Preveč zaštičniška starša (prosim klikni)• birdlover
Preveč zaštičniška starša (prosim klikni)
20.6.2011 15:00
prosim res potrebujem help!!! no moja tastara dva sta res zaščitniška do mene..prepovedujeta mi vse kar je zanimivo in ne da bi delal kakšne norije...vedno mislita da sem še star 5 let in da neznam skrbet zase...moji prijatelji se brezskrbno zabavajo jas pa moram biti v hiši ker sta tastara tako ukazala -.- še v toplice nesmem ker mislita da se lahko utopim • Feded
• Od: 28.5.2011
Re: Preveč zaštičniška starša (prosim klikni)
20.6.2011 15:22
na sreco men zlo zaupajo in mi pač pustijo bit uzuni in to... kok si pa str? mogoče ti zrt starosti ne pstijo na žur al pa kej... res ti neznam pomagat ker sama nimam takih iskšn.. no mogoče se jim loh upreš pa jima jasno in glasno poveš kuko je z drugimi sam morš res premislt kasni so tastari k drgač je loh še huj.. nevem premisl pa jim povej an izgubit pa tok al tok ful nemorš sam sj pravm PAZI!!!!! _________________ HaveFun! • birdlover
20.6.2011 20:48
Hah...da bi le tako meni zaupali... :[ Sa bom pretehtu vse moznosti...res hvala • BloodyMemory
• Od: 18.6.2011
20.6.2011 21:55
ej sej ne da je pri meni enako :OO -.- še po šoli ko končam ne smem ostat kako urco zravn družbe. tut js se ne smem s kolesom furat -.- pa nikamor ne smem hodit.
• birdlover
21.6.2011 18:29
huh...da mi bi le malo bolj zaupali...sam toliko da povem,,,včerraj sem tastara2 nadru ker mi je preprosto prekipelo X( in smo polj naredili sklep da lahk grem okoli al pa to sam da naj vedno bff-ja seb uzamem...xd...ti tud tko proby bloodymemory saj ma feded prau nimava kaj dost za zgubit...al pa nadret ju glih ne probavaj ampak če bosta še vedno trmasta malo povzdigni glas pa jima povej da že enkrat morata razumet da nisi več 5let...vso srečo • Sannie
• Od: 7.4.2011
22.6.2011 14:41
Kok sta pa stara? (:
Pogovor je najboljša rešitev! Al pa preprost greš vn, ignoriraš vse njune prepovedi in vse.. pa jima na grob način dopoveš, da sta nerazumna. (: • 30stm
• Od: 31.10.2010
22.6.2011 17:47
hvall bogu da sm use to dala čez...pr men je bil bol ati prublem...mami mi je pustila on je bil pa ful zaščitniški (najstarejša hčer)....in pol mi je uspel...lej če se boš šou kregat je možnost da bojo vidl da nisi dost zrel da bi te vn pustil al pa bojo vidl da se hočš zauzet zase in bit samostojn pa to.....če boš delou pi...darije bo itak neki najslabšga..sam je pa možno da bi jim putegnil da morjo svojga froca puslušat.....najbolš je pomoje da si čimbolj pridn pa da čimveč kažeš svojo samostojnost pa to...pa mal guvor kako drugim pustijo v vn in s tem kažejo da jim zaupajo pa da vejo da so samostojni in s tem k ti nikamor ne pustita pač kažeta da ti ne zaupata pa tko naprej...pač dramatiziri kok ti je bed k ti ne pustita vn pa da se ti zdi da te sploh ne puslušata.....dramatiziri pa use ful dobr argumentiri...če te pa res ne puslušata pa reč kej tazga k jih bo čist pretresl pa k veš da ne marata pa to...sam je pa ful udvisn kakšni so nasploh....aja pa res če lahk še starost puveš pa mal tastare opišeš (karakterno) pol bomo mugoče mal bol vedl pumagat..• birdlover
22.6.2011 19:04
no če vas že tk zanima: starost:12, karakter tastarih: prijazna ustrežljiva itd...IN TUDI ZELO ZAŠČITNIŠKA drgač pa fajn...edina ne malo krat mi delata sramoto pred frendi -.- ...pa saj sem jima povedal kako vsi moji sošolci lohk delajo kaj hočejo!! in preprosto ne kapirata!! :@
• BloodyMemory
• Od: 18.6.2011
23.6.2011 12:53
js pa sm stara 16 -.- in mi nkamer ne pustita. še za ju3 sm prašal če lah grem u kino pa ne pustita. pa sm poskušala s pogovor, ja pa pravita da je še use pred mano pa take fore. na kurac mi že gre da morm bit vedn zaprta -.- dost mam tega. js sm mami rekla da sta ona kriva, da sm bol zaprta in da nimam velik prijateljeu. logično da jih ne morm met če pa se sploh ne prikažem u družbi, in tut ona sta kriva da se potem ne znam vklučit u družbo in da vedno ko pridem med ljudmi se počutim neugodno,najraj bi izginila. če bi pa starše ignorirala bi mi uzel še to kar imam(komp pa fon) poleg tega pa ati je učas nasiln :O in pol sploh ni čudno da mam negativne poglede na življenje.no sej mamo se da prepričat ampk problem je ati. js nwm kaj jima naj rečem da me bosta zastopla. -.-
• Feded
• Od: 28.5.2011
23.6.2011 13:25
[quote="BloodyMemory"]js pa sm stara 16 -.- in mi nkamer ne pustita. še za ju3 sm prašal če lah grem u kino pa ne pustita. pa sm poskušala s pogovor, ja pa pravita da je še use pred mano pa take fore. na kurac mi že gre da morm bit vedn zaprta -.- dost mam tega. js sm mami rekla da sta ona kriva, da sm bol zaprta in da nimam velik prijateljeu. logično da jih ne morm met če pa se sploh ne prikažem u družbi, in tut ona sta kriva da se potem ne znam vklučit u družbo in da vedno ko pridem med ljudmi se počutim neugodno,najraj bi izginila. če bi pa starše ignorirala bi mi uzel še to kar imam(komp pa fon) poleg tega pa ati je učas nasiln :O in pol sploh ni čudno da mam negativne poglede na življenje.no sej mamo se da prepričat ampk problem je ati. js nwm kaj jima naj rečem da me bosta zastopla. -.-[/quote
reess si boga.. 16 si stara pa nesmeš vn hodt!! ej svaka ti čst da zdržiš!! jes vem da nebii .. _________________ HaveFun! • birdlover
23.6.2011 14:16
BloodyMemory pravi:js pa sm stara 16 -.- in mi nkamer ne pustita. še za ju3 sm prašal če lah grem u kino pa ne pustita. pa sm poskušala s pogovor, ja pa pravita da je še use pred mano pa take fore. na kurac mi že gre da morm bit vedn zaprta -.- dost mam tega. js sm mami rekla da sta ona kriva, da sm bol zaprta in da nimam velik prijateljeu. logično da jih ne morm met če pa se sploh ne prikažem u družbi, in tut ona sta kriva da se potem ne znam vklučit u družbo in da vedno ko pridem med ljudmi se počutim neugodno,najraj bi izginila. če bi pa starše ignorirala bi mi uzel še to kar imam(komp pa fon) poleg tega pa ati je učas nasiln :O in pol sploh ni čudno da mam negativne poglede na življenje.no sej mamo se da prepričat ampk problem je ati. js nwm kaj jima naj rečem da me bosta zastopla. -.-
oh ti revica • 30stm
• Od: 31.10.2010
23.6.2011 16:15
birdlover pravi:no če vas že tk zanima: starost:12, karakter tastarih: prijazna ustrežljiva itd...IN TUDI ZELO ZAŠČITNIŠKA drgač pa fajn...edina ne malo krat mi delata sramoto pred frendi -.- ...pa saj sem jima povedal kako vsi moji sošolci lohk delajo kaj hočejo!! in preprosto ne kapirata!! :@
aja....lej po en stran zastopm tastare dva..po drug stran pa tut tebe....nočta da bi se ti kej zgudil (glede na opis sta vidt dobra človeka..hah:))........sam sej štekam..usm se ful dugaja..teb pa ne......aja pa sramoto znajo usi tastari kdaj pa kdaj narest men še zdej kkšno zaserjeta..hahh:)....sam kle pa zdej res ne vem kuko pumagat.....probi še težit pa jima puvej da zastopš da sta zaščitniška...pa take...nakladi....mislm jst res ne vem...men je ratal šele k sm mela 14 let......kompromisi pa to...drgač pa uso srečo • pk4life
• Od: 20.7.2010
23.6.2011 18:20
to morš met dost talenta pa pč.. nwm no morš znt.. men jih časih ful rata obrnt čas mam pa ful bleme.. probi se sprawt na tistga k je čustweno močnejši pa če ti rata ga prepričat pol si na konju =D .. drgačpa probi mt.. to tut wečinoma deluje.. pol probi dopowedat da se ti godi strašna kriwica.. (ok joj še jz sm trznu tok slownično je blo) kukrkol.. če ji res poweš kaj use si u lajfu že zamudu pa kok ti je žou da se to nikol nebo mogl ponowit.. če se zlom pa se uda .. pol boš na podobn nčin jih wečkrat lahko tko prepriču.. pa probi prašat mal bkco pa dedija kaj sta ona2 delala pr swojih 12.. primerjej mal pa jima dopowej da zamujaš najlepši deu lajfa.. to zna pomagat =D good luck_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
23.6.2011 19:08
Stara sm 16 in še nikol nisn bla na koncertu/partiju(Vrstnikov)/pikniku(Vrstnikov).
Moj dragi atek ma rad način,ki se mu reče "poglavar družine" in sicer na način srednjega veka:"imejmo radi moške,ka bojo babe". Sem v popolnoma brezizhodnem položaju,kar pomeni "kurac". Od začetka leta so me "na novo spoznani prijatelji" še vabl na dogodke,partije,bla bla bla. Zdej jih je že minal...Sej osebno mene ne moti to,da nesmem it.Moti me to,da se vsi začnejo oddaljevat od mene,ko ugotovijo,da nikamor ne smem.Sploh nimam družbenga življenja. Rada bi ga mela,ja,sam je laži rečt "pogovor se"-ko pa to dejansko naredit-moj foter je dejansko ZELO nerazumevajoča oseba.ZELO... Ubistvu je najbol hudo to,da ne zvem nič ka se je dogajal na dogodkih.NIČ. Vsi so kr tih.Pa majo svoje fore na temo tistga dne. Pa se pogovarjajo kiri tipi so bli tam. Pa kiro je ker pogledu. Pa kira je srala z kirim. Jz bi tud rada bla vklučena v to,P.izda...-.- Itak bom za večno "forever alone" , to mi hodi po glavi vsak večer. Kura.c tako je živlenje,zgleda,da bom ko bom odrasla- nek psihopat. V knigah/filmih/bla so še vsi bli pol psihopati. Ja,smilim se sama seb-ker vem da si ne zmišlujem,kar se dogaja,pa ker se itak mam pravico smilt sama seb,pa mislim da tud dost razlogov. Sam povem- cele počitnce bom prečepela doma,za računalnikom,televizijo...Računalnik bo tak crknu,****. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
23.6.2011 19:55
omg jas si sploh res ne predstavlam da bi se tak komu podrejala. ja fak no boli te kurac, idi ven kaj te zaj, kaj ti te more, tista 2 dni se bo drla na tebe pol bo pa pozabla, ko jo boš drugič vprašal/a če lahko kam greš, bo spet rekla ne, pa kaj, idi pa pridi domov recimo ob 1 na začetku, pa bo spet jezna pa pol spet greš naslednjič, pol pa ji bo tak že vseeno. to je že bla ena taka tema o tem pa jas skoro vrjet nisem mogla kak se pustite, kaj pa ko bote starejši bote tut vse pusli da vam ukazujejo, ne rečem če ste -14 stari, okej te še ubogaj, samo +14 pa adijooooo no.
to, da nesmeš v toplice je bolano halo kaj boš te doma ko neki opokojenec, sploh zaj ko bojo počitnice pa meni se zmeša, mene je enkrat ata not zakleno za en dan (!) pa me 1 teden ni vido, itak je pol njim žal pa si mislijo joj kaj so naredli, saj so pa te mladi morjo uživat, evo pa mi zaj vse pusti (: malo se morš za sebe postavit, ne bit taka cota kdo te bo pa gledal če se ne da z njima pogovorit, pa idi, lahko napišeš listek da se neda z njima menit, da rabiš oddih, da nisi froc pa greš. (al pa daj to za prebrat kaj si dal na eetaq) _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • birdlover
23.6.2011 20:02
30stm pravi:
birdlover pravi:
no če vas že tk zanima: starost:12, karakter tastarih: prijazna ustrežljiva itd...IN TUDI ZELO ZAŠČITNIŠKA drgač pa fajn...edina ne malo krat mi delata sramoto pred frendi -.- ...pa saj sem jima povedal kako vsi moji sošolci lohk delajo kaj hočejo!! in preprosto ne kapirata!! :@
aja....lej po en stran zastopm tastare dva..po drug stran pa tut tebe....nočta da bi se ti kej zgudil (glede na opis sta vidt dobra človeka..hah:))........sam sej štekam..usm se ful dugaja..teb pa ne......aja pa sramoto znajo usi tastari kdaj pa kdaj narest men še zdej kkšno zaserjeta..hahh:)....sam kle pa zdej res ne vem kuko pumagat.....probi še težit pa jima puvej da zastopš da sta zaščitniška...pa take...nakladi....mislm jst res ne vem...men je ratal šele k sm mela 14 let......kompromisi pa to...drgač pa uso srečo ja točn tak je kot si povedala...hvala!! [quote=pk4life]to morš met dost talenta pa pč.. nwm no morš znt.. men jih časih ful rata obrnt čas mam pa ful bleme.. probi se sprawt na tistga k je čustweno močnejši pa če ti rata ga prepričat pol si na konju =D .. drgačpa probi mt.. to tut wečinoma deluje.. pol probi dopowedat da se ti godi strašna kriwica.. (ok joj še jz sm trznu tok slownično je blo) kukrkol.. če ji res poweš kaj use si u lajfu že zamudu pa kok ti je žou da se to nikol nebo mogl ponowit.. če se zlom pa se uda .. pol boš na podobn nčin jih wečkrat lahko tko prepriču.. pa probi prašat mal bkco pa dedija kaj sta ona2 delala pr swojih 12.. primerjej mal pa jima dopowej da zamujaš najlepši deu lajfa.. to zna pomagat =D good luck[/quote] ti si tud na pravo struno zaigrala...tud veš kaj je potrebno...drgač pa je mama bol za to da hodim naokol, in tudi za to da jo prepričam da mi kaj kupi (pri določenih stvareh pravilno vdarim na struno atu(tadrage stvari(tel. rač. itd..)) pri določenih pa mami (oblačila, manjša tehnologija, moje domače živalce,...) ata pa mi bol dovoli nevarne stvari,...sam ga drgač če jima kaj tazga bol nevarnega omenim pol mama vse pokvari (češ da imata onadva samo mene, in bi se jima zmešalo če se mi kaj zgodi itd.) sem namreč edinček...tud tebi hvala!!!!!!!!!!!!!! [quote=ImmortalLea]Stara sm 16 in še nikol nisn bla na koncertu/partiju(Vrstnikov)/pikniku(Vrstnikov). Moj dragi atek ma rad način,ki se mu reče "poglavar družine" in sicer na način srednjega veka:"imejmo radi moške,ka bojo babe". Sem v popolnoma brezizhodnem položaju,kar pomeni "kurac". Od začetka leta so me "na novo spoznani prijatelji" še vabl na dogodke,partije,bla bla bla. Zdej jih je že minal...Sej osebno mene ne moti to,da nesmem it.Moti me to,da se vsi začnejo oddaljevat od mene,ko ugotovijo,da nikamor ne smem.Sploh nimam družbenga življenja. Rada bi ga mela,ja,sam je laži rečt "pogovor se"-ko pa to dejansko naredit-moj foter je dejansko ZELO nerazumevajoča oseba.ZELO... Ubistvu je najbol hudo to,da ne zvem nič ka se je dogajal na dogodkih.NIČ. Vsi so kr tih.Pa majo svoje fore na temo tistga dne. Pa se pogovarjajo kiri tipi so bli tam. Pa kiro je ker pogledu. Pa kira je srala z kirim. Jz bi tud rada bla vklučena v to,P.izda...-.- Itak bom za večno "forever alone" , to mi hodi po glavi vsak večer. Kura.c tako je živlenje,zgleda,da bom ko bom odrasla- nek psihopat. V knigah/filmih/bla so še vsi bli pol psihopati. Ja,smilim se sama seb-ker vem da si ne zmišlujem,kar se dogaja,pa ker se itak mam pravico smilt sama seb,pa mislim da tud dost razlogov. Sam povem- cele počitnce bom prečepela doma,za računalnikom,televizijo...Računalnik bo tak crknu,****.[/quote] ti revica...lej dandanes je takšno razmišljanje "moški smo več" na nek način prepovedano...ker je uveljavljen zakon enakopravnost moških in žensk...in preberi si to iz zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerah "4. člen (1) Starši imajo pravico in dolžnost, da z neposredno skrbjo, s svojim delom in dejavnostjo zagotavljajo uspešen telesni in duševni razvoj svojih otrok." pod duševni razvoj spadajo večinoma te stvari ki si jih naštela...pa še to: "5a. člen (1) Starši, druge osebe, državni organi ter nosilci javnih pooblastil morajo v vseh dejavnostih in postopkih v zvezi z otrokom skrbeti za otrokovo korist. (2) Starši delajo v otrokovo korist, če zadovoljujejo njegove materialne, čustvene in psihosocialne potrebe z ravnanjem, ki ga okolje sprejema in odobrava in ki kaže na njihovo skrb in odgovornost do otroka ob upoštevanju njegove osebnosti in želja....kar je razvidno iz tega je podčrtano...besedi čustveno in psihosocialno pomeni da maš pravico se družit s prijatli...čeprav to pomeni da tud na žuru...in če boš to naredila ti nič nemoreta ker se bosta bala tožbe..ko bosta mirna pojdi k njima in jima povej kakšne pravice imaš tudi ti (mimigrede (link do zakona): [link] ) in si to natisni in njima pokaži...in njima povej da če se nebosta pri teh tvojih letih omeščala da ju imaš pravico tožit...pa če ti bosta kaj grozila da imaš še zaj večjo prepoved pa da ti hočeta odvzet rač. jima povej da če pri tem trenutku ne bosta pustila tvoje lastnine in ti pustila iti ven da ju boš resno tožila!! pa vso srečo • birdlover
23.6.2011 20:07
PorceLan pravi:omg jas si sploh res ne predstavlam da bi se tak komu podrejala. ja fak no boli te kurac, idi ven kaj te zaj, kaj ti te more, tista 2 dni se bo drla na tebe pol bo pa pozabla, ko jo boš drugič vprašal/a če lahko kam greš, bo spet rekla ne, pa kaj, idi pa pridi domov recimo ob 1 na začetku, pa bo spet jezna pa pol spet greš naslednjič, pol pa ji bo tak že vseeno. to je že bla ena taka tema o tem pa jas skoro vrjet nisem mogla kak se pustite, kaj pa ko bote starejši bote tut vse pusli da vam ukazujejo, ne rečem če ste -14 stari, okej te še ubogaj, samo +14 pa adijooooo no.
to, da nesmeš v toplice je bolano halo kaj boš te doma ko neki opokojenec, sploh zaj ko bojo počitnice pa meni se zmeša, mene je enkrat ata not zakleno za en dan (!) pa me 1 teden ni vido, itak je pol njim žal pa si mislijo joj kaj so naredli, saj so pa te mladi morjo uživat, evo pa mi zaj vse pusti (: malo se morš za sebe postavit, ne bit taka cota kdo te bo pa gledal če se ne da z njima pogovorit, pa idi, lahko napišeš listek da se neda z njima menit, da rabiš oddih, da nisi froc pa greš. (al pa daj to za prebrat kaj si dal na eetaq) teb tudi extremno hvala za nasvet...saj vem da je bolano samo enkrat je moj bratranec govoro češ da so mu enkrat v toplicah ponudli drogo itd.(saj je ni vzeu, sam mislim da si je use zmislo ker sma bila takrat v sporu xd ) in od tedaj ju tako skrbi...povejte kako naj jima dopovem da mi naj zaupata in da bi se znau branit oz. vljudno odkloniti če se bi mi kaj tašnega zgodilo? KAKO? saj sem jima povedu da bo frend z mano...pa da so tam varnostniki itd. sam mi še vedno ne zaupata...prosim svetujete mi... • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
26.6.2011 12:26
hjoj ja pa nazaj jim povej tak kot bi tu povedal, pač reči da drogo ti lahko vsepovsot ponudijo, ne samo na bazenih (lol) pa da si dovol pametn da tega nebi probal, da niti ne veš zakaj bi ker nimaš nič od tega, da ne razumeš totih ko so zasvojeni pa blablabla zmišluj si samo, pol pa reči da če bi že tak blo, da te še v šolo nebi smel hodit ker je tam recimo tui trava, pač take primere jima daj.
če se še niste menli o zaupanju, jima najprej recimo reči zaj met počitnicami če lahko se greš kopat s kolegi, pa če bota rekla ne, jima reči za en konkretni primer zakaj ne, če bota dala da zaradu droge, jima tisto povej ko sem ti zgoraj napisala, pa pač vedno najdi neki odgovor, pol jima bo pa tak že zmankalo idej, pa bota rekla da zato pač ne smeš it, pa reči da boš zato pač šel, da se ti nič ne more zgodit, da nisi ****, da znaš skrbet sam za sebe, pol pa ju vprašaj zakaj ti ne zaupata pa tak nebota nič pametnega povedla, pa jima ti tak pametno začni pravit da zakaj sta taka, zakaj te sploh mata za neko igračko, da ti je bedno skos doma, da nimaš nič od življenja, da boš celi zafrustriran če si taki, v najhujšem primeru jima reči da te v šoli **** ker nesmeš nikamor it, pa meni se znjima tak dolgo dokler nea popustita, pa vstrajaj nesmeš ti popustit kr drugač nebo nič. pač reskiraš en dan pa se skregate, pol bota pa mogoče spredvidla pa ti bota pustla. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • birdlover
26.6.2011 16:20
okej bom probu hvlaaa neskončno • DevilEvil
• Od: 7.11.2011
19.5.2012 22:02
BloodyMemory pravi:ej sej ne da je pri meni enako :OO -.- še po šoli ko končam ne smem ostat kako urco zravn družbe. tut js se ne smem s kolesom furat -.- pa nikamor ne smem hodit.
tuddd men ne |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.