Kaj si mislit o Njem ?
• AleLuiah
• Od: 18.4.2012
Kaj si mislit o Njem ?
6.5.2012 22:58
Helow !
Mam dva problema. Prvi je, da enmu fantu nikakor ne morem na lep način povedat, da nočem bit z njim, pa še kar teži naprej. To sem že nekje zasledila na tem forumu, sam sem se odločla da ne bom tam pisala, ampak tu, ker bom kar oba dva problema skup napisala. Ima kdo kakšno idejo kako mu še drugače, že 100.001 krat povedati da me ne zanima in me nikoli ne bo ?? Drugi problem pa je, da ''hodim'' oz. bluzim s fantom, ki se zelo trudi zame, je vse kar sem si vedno želela, res prijeten fant. Sem bla pa kr šokirana, ko me je poljubil. Fant zgleda da ima dost, res dost izkušenj z dekleti, res ta prau fant za zelo resno zvezo. Ko me je pa poljubil, sm pa iz teh sanj o resnem fantu padla dol iz oblakov. Ugotovila sem, da se ''moj idealni princ za resno zvezo'' sploh ne zna poljubljat, verjetno se še nikoli ni. Bilo je kot da se sploh ne ''razumeva'', on se je poljubljal tako, jaz tako, v bistvu nič kaj romantično, prej dolgočasno. Med poljubom sem ves čas razmišljala, če sem mu jst ukradla prvi poljub, vprašala pa ga še nisem, ker bom raje še mal počakala, še na kak poljub, mogoče je meu sam tremo al pa ni hotu že kr takoj se tako poljubljat. Potem sem pa začela razmišljat, da pa niti ni to tako slabo če se fant še ni kdaj poljubljal, sem pač njegova prva punca, ampak res je bil čuden občutek, ker je tak ''izkušen'' drugače (morda zato ker ima velik prijateljic ??) in sem pričakovala več kot pa nič. Veliko več. Po eni strani mi je pa to kr mal cute, da sm njegova prva, čeprav po drugi strani pa mislim da vsaka punca pričakuje enga izkušenga fanta. Saj razlogov je veliko (npr. ni se še počutu pripravljenega da bi se že kar tako poljubljal - je pač poljub sam po sebi zanj zelo intimna stvar, lahko tut da se ne zna, lahko da je meu tremo,...), zakaj se je poljubljal tako kot se pač je, sam odkrit je težko kateri je pravi. Najbolše bi blo če bi ga direktno vprašala, ampak ga (ŠE) ne bom. Ne vem kaj naj si mislim, ker se eno mnenje tepe z drugim. Ima kdo kak pameten nasvet, ker jst res ne vem kaj naj si mislim ? • nelci
• Od: 5.2.2012
Re: Kaj si mislit o Njem ?
7.5.2012 13:53
mislim a ni to nekej fajnega? če ti zgleda da je za resno zvezo pa to... mislim glede poljuba pa da si bla prva men bi blo to ušeč. HF • AleLuiah
7.5.2012 15:51
Je fajn ampak tistega občutka da ni izkušen sploh, čeprav je pravi fant za resno zvezo, kar ne morem spregledat. Ves čas se že borim zanj, ne vem kako dolgo se bom še mogla, ker se mi zdi, da ne ve kaj hoče od punc, oz. da ne bom nikoli dovolj dobra, da bi bla njegova punca, ker ma neke čudne in visoke kriterije. skrbi me edino to, da je mogoče mal preveč sramežljiv, in da me ne bo nikol vprašu če bi hodla z njim, ker je nemogoče doseči njegove ''kriterije''.
• nelci
• Od: 5.2.2012
7.5.2012 21:16
poglej če te bo imel (al pa če te že ima) res iskreno rad potem si ne bo zadajal takih visokih ciljev in kriterije • slovenc79
• Od: 19.8.2011
7.5.2012 22:47
in kaj ti ga boš zavrnila ker se ne zna poljubljat? ker se ti zdi da bi ti bolj pasal bolj izkušen tip? tip se trudi zate, rad bi da veš da te ima rad, ti bi ga pa zavrnila zaradi nekih trapastih idej? to je kot da bi ga zavrnila ker bi ti prinesel modre in ne rdečih rož..
idealnega tipa ne boš dobila, zato ne kompliciraj s takimi stvarmi. brez zamere, ampak meni se zdi da si ti ena luštna punca ki ima mal preveč občudovalcev da bi spregledala ali sprejela napake nekoga.. • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
8.5.2012 21:21
No jst se pa ne strinjam z zadnjim komentarjem.
V zvezi se more par ujet v poljubljanju, sexu itd.. jst mislim, da drugače ljubezen zbledi. Če je res še neizkušen, potem se nimaš česa bati. Bo že s tabo pridobil izkušnje in tko se bo tud sčasoma bolje poljubljal. Če pa je izkušen in je pač to njegov način poljubljanja, ki tebi ne ugaja potem je pa to mejčn večji problem. • AleLuiah
9.5.2012 13:50
slovenc79 pravi:in kaj ti ga boš zavrnila ker se ne zna poljubljat? ker se ti zdi da bi ti bolj pasal bolj izkušen tip? tip se trudi zate, rad bi da veš da te ima rad, ti bi ga pa zavrnila zaradi nekih trapastih idej? to je kot da bi ga zavrnila ker bi ti prinesel modre in ne rdečih rož..
idealnega tipa ne boš dobila, zato ne kompliciraj s takimi stvarmi. brez zamere, ampak meni se zdi da si ti ena luštna punca ki ima mal preveč občudovalcev da bi spregledala ali sprejela napake nekoga.. ne nikol ne bi zavrnila resnega fanta, ki mi je zlo všeč, zarad tega ker se ne zna poljubljat. sam mal čuden občutek je, sploh v teh letih, ko si vse iščejo neke resne tipe z izkušnjami..spregledam, sprejmem napake, ker jih imam tudi sama.. • AleLuiah
9.5.2012 13:51
Neimenovano pravi:No jst se pa ne strinjam z zadnjim komentarjem.
V zvezi se more par ujet v poljubljanju, sexu itd.. jst mislim, da drugače ljubezen zbledi. Če je res še neizkušen, potem se nimaš česa bati. Bo že s tabo pridobil izkušnje in tko se bo tud sčasoma bolje poljubljal. Če pa je izkušen in je pač to njegov način poljubljanja, ki tebi ne ugaja potem je pa to mejčn večji problem. Aha, bom vidla, ker sem ga komi enkrat poljubila. Poleg tega če se dva znata v zvezi pogovorit kaj jima je všeč, kaj jima ni, ne bi smev bit problem, pa četudi je to pri poljubljanju. |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.