Zalublenaa :3 HeLp?

00ZaLjuBLjena00 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 7
Zalublenaa :3 HeLp? 4.5.2012 21:42
No tut jst sm ena izmed tistih oseb, kukr nevemo, al si mu ušeč al si mu sam prjatlca... (friendzoned xD)
Pač na naši šoli je en tip kukr je 1 let starejši od mene. Punce ne padajo glih nanga, k pravjo da je ˝grd˝ sam Men je ušečč Very Happy (eetaq)
no, ni en douchebag al neki, je pač ful prjazn & tko..
mava dost skupnih hobijev.. bla bla bla..
no pač js rabm iskreno mnenje, k pač use mi govorijo da mam šanse.. ker so moje frendicee.. k mi (vrjetn) neupajo u fejs povedaat.

No ena iz 6. klasa je vanga in mu je to povedala, in baje da ji je reku da je u eno drugo.. seprau.. ni šans da bi mu povedala k bi me sam zasovražuu. al pa bi me še ene 3 leta čudn gledou. Ja in js posebna kukr sm sm mu šla dat listk..(ne u živo) in pomojem da je on mislu da sm jst una iz 6. ga klasa.
Kuko bi mu lohka povedala da mi je ušeč, brez da bi se 'ubrukala'?
Al pa kuko bi lohka zvedla da sem mu ušeč (če sm sploh mu)

Pište fantje --(kuko se obnašate okol punce k vam je ušeč..)& punce (izkušnee)?

Aja, vanga sm že skori 1 let in pač se mi neda pisat kuko se obnaša..
recmo da me dostkrat gleda.(bl zadne cajte...). sam to nč ne pomen Very Happy (skor nč)
pa tko kdaj se mi nasmehne & tkoo..

--
00zaLjuBLjena00
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Zalublenaa :3 HeLp? 4.5.2012 22:37
Ok, vplivi 9gag-a se že kažejo na eetaqu =P

V glavnem: jaz sem ugotovil, da je brezveze nekaj mencat pa se spraševat če je v tebe ali ne, če si mu všeč ali ne... Najbolše je da ga povabiš na pijačo ali kaj takega (smo v 21. stoletju tak, da verjami ni to nič takega...). Tak da vpraši pa boš vidla. Drugače pa ena možnost je da ko je oni reko, da je v drugo, mu ona sploh ni bila všeč ali kaj takega in jo je pač tak em odklono. Ne vem kak še naj drugače povek kot idi pa ga povabi na pijačo ker tak je najlažje kot pa neko trpinčenje pa večno spraševanje in dvomi. Če ga vprašaš in reče ne tako ali tako nisi izgubila nič - ugotovla si da ne bo nič iz tega in lahko greš dalje, če pa reče ja te pa jupi za tebe =) En nasvet: domnevanje te v svetu ne bo pripeljalo daleč ker ne veš ali je prav ali ne, zato je najboljše vprašat in veš kje si!

Aja pa še to. Opazo sem, da ga je ena iz šestega razreda vrašala? To pomeni, da je on najpomoje v kakem 7 ali 8 razredu?? V gavenm zato še bolše da ga vprašaš, ker v teh letih tako ali tako niste še dovolj zreli za kako večjo zvezo (oprosti ampak je res) ampak samo za kako majnšo romanco. Zato je brezveze trpet pa se spraševat kaj če. Vpraši in boš takoj mela trdna tla pod nogami =)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.