pomagite• la15
• Od: 27.7.2012
pomagite
28.7.2012 0:28
hej jst mam eno težavo in sicer:
zamenjala sm šolo za to sm na fb-ju dodajala nove frende...in potem sm se zašela pogovarjat s tem tipom k je biu ful prjanzn in use in ful sva mela skupnga...in pol k je bla šola se je ful pretvarju da me ni da ne obsatajam pa take... pač jst mam ful velke boke in pol ispade da sm ful debela in uglavnem njemu verjetn to ni blo ušeč zato se ni nš pog. z mano. eneparkrat sm ga kliklna na fbju sam mi ni nš kej pametenga odgovoru...zlo mi je blo bed in pol sm se ful krio pošutla in sovražla sm se in njega ampak nism mogla še zmeri mi je biu ušeč pa čeprou mi je velik lagou ker mi je po fbju pisu kok ma rd rock muske pa te fore drgač je pa kr ene techno sranje poslušu. in zdej ne vem kaj naj nardim. po eni strani bi ga okloftala po drugi strani bi ga pa prou zažvalila... HELP!!!!!!!!!!!!!! • nancy
• Od: 27.4.2010
Re: pomagite
28.7.2012 10:36
Ena beseda: Kreten.
Ni te vreden niti nč.. brez veze.. še velik bolših pa iskrenih se najde.. • tinaaaaah
• Od: 27.7.2012
30.7.2012 9:59
ne sekirej se zarad svoje postave, je čist kul taka ko je • metuljcica2
• Od: 27.1.2009
1.8.2012 16:51
Ne se sekirat zarad velikih bokov, jaz mam isto s tem problem. Oz. sem ga imela. Ni tak hudo, ampak vseeno. V življenju je tak, da moramo bit taki kakršne nas naredi mati narava. In s tem se moramo sprijaznit Kar pa se fanta tiče je pa najboljše pozabit nanj, kot da se nista nikoli pogovarjala. Tak kot on isto počne. Najboljše da ga ignoriraš. Pa najdit nekoga ki te bo vreden |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.