nevemmm

whereami • Od: 28.4.2012 • Prispevkov: 9
nevemmm 30.4.2012 23:09
jočem usako noč. smilm se sama sebi, nevem komu se zaupat. prejšnje poletje sm se zaljubla, potem me je gladko ****... zdei je z mojo prjattlco.. js pa kadim travo in pijem usak dan.. ne znam se več odpret človeku, ne znam se zaljubt, ne znam zaupat mojih probleemou, letnik bom vrjetno padla... mama me je dns vidla jokat.. in mi je hotla pomgat... in mi je mal ampak js sm prevč jokala pa je šla spatt js pa se rezatt.,. ne znam se več smejat brez trave, nimam čustev, rada bi umrla, rada bi se spet zaljubla RADA BI UŽIVALA, RADA BI NARDILA LETNIK, RADA BI BLA SREČNA.
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: nevemmm 30.4.2012 23:15
si že slišala za spletno stran smrklja (revija smrklja je to ubistvu)... no tam punce pišejo blogi, pa jih komentirajo in si zelo pomagajo.

To je zelo dobro, ker lahko napišeš vse, noben te ne pozna, noben te ne bo obsojal, nič. Pomagale ti bojo.
Jaz sem poskusila glede mojih problemov, in je res boljše (spet se smejim, spet sem se pobrala, spet zaupam). Najbolj ti pa pomaga, ko vidiš da nekaterim puncam, ki te sploh ne poznajo, pomeniš veliko.

Ogromno je punc z še hujšimi težavami, kot jih imaš ti, pa so se pobrale. poskusi!

Če ti ni do tega, mi vseeno lahko pišeš na gmail: sarah.the.blondie@gmail.com

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.