pLaci kjer se dobivate.
• MoreThenEviL
• Od: 9.8.2009
pLaci kjer se dobivate.
9.8.2009 12:08
Kje se največkrat dobite s fantom oz. punco?
Rajši na samem aL na kakem party-u? • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: pLaci kjer se dobivate.
9.8.2009 13:55
Različno.. na začetku sma se v parku, pa v kino sma vlkokrat šla.. zdaj ko že doma vejo, sma vlkokrat en pri drugem.. drugače pa največkrat gremo zvečer vsi ven(pač kolegi ko se družimo), pa včasih gremo moji kolegi pa jas njega polek povabim, al pa jas z njegovimi kolegi.. pol sma pa tak sama tam. (:
• underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
9.8.2009 14:43
na Hribru_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Screaam
• Od: 14.3.2009
10.8.2009 15:46
večinoma na igrišču aL pa šoping centrih (:
• TicTac
• Od: 20.5.2009
10.8.2009 17:36
Dostikrat pri enemu ali drugemu doma pa gledava skupaj kake filme, se pogovarjava ali pa pač delava kaj tretjega : P .Živiva zelo blizu tako da se pač dobiva in se sproti odločiva kam bova šla. Sicer pa sva skupaj skoraj povsod tako da nimava problemov s tem kje bi se dobivala. Pa pač tudi zvečer gremo kdaj ven, pač več folka skupaj pa potem ko grejo ostali domov sva midva še malo zunaj...Tako da ne morem reči ali se rajši dobim s tipam na samem ali v družbi. Pač odvisno od tega kaj imava namen početi ane.. xP
Emm... v šoping centru? Ok, saj lahko da je fanj ampak vseeno se mi tip rahlo smili. Nevem no. • Screaam
• Od: 14.3.2009
12.8.2009 12:39
TicTac pravi:Dostikrat pri enemu ali drugemu doma pa gledava skupaj kake filme, se pogovarjava ali pa pač delava kaj tretjega : P .Živiva zelo blizu tako da se pač dobiva in se sproti odločiva kam bova šla. Sicer pa sva skupaj skoraj povsod tako da nimava problemov s tem kje bi se dobivala. Pa pač tudi zvečer gremo kdaj ven, pač več folka skupaj pa potem ko grejo ostali domov sva midva še malo zunaj...Tako da ne morem reči ali se rajši dobim s tipam na samem ali v družbi. Pač odvisno od tega kaj imava namen početi ane.. xP
Emm... v šoping centru? Ok, saj lahko da je fanj ampak vseeno se mi tip rahlo smili. Nevem no. ma ne to sm misLa kao družba pa to.. recimo pLanet pa to.. k je bowLing pa biLjard pa to • TicTac
• Od: 20.5.2009
17.8.2009 22:33
Screaam pravi: ma ne to sm misLa kao družba pa to.. recimo pLanet pa to.. k je bowLing pa biLjard pa to
Aaaa, če je bowlign pa biljard se mi ne smili več. (: Sem se že bala da tipa vlačiš po trgovinah s seboj (ker poznam tudi takšne primerke). • smallvillegirl
• Od: 12.10.2008
• Kraj: deskle
...
17.8.2009 23:36
kr lpo doma, med tednom kdaj pa tud kj zuni (gorica npr) _________________ Metal is my Music & I love it ! • BuBu
• Od: 25.3.2009
18.8.2009 16:15
hm največkat zuni, k mamo zravn reko..pa pol na igrišču,, |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.