Prosim za pomoč-Nujno!

MandM • Od: 5.5.2012 • Prispevkov: 27
Prosim za pomoč-Nujno! 12.5.2012 19:55
Živjo!
Nujnoo rabim en hiiiteer odgovor!
Z Windows live movie maker-om sem sestavla en video za šolo, ki je v obliki wlmp. Ampak mam zdej problem, da mi ga noče predvajat ne v Windows Media Player in ne v B.S. Player.. Pa me zdaj zanima v katero obliko moram to pretvorit da bo predvajalo?? In kako se to naredi??
Prooosim, če pomagate, ker res hitro rabim. Smile)
anchiikka • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 77
Re: Prosim za pomoč-Nujno! 12.5.2012 22:23
hello:)

tudi jaz delam video za valeto v tem movie maker-ju tko da ga kr obvladam Wink Ugl ko film naredis stisnes tisto modro obarvano okence v zgornjem levem kotu, kjer imas razlicne moznosti med temi moznosti so naprimer shrani kot, shrani,... ti izberi SHRANI FILM. Ko bos misko dala na to ikonco se ti bodo odprle razlicne moznosti. Ti izberi ZA RACUNALNIK. Potem si samo izberes kam naj ti ga shrani in ti ga bo shranil v tisti predvajalnik ki ga imas instaliran na racunalniku. No upam, da si me razumela. Wink

Uzivaj Wink
mucek112 • Od: 20.2.2012 • Prispevkov: 14
Re: Prosim za pomoč-Nujno! 13.5.2012 15:01
naredi v fajl .wmv
MandM • Od: 5.5.2012 • Prispevkov: 27
Re: Prosim za pomoč-Nujno! 13.5.2012 17:36
mam že zrihtano, tak da hvala obema Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.