srednja šola-problem z druženjem

nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
srednja šola-problem z druženjem 24.6.2012 20:47
HEJLA Smile

vem da je moj problem bedn, ampak js se drugače ne znam vklopit v neznano družbo oz. zraven ljudi ki jih poznam sem zelo glasna upam si use povedat zraven tistih ljudi ki pa jih ne poznam si pa ne upam povedati skoraj nič, oz. nevem kaj naj povem :/

in letos grem v srednjo šolo...zraven mojga sošolca..zdaj pa še vem za 4 osebe zraven, ki bomo mogoče sošolke....in moj zdejšni sošolec se že zelo zastopi z bodočem sošolcu jaz bi pa zdej rada kliknla mojo bodočo sošolko(predvidevam da boma sošolke, ker živima zelo blizu...) in zdaj NEVEM KAJ JI NAJ NAPIŠEM OZ. NEVEM KAK NAJ ZAČNEM POGOVOR??

PROOOOSIM ČE BI MI LAHKO KDO POMAGAL DA BI VSAJ KOGA ŽE TUDI PREJ POZNALA..!

ZELO VAM BOM HVALEŽNA... HVALA ŽE V NAPREJ. :*
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: srednja šola-problem z druženjem 25.6.2012 16:05
Ne vem, napis ji kao "cau bodoca sosolka" al pa kej tazga, pa reč da si slišala, da gre na isto šolo pa da bosta mogoče sošolke, pol pa nvem jo upraši če jo je kej strah nove šole pa tko, pol pa kaj bo delala med počitncam blabla pa da bi se loh tko v živo vidle pa bl spoznale.
Nvem, sej če bo hotla bit kolegica s tabo bo že tudi ona kkšno temo načela. Smile
Re: srednja šola-problem z druženjem 25.6.2012 22:06
ooo najlepša ti hvala da si mi povedla in dala nasvet...upam da se bom zbližala v srednji šoli z novimi sošolci:))
Someone. • Od: 29.6.2010 • Prispevkov: 103
Re: srednja šola-problem z druženjem 26.6.2012 14:32
mam isti problem. v družbi poznanih me je nemogoče utišat. kkr je pa zravn kak ko ga nepoznam fajn sm pa čist tih ker enostauno nevem o čem bi se menla z nekom ki ga nepoznam . in pol ispadem tiha,mirna & zadržana. kar pa js nism Sad
sam da js še negrem letos u sredno me je pa strah za nasledno leto kk se bom uklučla v novo okolje & družbo. čeprav gre moja bf & še en sošolc na isto šolo. sam vseen sej nemorm bit skos sam z njima -.-
shyy508 • Od: 11.7.2011 • Prispevkov: 25
Re: srednja šola-problem z druženjem 26.6.2012 21:48
e isti problem mam jst-ful me je sram in strah se uklopiti u novo družbo.in ja mal me je strah glede septembra k ne poznam nikogar.but yeah Confused
Re: srednja šola-problem z druženjem 26.6.2012 22:31
sej pomoje se bomo pol vklopile v družbo...samo da mine september Very Happy
madame • Od: 4.12.2011 • Prispevkov: 4
Re: srednja šola-problem z druženjem 27.6.2012 1:15
Oh,kar se tiče tega se ti pa resninčno nič ni treba bat Smile
Lahko ti povem,da je bilo tudi mene na začetku zelo strah novih sošolcev in sošolk.. ampak sem potem vse na bolj pozitivno gledala in sm si rekla: hej mogoče pa še kašno novo prijateljico dobim...sicer po naravi sem bolj sramežljiva in me je včasih strah sploh pristopit do neke osebe,a ko sem v svoji družbi je to popolnoma drugače.No in potem pa je prišel September..prvi šolski dan smo bili vsi večnoma bolj sramežljivi,ker se še nismo poznali (razn nekaterih izjem).. zato sem se jaz odločila,da bom bom prevzela pobuto in se probala pač nekak vklopt in s tem spoznat svoje nove sošolce/sošolke in res začela sem se pogovarjat z neko punco ,ki je bila že prvi dan bolj odmaknjena od drugih in sem mislila,da je sramežljiva zato sem jo na nek način tudi želala vklopit v družbo ..in res takrat sva se res super ujele..No na taboru,ki je sledil takoj po prvem šolskem dnevu sem pa spoznala punco,ki se je sicer družila že z dvema fantoma,ki sta prihajala iz njenga kraja in potem smo vsi skupaj padli v neko debato in lahko ti povem,da smo sedaj zelo zelo dobri prijatelji.. skupaj smo hodili na kavice po pouku skratka res super se razumemo..tako,da si zdej si sploh ne predstavljam več življenja brez njih...in na zadnji šolski dan smo bili vsi zelo žalostni,ker smo se zavedal,da se zdej 2 mesca ne bomo mogl vsak dan vidt in družt.. smo se pa zato zmenil,da se dobimo tudi kaj čez počitnice. Tako,da svetujem ti,da bodi čimbolj odprta in vesela oseba in ne sme te biti strah pristopit do nekoga ter spoznavat druge ljudi,ker kaj pa veš mogoče te pa čaka kaj lepega.. mogoče pa dobiš novo prijateljico / prijatelja ali pa mogoče celo simpatijo ;D pa srečno Very Happy
Re: srednja šola-problem z druženjem 27.6.2012 15:57
ja sej js tut to nameravam da morm zbraat pogum in prit do drugih...sam upam da mi ne bo potem kar besed zmanjkalo... Confused
Alinska • Od: 27.6.2012 • Prispevkov: 40
Re: srednja šola-problem z druženjem 3.7.2012 14:12
Hehe, men je tud smotan včasih, če nobenga ne poznaš, ampak sej vrjetn je tud na drugi strani zadrega. Misli si, da se pogovarjaš s sestrično, bodi sproščena, življenjska pa bodo začele padat teme. Eni so ful zgovorni pa se takoj razvije debata, drugi pa ne znajo drugač odgovarjat kot z da in ne - ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Al pa, da bi kaj vprašal nazaj, ah kje pa. Tko, da ni problem sam v tebi Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.