MAJICKE ZA VALETO! HELP! :)

anchiikka • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 77
MAJICKE ZA VALETO! HELP! :) 8.5.2012 14:31
oj Smile
Kot veste se pocasi blizajo valete in imam en majcken problemcek. Kaksne majcke ste vi imeli oz. boste imeli za valeto? Kaksen napis gor oz. fore? Imate kaksne ideje?

Full hvala vsem, ki mi boste pomagali :*
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: MAJICKE ZA VALETO! HELP! :) 9.5.2012 12:49
Uh, ne spomnim se, je že daleč.. mislim pa, da smo meli znak od Super Man-a in not 9.b namesto 'S', odzadaj pa podpisi.
eLoo • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 46
Re: MAJICKE ZA VALETO! HELP! :) 9.5.2012 14:28
Dobra ideja je ta če maste pač radi te troll face in te fore. In sicer pač na sprednji strani bi lahk pisalo You shall not pass 9. In pol tko zadi unga smeškota in bitch please Very Happy če vam bi učitli dovolili Smile)
MissSixty • Od: 27.9.2011 • Prispevkov: 6
Re: MAJICKE ZA VALETO! HELP! :) 9.5.2012 17:28
No mi bomo mel spredi napis: Simply the best generation ever! Zadi mamo pa od usakega karikaturo (to bo pač en sošolc k obvlada likovno narisu) pa podpis zravn.

Nevem no ta sprednja stran se mi ne zdi glih neki izvirna, sam ni blo idej pa za usak predlog smo se kregal ... tko da je blo treba neki preprostega izbrat Smile
zmaychika • Od: 11.8.2010 • Prispevkov: 77
Re: MAJICKE ZA VALETO! HELP! :) 9.5.2012 20:03
mi bomo mel:
TEŽILI STE NAM,
TEŽILI SMO VAM,
(tle umes je sošolka narisala učitlca o z metlo preganja nas)
ZA DOBRO VSE ODHAJAMO DRUGAM.

~ zadej pa 9.B pa podpisi
lana28 • Od: 1.4.2012 • Prispevkov: 88
Re: MAJICKE ZA VALETO! HELP! :) 10.5.2012 15:25
mi smo mel pa na sprednji strani narisan neko karikaturo al neki (pač edn učenc jo je narisu) pa je pač predstavlala hudička pa angelčka (pač de smo kao učasih hudički, učasih pa angelči) pa uzadi podpisi.
nekateri so tut mel na majci tak puščico gor pa spodi napisan NAJLEPŠI NAJBOLJŠI
al pa tisto črtno kodo (ko je na kakem izdelku al pa kej) pa spodi napisan: za nobeno ceno negremo več nazaj xD

ta še ena kruta .. eni so mel na majci napisan tole: pujsi so odpujskali, a svinja je ostala
(pač se niso z razredničarko kej preveč razumel) Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.