kako zadovoljiti fanta :)

moncuu • Od: 14.12.2009 • Prispevkov: 9
kako zadovoljiti fanta :) 3.5.2012 13:22
HI ! mene zanima, oz vas pozivam, da z mano delite izkušnje in mnenja, še posebaj mnenja moških, in sicer, kako fanta zadovoljiti Smile z fantom sva že dolgo skupaj, se poznava, si zaupava, sva med seksom sproščena, pa vendar mi nikoli ne pove kaj si eli. jaz mu povem kaj mi paše in to, on pa nikoli. kot da mu je malo nerodno. zato bom enostavno eksperimentirala, in me zanimajo vaše ideje Smile vesela bom vaših odzivov Smile
lana28 • Od: 1.4.2012 • Prispevkov: 88
Re: kako zadovoljiti fanta :) 3.5.2012 14:55
vsakmufantu paše kej druga .. čist odvisn od posameznika pa izkušenj
drgač pa če res neveš kaj nardit, pol pa si tole stran mal poglej, baje je velik zanimivih stvari gor xD
[link]
moncuu • Od: 14.12.2009 • Prispevkov: 9
Re: kako zadovoljiti fanta :) 4.5.2012 21:58
ma saj vem da je pr vsakemu drugače, ampak sem pač razmišljala kaj še lahko probama oz probam pač :p saj ga zadovoljim samo rada bi mu ''pokazala'' kaj novega znam da bo bolj zanimivo hehe Very Happy :p
lana28 • Od: 1.4.2012 • Prispevkov: 88
Re: kako zadovoljiti fanta :) 5.5.2012 18:41
do zdej, koker js vem, vsakmu fantu najbolj oralno paše.
ja tko je pač Smile drgač ga pa upraši, naj ti on sam pove kje najbolj uživa xD
i wish you luck
nevem77 • Od: 25.3.2012 • Prispevkov: 14
Re: kako zadovoljiti fanta :) 15.5.2012 20:04
[link]

mal počekiri, kr velik zanimivih reči Smile
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: kako zadovoljiti fanta :) 15.5.2012 23:05
Ni vedno stvar seksa, oralnega ali klasičnega.
V poglobljeni moški fantaziji je bolj pomembno kaj ta seks sploh pomeni..
Tukaj ti bodo pisali da tipu najbolj paše oralno v kombinaciji z mucko, kar je tudi res, ampak to je amaterski najstniški odgovor..
Ko boš izkušena boš spoznala, da ni veliko fizičnih načinov kako zadovoljiti fanta ( oralno, v ritko, v muco)..
Zato ko bosta velikokrat seksala, vama bo postalo dolgčas, kar predvidevam je tudi razlog da si odprla to temo..
Pa ne ravno dolgčas, ampak monotono (zmeraj eno in isto).
Skrivnost je v tem, da si morata obadva obupno vsa 'zrajcana' želeti seks..
Tip si mora to zaželeti, moraš ga spreobrniti nazaj v 14 letnika, ki bi umrl da bi lahko zbil junfr- torej da bi končno seksal..
Ampak saj vem kako je.. pride k tebi, imata se fino, ampak zapomni si da se z vsakršnim spolnim odnosom zbija vrednost le tega..
Ker on itak ve, da ko bo prišel do tebe bosta seksala in ko mu teče življenje je tega bolj navajen in mu zmeraj bolj dolgčas postaja..
Po drugi strani ga pa ljubiš do konca vesolja in ga ne bi rada vidla nezadovoljenega ko gre od tebe..
To je ta problem, ki razbije mnogo zvez..

MOJ NASVET:
Probajta se iti kakšno igirico, npr. kdo bo prej koga začel otipavat zgubi, in je posledično dolžen življenjskemu spremljevalcu/ki recimo eno masažo hrbta.
To se ti bo zdelo mogoče defektno, ampak point je v tem da moraš seks narediti vrednejši..
S tem ko se mu vsakič odpreš kot školjka, bo vedno manj cenil to..
To je normalno, to je v naravi človeka..
Ne bom ti zdaj tukaj filozofiral, ker vaju sploh ne poznam( ne poznam vajinih emocionalnih privzgojenih čustev), za zadnjo stvar ki ti bo dala misliti ti povem tole:
Ko je tip majhen se mu podre svet ko vidi samo ženska prsa.
Tipu bi se odpeljalo če bi pri 10 lahko malo z prstki se igral z mucko.
Tipu bi se **** 10x odpeljalo če bi pri 10 letih seksal...
To je zato, ker takrat še nima nič od tega dosegljivega in ravno to je tvoja naloga..
Če te tip res ljubi in ne bo šel stran od tebe, se mu moraš samo težjo dosegljivo delat, mora si 'zaslužiti' seks.
To je pa ta rešitev, ki ohranja mnoge pare skupaj..

Smile
fant • Od: 15.5.2012 • Prispevkov: 7
Re: kako zadovoljiti fanta :) 16.5.2012 14:13
moncuu pravi:
HI ! mene zanima, oz vas pozivam, da z mano delite izkušnje in mnenja, še posebaj mnenja moških, in sicer, kako fanta zadovoljiti Smile z fantom sva že dolgo skupaj, se poznava, si zaupava, sva med seksom sproščena, pa vendar mi nikoli ne pove kaj si eli. jaz mu povem kaj mi paše in to, on pa nikoli. kot da mu je malo nerodno. zato bom enostavno eksperimentirala, in me zanimajo vaše ideje Smile vesela bom vaših odzivov Smile

Vprašaj ga kaj mu paše in opazuj njegove odzive ob vsem kar mu počneš, če mu ni všeč bo verjetno več kot očitno XD haha vsaj glede mene bi blo tak Razz seveda pa poskušajta nove stvari, da ne bo monotono kot je že nekdo napisal. vedet moreš samo, da so ljudje različni in nekaterim tudi isto vsak dan nebi blo monotono ... ali pač. vse je odvisno od njega. kot fant bom verjetno vedu ane Smile ne obstaja pa nobeno pravilo- ja, oralno mu pa najbolj paše. to je čist mimo nekaj govorit nasplošno. (je pa verjetno pri večini hehe)
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: kako zadovoljiti fanta :) 16.5.2012 20:44
Jok3r- mora se delat težje dosegljivo da se bo zveza ohranila?? To nikoli ne deluje in je totalno otročje. Par mi deluje precej mlad, torej fanta še precej razganja in seksa ne more dojemati kot kak zrel 25 letnik. Če mu baba naenkrat ne bo več dala in se šla neke igrice (nedostopnost? Pa kaj še. To ni kul niti v fazi osvajanja, kaj šele v zvezi. Če sta si dva všeč tega nima smisla skrivat 'da bo bolj zanimivo'.) mu seveda ne bo prav in se bo spraševal, zakaj je kar naenkrat tako. Potem se pa najbrž bodo začeli problemi..
Re: kako zadovoljiti fanta :) 17.5.2012 8:32
disketa pravi:
Jok3r- mora se delat težje dosegljivo da se bo zveza ohranila?? To nikoli ne deluje in je totalno otročje. Par mi deluje precej mlad, torej fanta še precej razganja in seksa ne more dojemati kot kak zrel 25 letnik. Če mu baba naenkrat ne bo več dala in se šla neke igrice (nedostopnost? Pa kaj še. To ni kul niti v fazi osvajanja, kaj šele v zvezi. Če sta si dva všeč tega nima smisla skrivat 'da bo bolj zanimivo'.) mu seveda ne bo prav in se bo spraševal, zakaj je kar naenkrat tako. Potem se pa najbrž bodo začeli problemi..

v zakonu boš nesrečna, ker misliš da je tipu samo za ****, ne ceniš pa te vrednosti..
verjetno te je že pol faksa zdrlo, da se ne zavedaš tega..
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: kako zadovoljiti fanta :) 17.5.2012 15:42
disketa pravi:

čak kaj zdej. a je otročje al je za 25letnike. to mi zdej ne gre skupi
Re: kako zadovoljiti fanta :) 17.5.2012 18:43
Jok3r pravi:
disketa pravi:

v zakonu boš nesrečna, ker misliš da je tipu samo za ****, ne ceniš pa te vrednosti..

Oprosti, ampak mi lahko pokažeš kje sem to napisala??
Pa preberi še enkrat, nisi me razumel.
Mimogrede, tako žaljenje ni potrebno, saj me sploh ne poznaš. Rolling Eyes
Re: kako zadovoljiti fanta :) 17.5.2012 19:57
disketa pravi:
Jok3r pravi:
disketa pravi:

Oprosti, ampak mi lahko pokažeš kje sem to napisala??
Pa preberi še enkrat, nisi me razumel.
Mimogrede, tako žaljenje ni potrebno, saj me sploh ne poznaš. Rolling Eyes

Ti nisi mene razumela.
Zgleda da si mela samo take tipe okoli sebe ko jim je šlo samo za seks, saj drugače ne bi tako razmišljala.
Ne taka nedosegljivost da se mu ne pustiš, ampak da se mora zato potruditi, normalno da se potem dol data, ampak v mojem primeru se vidita iz ljubezni, ne zaradi seksa, kot zgleda ti misliš..
Kaj se nič ne ceniš?
Kako je to pri tebi v mladosti potem zgledalo?
Joooj nočem zgubit tipa, mu bom zmeram dala za ****, pa te je vseeno pustil.
Kot na pladnju mu zastonj prineseš, a ne zaračunaš 'cene'.
Saj sem mlajši od tebe 3 leta, če si 20, ampak to ti bo jasno čez 10-15 let ko boš v pravem zakonu, takrat boš vidla kaj seks sploh pomeni..
Re: kako zadovoljiti fanta :) 18.5.2012 17:44
Spet se motiš in še zmeraj nisi dojel, kaj sem hotela povedat. V mojem prvem postu je bilo govora o tem, kako spolnost utegne doživljati 14-17 letik, ne jaz.
In ne skrbi zame, dobro vem kaj je ljubezen in seks kot posledica le-te.
Nadaljne pripombe s tvoje strani bom ignorirala, imam bolj pomembne stvari v življenju kot dokazovanje tega, da ima nek 17 letnik z najstniškega foruma napačno predstavo o meni.
Mimogrede,
Citat:
Kako je to pri tebi v mladosti potem zgledalo?

Saj jih nimam 40.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: kako zadovoljiti fanta :) 18.5.2012 18:45
jaz tudi ne padam na nedosegljivost. prej kaj takega da se punca potrudi. npr. kakšno sexi perilo? taka punca ki se potrudi za fanta ki ga ima rada je najlepše ljubezni vredna.

pa prosil bi če folk mal zasebna sporočila pogleda ker sm pri nekomu sporočilo zgubu Smile
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: kako zadovoljiti fanta :) 19.5.2012 17:23
Vsaka punca bi mogla razumet fante.
Fantom ni samo za seks (pustmo najstnike, k si res želijo seksa, kr jim je to neki novga, pa fajnga...) ampak jim je pomembno vse. Da mu punca ves dan teži po fonu, pa da ga vlači po trgovinah pa da mu zameri za vsako stvar, ne to jim ni všeč. Slej kot prej bo ta bogi fant odšel.

In sex, ja sex je pomemben, ni pa najpomembnejši pri zvezi. Da se punca potrudi SAMO zanj (da obleče sexi perilo, da ga preseneti z kakšno poredno slikco, ko je v službi, šoli, faxu...itd.) to jim da neko moškost neko posebnost.

Pomemben je pogovor, da lahko zaupa punci svoje težave ( težave z družino, sexom, službo...) , brez da bi potem punca klicala vse svoje prijateljice po telefonu in jim govorila o njegovih težavah.

To, da ti ne pove kaj mu paše, je mogoče ta težava, da ti ne zaupa dovolj!

Sicer pa še vedno lahko pokličeš Braneta Kastelica, on ti bo vse razložu!

huh... sem kot sex inštruktorca...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.