Zaljubljena sem v svojega prfoksa!!!• MyLifex3
• Od: 7.2.2009
Zaljubljena sem v svojega prfoksa!!!
7.2.2009 17:37
hmm ... kako nej začnem ...? js sm u enga prfoksa. sploh ni tko lep in mlad, ma družino (odrasle otroke!) js pa kr naprej sanjarm o njem ... kaj naj nardim? k ga vidm se mi gabi, ko pa sm sama si pa želim, da bi biu ob meni in bi se poljubljala ... res, nevem kaj na naredim ... js se bom ubila, k mi je tko hudo </3</3 • Dul
• Od: 8.11.2008
Re: Zaljubljena sem v svojega prfoksa!!!
7.2.2009 18:03
Heii**
No...pri men ni lih tko hudo an...sm je usen sj zame tlo zlo hudo an...pč zaljubljena sm u enga moiiga full dobrga frenda an in sva 5 let narazn an...pč se res tko full dobr štekava pa to an sam pred približno malo manj kod dvema mesecema je moja(sem sej mislila tako) najbolša prjatlca začela hodit z nim in res je ona že prej to vedla an..pč de sm jest vanga zate..MyLifex3...hmm...to pa nevem verjamem kok ti je hudo sam ti svetujem de ga poskusiš pozabt an..ker bo bolši tko zate • smoki
• Od: 17.10.2008
Re: sad love </3
7.2.2009 23:25
MyLifex3 pravi:hmm ... kako nej začnem ...? js sm u enga prfoksa. sploh ni tko lep in mlad, ma družino (odrasle otroke!) js pa kr naprej sanjarm o njem ... kaj naj nardim? k ga vidm se mi gabi, ko pa sm sama si pa želim, da bi biu ob meni in bi se poljubljala ... res, nevem kaj na naredim ... js se bom ubila, k mi je tko hudo </3</3
.. prooßiii si naajDtt fantaa p pooZaab n prfooxaaa • metuljcica2
• Od: 27.1.2009
8.2.2009 0:23
Oj!
Men se tud zdi, da je najboljš, da ga pozabiš, saj če je poročen pa ma otroke, pol glih nimaš šans pr njem. Najboljš, da si dobiš enga fanta, ker ga boš sam tak lahk pozabla. Verjamem, da ti je hudo in te povsem razumem, sam nimaš druge možnosti. Pa ne misli na to, da se boš ubila, ker absolutno ni vredno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vso srečo! • Pix
• Od: 14.1.2009
8.2.2009 11:26
nebi bla rada nesramna sam..
tut če nebi meu otrok ga morš pozabt :] com'on on je 30 let starej al pa man nima veze. sploh pa.. tut če bi pšla skp. a nebi blo škod da bi bla z enmu starmu decom namest da bi uživala "najstniško" ljubezen k usi vemo da je wild anyway good luck.<3 • MyLifex3
8.2.2009 13:53
metuljcica2 pravi:Oj!
Men se tud zdi, da je najboljš, da ga pozabiš, saj če je poročen pa ma otroke, pol glih nimaš šans pr njem. Najboljš, da si dobiš enga fanta, ker ga boš sam tak lahk pozabla. Verjamem, da ti je hudo in te povsem razumem, sam nimaš druge možnosti. Pa ne misli na to, da se boš ubila, ker absolutno ni vredno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vso srečo! hvala* emm ... pr men se to dogaja mal več časa in sm si pisala z enm tipom en dan in res ... sm čist pozabla na tega ... sam pol mi je pa un ka sva si pisala reku de je boli de ostaneva kar frenda ... pol je blo pa konc ... • Dul
8.2.2009 14:02
MyLifex3 pravi:hvala* emm ... pr men se to dogaja mal več časa in sm si pisala z enm tipom en dan in res ... sm čist pozabla na tega ... sam pol mi je pa un ka sva si pisala reku de je boli de ostaneva kar frenda ... pol je blo pa konc ... joj..prou smiliš se mi zlo zlo...res sej sm ti napisala moii problem pa sm skor preprčana da enak trpiva..skor gotov!..ah....sm upat morva na bolše čase! Velik sreče sj teb če že meni ne:( • MyLifex3
9.2.2009 19:49
Dul pravi:
MyLifex3 pravi:
hvala* emm ... pr men se to dogaja mal več časa in sm si pisala z enm tipom en dan in res ... sm čist pozabla na tega ... sam pol mi je pa un ka sva si pisala reku de je boli de ostaneva kar frenda ... pol je blo pa konc ... joj..prou smiliš se mi zlo zlo...res sej sm ti napisala moii problem pa sm skor preprčana da enak trpiva..skor gotov!..ah....sm upat morva na bolše čase! Velik sreče sj teb če že meni ne:( seii bova zmolge • Neeeja
• Od: 4.2.2009
9.2.2009 21:11
pomoje tut če ma družino pa vse to ja bv pol sploh.sta rajtam kr vlko razlike pol.
Drgač pa na oš smo mi meli tut enga lepega pa POSTAVNEGA profesorja za športno ko nam je biu vsem tk faking ušeč. • Dul
11.2.2009 20:56
MyLifex3 pravi:
Dul pravi:
MyLifex3 pravi:
hvala* emm ... pr men se to dogaja mal več časa in sm si pisala z enm tipom en dan in res ... sm čist pozabla na tega ... sam pol mi je pa un ka sva si pisala reku de je boli de ostaneva kar frenda ... pol je blo pa konc ... joj..prou smiliš se mi zlo zlo...res sej sm ti napisala moii problem pa sm skor preprčana da enak trpiva..skor gotov!..ah....sm upat morva na bolše čase! Velik sreče sj teb če že meni ne:( seii bova zmolge Ja maš prov ja...sej vrjamem u to de bom zmogla sm je tko hudooo...ress zloo a maš ti MSN??...Deii prosm a daš??..se bova lohka mal o tem pč pogovarjale?? • AnGeL
• Od: 9.2.2009
12.2.2009 14:08
joj..verjamem da ti bed...
spoh pa kr je un tvoj prfoks in itak veš da ne bota nikol skpi.. pomojem je najboljš da ga pozabiš..al pa da na njega ne gledaš več kot na moškega ampak si u njem začneš predstavljat enga fuul **** profesorja...nwm alpa kakega starga .. pa si domsišlji da je tak... drgač pa z starejimi moškimi se ni fain zapletat..ena moia frendica je hodl z 10 let starejših, na začku ji je blo faiinn.,,,ko je biu fuul razumajoč..pa use..pol se je pa use spremenil...on je hotu met že otroka pa družino..pa te stvari..una pa je imela 16 let. • love9bitch
• Od: 28.3.2009
1.4.2009 21:43
c bi biu jst u trsico, sploh pa c bi s ****, bi bil zihr odlicn aja pa brez zamere |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.