Ah ti fanti

bela • Od: 5.5.2012 • Prispevkov: 68
Ah ti fanti 9.5.2012 16:19
Js mam pa en problem mogoc se vam glih ne bo zdelo kot problem ampak dobro no . En fant z nase sole me skos gleda al je sam al v druzbi kolegov vedno me pogleda ne umakne pogleda z mne pol cez cajt se zacne pogovarjat ce je v druzbi kolegov al pa me gleda pa se z njimi pogovarja ? Kar se ze zelo dolgo casa sprasujem ali je kaksna moznost da je vame ali ni ? Nikoli pa ne upa pristopiti do mene
Supernatural_iloveyou • Od: 3.3.2011 • Prispevkov: 80
Re: Ah ti fanti 9.5.2012 16:38
najprej se prepriči če ma punco...preventiva
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Ah ti fanti 9.5.2012 20:08
Ja nekaj sigurno vidi na tebi, vrjetno te ne gleda brez razloga. Pogledi so ponavadi že znak, da si mu všeč. Smile ..mogoče je sam preveč sramežljiv, da bi naredu nasledn korak. Very Happy
Re: Ah ti fanti 9.5.2012 20:14
Supernatural_iloveyou pravi:
najprej se prepriči če ma punco...preventiva

nima punce sem Very Happy
Re: Ah ti fanti 9.5.2012 20:17
Neimenovano pravi:
Ja nekaj sigurno vidi na tebi, vrjetno te ne gleda brez razloga. Pogledi so ponavadi že znak, da si mu všeč. Smile ..mogoče je sam preveč sramežljiv, da bi naredu nasledn korak. Very Happy

ker res skos me pogleda zadnic sem sla mimo tam ko je on biv pa je biv s kolegi pa ga je kolega rukno da sem sla mimo pa me je skos gledo dokler nisem izginila upam,da je res sramezljiv drugace ga pa tut ne bom pojedla Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Ah ti fanti 10.5.2012 16:13
enkrat ko bo na samem (po pouku najbolš) pojdi do njega in ga vprašaj če bi šla nekaj spit Wink
Re: Ah ti fanti 10.5.2012 19:52
slovenc79 pravi:
enkrat ko bo na samem (po pouku najbolš) pojdi do njega in ga vprašaj če bi šla nekaj spit Wink

hm....ko pa sem v dilemi da res nevem ,ce bi.....
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Ah ti fanti 11.5.2012 22:47
vem da je težko.. ampak všeč si mu sigurno, tko da narobe kje res ne more bit Smile
Re: Ah ti fanti 12.5.2012 8:21
[quote="slovenc79"]vem da je težko.. ampak všeč si mu sigurno, tko da narobe kje res ne more bit Smile[/quote
super Very Happy glede tega bo treba res nekaj ukrenit Very Happy
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Ah ti fanti 13.5.2012 12:26
No kokr jst sama sebe poznam, ne bi nikoli tko pristopila do fanta, ki me vs čs gleda in ga ubistvu sploh ne poznam. Jst bi se prej poskusla povezat z nekom, ki bi me predstavu z njem oz. bi bla v njegovi druzbi in bi se potem tko spoznala. Ampak če si dovolj pogumna, potem pa kr! Smile ..mislm, da zgubit nimaš nič. Če si mu ušeč, bo sprejeu. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.