:) kako nej se ga na lep način znebim ?• yourlove
• Od: 11.4.2010
• Kraj: HEAVEN^^
:) kako nej se ga na lep način znebim ?
5.5.2012 20:17
hey mam en dost smešnočudnogrozen problem in sicer je en tip ki je dobesedno nor name --> skoz hodi za mano , me osvaja , nosi rožice (haha) ipd. in jst sm mu že najmn 5x lepo povedala da z njemu res nočm nč met in use...ampak še kr vstraja :S in res noćm do njega zj bit nesramna ampak mi gre res zmeram bolj na živce ampak nism tak tip človeka da bi bla zj nekj ful ne.sramna...da pa j e use še huj je pa on noro všeč moji prijateljici ki čeprau ve da mi ni do njega me velikokrat grdo gleda...:/ in res ne vem več kaj nj naredim in bi prosila za pomoč :s P.S opravicujem se vm za mojo pisavo sam pišem s fona in me rahlo z.a.j.e.b.a.v.a tko da ja fajnsemejte :* _________________ NO RISK NO FUN^^ • MarushaXm
• Od: 9.11.2011
Re: :) kako nej se ga na lep način znebim ?
5.5.2012 20:25
ja, jzt mam iste težave. najprej sm mu povedla (prjazno!), da pač nima šans, k mam "fanta" in ga mam zlo rada in nočem, da bi meu težave z njim ker je moj fant tko bol karate tip ( to sm si use lpo zmisla • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
5.5.2012 22:06
Ja nekaterim se pač ne da lepo povedat. Jst sm mela podobno izkušnjo. Sprva sem mu lepo dopovedvala, potem pa sm mu enostavno rekla da nej me pusti na miru, ker mi gre na živce, da sm mu poskušala na lep način povedat, ampak da ne gre in da ga še enkrat prosm, da nj neha k mi gre na k*u*rac. Potem pa ignor in je to to. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
6.5.2012 20:02
lepo si že povedala, zdej ga sam ignorirej če bo še kej težil.. se bo že naveličal • disketa
• Od: 26.7.2009
7.5.2012 16:13
Ni mi glih jasno, zakaj prijazen fant, ki nosi rože, piše lepe smse in je nasploh prijazen, avtomatsko nima šanse? Buh ne daj, da bi kakšen pel podoknice, kot so to počeli včasih, bi takoj policijo poklicale.
Potem gre pa ta baba z enim 'playerjem' in joče kako so vsi moški prasci. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
7.5.2012 22:18
****, ji že ni všeč.. če si nevem kako prijazen do ene ni nujno da ima šanse (če ne bi jaz že zdavnaj imel punco)
yourlove, ti pa dobro premisli.. a si ga RES ne želiš? ne boš ljubosumna ko ga boš gledala kako se z eno drugo poljublja ti pa boš sama? da te pa player ne prizadene pa res pazi, ker potem ti podzavestno deluje kot da smo vsi moški prasci in s tem se marsikomu neupravičleno zapre možnost. je pa odločitev tvoja ker ne moreš se prisilt da ga imaš rada. • disketa
• Od: 26.7.2009
8.5.2012 12:26
slovenc79 pravi:če si nevem kako prijazen do ene ni nujno da ima šanse (če ne bi jaz že zdavnaj imel punco)
Res je, potrebno je imet tudi nekaj jajc in pokazat da hočeš bit več kot prijatelj. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.