Žalostno• brokenglass
• Od: 17.8.2017
Žalostno
21.8.2017 18:42
Kakšen forum le to je? Še bolj zanimivo vprašanje je kakšen administrator upravlja forum.? Pa ni čudno da je eetaq samo še ena propradla stran s forumom vred.
Da mi gre admin zbrisat objavo brez nobenega razloga ali pa pojasnila.. Pol pa gledaš mal pa vidš tole:
Admin na tvojem mestu, bi odklopil računalnik in ga vrgel v smeti. Uživaj v brisanju te teme po možnosti še mojega računa. Ga ne rabim. Pa lep dan! [žaljenje izbrisano] • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Žalostno
21.8.2017 19:27
prvo kot prvo, malo strpnosti. nezadovoljstvo s forumom se da tudi drugače povedati, brez zmerjanja. jaz kot moderator skrbim za forum. ne pišem poročila za vsako stvari, ki jo naredim, se pa da vse zmenit, če je normalna komunikacija.
druga stvar, za večino težav ste krivi uporabniki sami, ker ne prebirate navodil ali ste preveč neučakani. odpirate več enakih tem, odpirate teme v neustreznih podforumih, podobne teme, ki jih je že milijon, namesto da bi enostavno pisali v že obstoječo temo z isto zadevo (npr. nasveti za hujšanje, punca išče punco...), ali delate kakšen drugačen nered na forumu. tretja stvar, ja, s forumom so določene težave, ki jih je potrebno rešit, administratorki sem javil nekaj napak (kot npr. ta, da ne morem izbrisat nekaterih tem) upam, da bojo kmalu razrešile, za to pa je pač potrebno malo potrpljenja. četrtič, če nisi zadovoljen/na s forumom, ga ne obiskuj. probleme sami dobro vidimo, ne rabimo nekoga, ki se registrira samo za to, da se pritožuje, ker česa bolj pametnega v življenju očitno nima za počet. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.