I need an help

johnalin • Od: 5.5.2012 • Prispevkov: 8
I need an help 5.5.2012 15:02
Sem italjan fant in sem začel studirati slovenščino pred enim mesecem. Dejansko sem zaljubil se v slovenki punci. Ona je stara koliko kot jaz in je zelo lepa. Sem zaljubil se v njej skoraj poskušam učiti se slovenščino. Težko je ampak hočem narediti vt?s na ji. Iskam kdo ki hoče me pomagati učiti se slovenščino. zmeraj proplavjati me, prosim. Lahko poučevati italianščino če nekdo želi.

hvala in na svidenje
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: I need an help 15.5.2012 5:10
iLikeMilf9710 pravi:
Sem Italjanski fant in sem začel studirati slovenščino pred enim mesecem. Dejansko sem se zaljubil v slovensko punco. Ona je stara toliko kot jaz in je zelo lepa. Zaljubil sem se v njo. Težko je ampak hočem narediti vtis na njo. Iščem koga ki bi mi hotel me pomagati učiti se slovenščino. zmeraj popravljati me, prosim.
hvala in na svidenje

tukaj pridemo do točke, kjer znajo italijani skoraj bolj slovnično uporbljati naš materni jezik..
od kdaj se nasvidenje piše na svidenje?
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: I need an help 15.5.2012 14:05
Sem Italijan in slovenščino sem začel študirati pred enim mesecem. Dejansko sem se zaljubil v Slovenko. Stara je toliko kot jaz in je zelo lepa. Zaljubil sem se vanjo. Težko je amapk hočem narediti vtis nanjo. Iščem nekoga ki bi mi pomagal z učenjem slovenščine. Prosim če me vedno popravljate.

hvala in nasvidenje

evo Smile popravjeno vse, pa tudi vrstni red besed. želi ti uspešno učenje Smile
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: I need an help 15.5.2012 19:17
slovenc79 pravi:
Sem Italijan in slovenščino sem začel študirati pred enim mesecem. Dejansko sem se zaljubil v Slovenko. Stara je toliko kot jaz in je zelo lepa. Zaljubil sem se vanjo. Težko je amapk hočem narediti vtis nanjo. Iščem nekoga ki bi mi pomagal z učenjem slovenščine. Prosim če me vedno popravljate.

hvala in nasvidenje

evo Smile popravjeno vse, pa tudi vrstni red besed. želi ti uspešno učenje Smile

kaj prevajaš, saj te ne zastopi pol k*** Razz
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: I need an help 15.5.2012 19:21
da vidi kako je prav, pa se bo pozanimal in si zapomnil zakaj je tako Rolling Eyes pa sam je napisal naj ga vedno popravljamo.

kdo tuki ne zastopi slovensko pol Twisted Evil

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.