Kaj se mu plete po glavi? HELP!• MandM
• Od: 5.5.2012
Kaj se mu plete po glavi? HELP!
6.5.2012 21:56
Hej!
No, rabim pomoč.. Bom kar povedala kak je situacija, pa upam da se vam da čitat vse tak dolgo, samo na krajše res ne gre.. Danes sem simpatijo prvič vprašala kak je kaj z njegovim ljubezenskim živlenjem in pol si je kaki 2 minutki po tistem na fb objavu komad Alles aus Liebe in zraven napiso; Komm ich zeig' dir wie groß meine Liebe ist ... in ok, pol pa mi je odgovoro in je reko da še trenutno sam ne ve kak je in ful resno je to odgovoro.. glede preteklega pa je reko da je to zanj že zgodovina. In zdej mene zanima... A mislite da je ono pesem z razlogom objavo na fb ali je ravno tak naneslo da je v tistem objavo? (nebi ga glih rada spraševala vsega takoj) Kaj si mislite zakaj noče ravno govorit o prejšnjih zvezah? Drugače je pa to vse ful z nekimi čustvi razlagal, tak da res zdej nevem kaj si nej mislim.. :S Proosim ful za kak nasvet :* • AleLuiah
• Od: 18.4.2012
Re: Kaj se mu plete po glavi? HELP!
6.5.2012 23:25
MandM pravi:Hej!
No, rabim pomoč.. Bom kar povedala kak je situacija, pa upam da se vam da čitat vse tak dolgo, samo na krajše res ne gre.. Danes sem simpatijo prvič vprašala kak je kaj z njegovim ljubezenskim živlenjem in pol si je kaki 2 minutki po tistem na fb objavu komad Alles aus Liebe in zraven napiso; Komm ich zeig' dir wie groß meine Liebe ist ... in ok, pol pa mi je odgovoro in je reko da še trenutno sam ne ve kak je in ful resno je to odgovoro.. glede preteklega pa je reko da je to zanj že zgodovina. In zdej mene zanima... A mislite da je ono pesem z razlogom objavo na fb ali je ravno tak naneslo da je v tistem objavo? (nebi ga glih rada spraševala vsega takoj) Kaj si mislite zakaj noče ravno govorit o prejšnjih zvezah? Drugače je pa to vse ful z nekimi čustvi razlagal, tak da res zdej nevem kaj si nej mislim.. :S Proosim ful za kak nasvet :* Moje mnenje je, da je tisto pesem z razlogom objavu. Ne vem zakaj bi drugače točno 2 minuti po tistem, ko si ga ti vprašala kak kaj ljubezen, on to objavu. Upam da sem kaj pomagala. • MandM
• Od: 5.5.2012
7.5.2012 17:47
mja sej.. sam veš, ta moja simpatija ne velja ravno za nekega ful resnega, pač.. raje včasih sam muti, kot da bi se v nekaj resnega spravlal, tak da ne vem zdej točno, kak je z njegovimi resnimi zvezami.. zato me skrbi ravno, da zato noče govoriti o tem preveč. no včerej je pol reko da je predolgo vse in si bo zdej v kratkem vzel cajt da bo razložil.. res me že pošteno strah no.
..in ja no, če ti še to kej pove... ta je sicer nekdanji od najboljše prijatlce. no in jaz sem njej že vse zaupala, da mi je všeč itd. in pol je ona bla res iskrena z mano in ko sem se mal pozanimala o njem, je povedala da je v zvezi z njo bil ful neresen, tudi prevaro jo je, pol jo prosil še za eno šanso, kaki 2 uri po tistem pa baje da ji je napisal sms, da sta lahko samo frenda.. !!Sicer, ta punca je res moja best prjatcla, jaz vem, da je iskrena z mano, da je vse to res, ker mi je to že takrat povedala, ni zdej nekaj, da bi si brezveze zmišljevala, sam da jaz nebi mogla biti srečna. Pa še itak ma ona že zdej resnega fanta dolgo, tak da ni problem. Pojnt je samo, da sem se jaz zdej že zlo zloooooo navezala na tega fanta in res mi dosti pomeni.. ampak zdej me to tak ubijajo ti dvomi pa vse.. direktno vas vprašam: KAKO BI GA VE 'SPROBALE' ČE JE RESEN? • AleLuiah
• Od: 18.4.2012
7.5.2012 19:36
Jst bi bla s fantom, če bi se nanj navezala, pa četudi ni resen, ker vem da bi potem če ne bi bla z njim, si to očitala. Opazuj ga koliko se trudi zate, tako boš najbolj vedela ali misli resno ali ne.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.