne ne.
• littlepig
• Od: 4.7.2011
19.5.2012 18:53
če ne znate hodit v petkah vam jih za valeto ne priporočam jaz sem jih sicer mela za svojo valeto. prvič v življenju sem jih mela tak dolgo na nogah. umrla sem. tak da res... balerinke so bolj udobne pa še nobenega strahu nimaš da se boš ki zdevala tam (: • kraljica13
• Od: 19.5.2012
19.5.2012 19:03
mi momo tut valeto pa bom mela 8 cm petke sam jih bom mela prvič gor tko d upam d bo use uredu k k duma vadm se mi učasih mau noga zamaje pa skor padm tak d upam d bo use uredu morm pa petke met k sm najmanša pa plesauc je tko ene 20 centi veči ud mene
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.