fotoaparati

kateri je boljši?
nikon
50%
 50%  [ 5 ]
canon
50%
 50%  [ 5 ]
Skupaj glasov : 10

derUndergang • Od: 27.12.2011 • Prispevkov: 67
fotoaparati 6.5.2012 11:26
hej
mene pa zanima pač kaj je bolš...al so bolši nikoni al canoni??? pač kateri so lažji za uporabljat in pač...bol u izi. pa če bi mi lahk priporočali, če mate kake posebne izkušnje itd...hvala lepa!Very Happy
lolixlolloli • Od: 23.2.2011 • Prispevkov: 64
Re: fotoaparati 6.5.2012 12:51
js sm glih pred kakim tednom kupwala fotoaparat in mi je tam un prodajauc reku da so canoni lažji za uporablat..... čeprou mam a zdej nikona pa sm ful zadovolna:D
lana28 • Od: 1.4.2012 • Prispevkov: 88
Re: fotoaparati 6.5.2012 19:50
čist odvisn od posameznika, enim je bolj ušeč canon, enim pa nikon, sam moreš poskusit de lahka pol rečeš kir je boljši xD

men je osebno canon boljši, ga tut mam in je zakon!
derUndergang • Od: 27.12.2011 • Prispevkov: 67
Re: fotoaparati 7.5.2012 18:22
ahaa..hvala:)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.