ali naj nasedem?• derUndergang
• Od: 27.12.2011
ali naj nasedem?
28.4.2012 20:38
ful bi neki uprašala..pač en tip mi je že ful doug ušeč ampak sem o njem zadnje čase slišala dost slabih stvari..npr. da je pecou eno punco in pol jo je kr naenkrat začev ignorirat pa take..pač tut mi2 sva se začela pecat pa to ampak zdej nevem kaj nej pričakujem od njega..ali naj verjamem tem govoricam in zaključim al nej počakam in naj bom še 1x prizadeta??
hvala:* • rose1
• Od: 27.2.2012
Re: ali naj nasedem?
28.4.2012 21:12
mislm,da ti mi to ne mormo čist pravilno rečt ane. Dej posluši svojo intuicijo.. ko sta skupi, a ti kot človek duluje pač resen glede tebe, al mu je bol tko na izi vse. Odmisl to, kok je luštn pa use, poglob se v to, kok iskren se ti zdi, kakšne občutke maš glede njega. A so ful fajn ob njem počutš, al maš kak bedn filing. Včasih so govorice resnične, včasih je pa tut velik napihovanje in nakladanja
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
28.4.2012 22:42
poveži se z njim pa boš videla • derUndergang
• Od: 27.12.2011
30.4.2012 20:48
hvala ampak še zdej nevem točno kako se obnašat..ker ubistvu obstaja verjetnost da mi postane všeč, ko me pa bo zavrnil (če me bo) bom pa jaz potrta in ga nebom mogla pozabit.
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
1.5.2012 1:59
oh sej ni nujno da te bo zavrnil no • whistle
• Od: 1.5.2012
1.5.2012 19:42
Lj ubistvu najprej spoznej človeka ampak se ne navezat nanga. Ampak ga samo spoznavej pa nej to traja ene par mescou ( vem, da je velik sam tko boš vedla sploh kakšn je ) ker če boš ga spoznavala 2 tedna pa bosta začela hodt ti recimo čez čs nebo več ušeč in boš to spoznala in ti bo žžou. To usi govorijo. Eni ne morjo čakat ker so tko zatrapani ampak je treba, če nočeš da ti je nakonc žou. Sam pozanimej se najprej če je to res naredu potlej šele presod nikol ne vrjem govoricam. Pa srečno
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.