problem z BRITJEM. -.- heeeelp• Drew
• Od: 4.5.2012
problem z BRITJEM. -.- heeeelp
20.7.2012 9:26
Heeej! Pač sorte da sem zaj dala sem to temo o britju, sam če pa nevem kaj nam drugaam. no. Mene pa bi nasledne zanimalo:
- Kaj je bolše: Se brit z britvico ali britje z depilacisko kremo? - Kaj od tega mi bol priporočate? . Kaj vi uporabljate? Ok. Hvala. ;*** • Mias
• Od: 18.3.2012
Re: problem z BRITJEM. -.- heeeelp
20.7.2012 11:21
khm..sam nek..v naslovu piše problem z britjem..kaj je tukej problem? Drgač pa osebno bi ti v poletnem času priporočala depilacijske trakove. Ampak drgač se morš pa glede kreme pa britvice odločt glede na tvojo kožo. In spodej ti prilagam še dva linka in upam, da ti bo kej pomagal. ~ [link] ~ [link] • T3jchk
• Od: 26.6.2012
23.7.2012 14:23
Probaj oboje, pa boš vidla hitr kaj ti je boljš. Najbl simpl pa poceni je britje v resnici.
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
27.7.2012 11:56
Jst uporabljam britvico, ker je najmanj boleča in na moji koži najbolj učinkovita.
trakov ti ne bi priporočala, ker bolijo k hudič, resnično sprobala sm jih, krem še nism uporabila, vendar so mi kolegice rekle, da je potem vsa svinarija in je vse umazano, pa še nagravžno in tudi dlake so ti v parih dneh nazaj! v bistvu pa so najbolj učinkovite strojčki, ki ti dlake dobesedno povlečejo ven, zato imaš mir mesec in pol najmanj, vendar prekleto boli in cuka in če imaš občutljivo kožo imaš po strojčku kožo vso vijoličasto od bolečine! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.