Trebušnjaki

onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Trebušnjaki 4.4.2012 13:49
hej,
mene pa zanima pri čem so dobri trebušnjaki? nekateri govorijo, da se od njih še zrediš, drugi pa da jih delaj, če hočeš met raven trebuh. ubistvo, hočem se znebit špeha na trebuhu, in delam že neki časa trebušnjake...usak teden po 10 več...
pač a je uredo da jih delam al ne:) ?
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: Trebušnjaki 4.4.2012 14:09
če se hočeš znebit "špeha" delah kakšne hitre vaje, pa pozab na trebušnjake... Tko še najhitrejš zgubiš kg, za te hitre vaje, pa poglej mal po youtubu, majo par fajnih filmčkov...

Sama delam trebušnjake, sam zato, da mišice krepim. Na trebuhu imaš zgornje, spodnje in stranske. če prou vem.
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Trebušnjaki 4.4.2012 16:18
onlygirl pravi:
hej,
mene pa zanima pri čem so dobri trebušnjaki? nekateri govorijo, da se od njih še zrediš, drugi pa da jih delaj, če hočeš met raven trebuh. ubistvo, hočem se znebit špeha na trebuhu, in delam že neki časa trebušnjake...usak teden po 10 več...
pač a je uredo da jih delam al ne:) ?

verjem da lahk vsak dan 10 več ne rabiš na tedn čakat:)
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Trebušnjaki 4.4.2012 16:24
če delaš SAMO trebušnjake se ti trebuh poveča ja, ker se ti POD špehom nardijo mišice.
tak da morš al laufat al plavat al kolesarit itd. da porabiš to maščobo, vmes pa delaj trebušnjake, samo ne vsak dan. aja pa ne samo 10, kakih 100 bi blo fajn, šteješ pa samo tiste ko bolijo, ostalih ne
Pupika • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 138
Re: Trebušnjaki 4.4.2012 17:07
Če se želiš znebiti maščobe je najbolše laufat, plavat, kolesarit, pa kardio vaje, trebušnjaki so predvsem za krepitev mišic.
Je pa tut dost odvisno on tvoje sestave telesa. Jas vem, da sem mela do 12 leta ful špeha pa oblogic, pol mi je pa kar zginlo samo od sebe, pa ker delamo na kick-box-u velik trebušnih pa tega, mam kr fajn utrjene mišice.

Nekaterim sploh nepomaga tek, trebušnjaki, ker imajo take gene. Moj fant naprimer se redno giba, dela ful trebušnjakov, laufa, pa že 5 let kick-box trenira 3x na teden, pa nima six-packa. Ma sicer mišice utrjene, venda ima preko še mal maščobe, mislim ne glih maščobe, samo se mu pač mišice ne poznajo, ker ima to v genih.
Re: Trebušnjaki 4.4.2012 18:17
Rocafella pravi:
če delaš SAMO trebušnjake se ti trebuh poveča ja, ker se ti POD špehom nardijo mišice.
tak da morš al laufat al plavat al kolesarit itd. da porabiš to maščobo, vmes pa delaj trebušnjake, samo ne vsak dan. aja pa ne samo 10, kakih 100 bi blo fajn, šteješ pa samo tiste ko bolijo, ostalih ne

opaa, ne tako hitro! Za začetek delaj hitre vaje (kardio, aerobika, zumba, tek, kolesarjenje...), tako se boš kolikor toliko hitro znebila maščobe. Delaj tudi krepilne vaje za mišice (trebušnjaki, uteži...).

Nikakor pa ni res, da če te ne boli, da ne delaš prav ali pa da ni dovolj.
Vrjemi mi, mam izkušnje, ko mi je ena takle post napisala, kot je tale ki ga citiram. In sevede sem vrjela, delala kot nora vaje za mišice... Naslednje tri dni ustat nisem mogla!

Ne pretiravaj, delaj toliko kolikor zmoreš, ampak vsak teden dodaj malo več!
onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Re: Trebušnjaki 4.4.2012 22:37
okej, zdej sem pa zmedena Very Happy
hodim 1x na teden na zumbo, lavfam 2-3x na teden po pov ure. pač zanima me če hočem pridobiti raven trebuh bo dovolj to, brez trebušnjakov, pa je bolje da jih delam takrat ko bom hotela utrditi mišice ? pa trebušnjaki verjetno ne pomagajo pri izgubi kg?
aja pa glede počepov mi še povejte, za kaj so uredo Smile
hvala za vse nasvete:)
Re: Trebušnjaki 5.4.2012 14:06
onlygirl pravi:
okej, zdej sem pa zmedena Very Happy
hodim 1x na teden na zumbo, lavfam 2-3x na teden po pov ure. pač zanima me če hočem pridobiti raven trebuh bo dovolj to, brez trebušnjakov, pa je bolje da jih delam takrat ko bom hotela utrditi mišice ? pa trebušnjaki verjetno ne pomagajo pri izgubi kg?
aja pa glede počepov mi še povejte, za kaj so uredo Smile
hvala za vse nasvete:)

Ja lej to z zumbo pa tek je odlična stvar, ampak moraš še vključit kaj več (kolesarjenje je fajn, al pa rolanje, badminton, tenis še boljše, vaje z pilates žogo) in pa ne pozabi na hrano. To je formula za izgubo kg.

Trebušnjaki in počepi, vaje z utežmi, potem nekatere vaje z pilates žogo, ... so pa za utrditev mišic. če hočaš shujšati hiteje te vaje za mišice opusti, oziroma jih delaj malo.

Počepi so pa dobri predvsem za rit, noge in hrbet. Wink
brikca • Od: 5.8.2010 • Prispevkov: 42
Re: Trebušnjaki 5.4.2012 15:23
oj. am če želiš da bodo vaje še bolj učinkovite pojsi do kake šortne trgovine in poglej po netu o proteinih. In ne začet zdaj vse da to ne pomaga, da je umetno, in bla bla bla... Proteini niso samo za športnike in če jih prav uporabljaš lahko zelo pomagajo k izgubi teže ker ti delajo mišice in topijo maščobo.
Če se bojiš da ti bodo škodli provej kakšne bolj naravne jaz trenutno sem začela uporabljat konopljine proteino in bomo vidli kako bo....
Lp
OneDirectionVEVO • Od: 7.11.2011 • Prispevkov: 9
Re: Trebušnjaki 14.5.2012 17:09
Jst delam trebušnjake od desetega leta dalje, ker nisem hotela imeti trebuha, ko bom zrasla. In pomaga, če za to niso krivi le geni Smile) Usak dan po sto, če ne gre drugače 4krat po 25 Very Happy Don't give up! Very HappyD*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.