kaii to pomen?

aniiaSmile • Od: 24.4.2012 • Prispevkov: 6
kaii to pomen? 24.4.2012 17:12
js mam probleem. en na šoli mi je ušeč.. zrd mojih glupih prjatlc to ve že pou šole, usi njegovi sošolci in tut on. kdaii se mi nasmehne, se z mano pogovarja po fb, me lpo pogleda, se s sošolci usede pr kosilu zrawn mene...kdaii panč. kai nei bi to pomenil??
Re: kaii to pomen? 24.4.2012 17:19
definitivno je v tebe..!! Smile use kaže tak..
meandhe • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 110
Re: kaii to pomen? 24.4.2012 18:05
Ziher je v tebe;*
aniiaSmile • Od: 24.4.2012 • Prispevkov: 6
Re: kaii to pomen? 27.4.2012 12:25
aam no ja neweem. on zato ve že dooooug cajta pa po fb sm mu priznala (hotla sm mu poturit pism u torbo pa ni šlo) in ni NČ odgovoru.. jaa pač trenutno mam gibs in sm ga prosila in se mi je gor podpisu,.. Razz na vegovm sm pa pred njim direktno na rit zletelaa in je sam debeu pogledu. tko da jaa..kdr ga pa frendi **** je pa on sam tiih, isto kdr njegovi frendi **** MENE. kko b i mu bla splooh lahko useč čče pa me niti vedno ne pogleda k grem mim?? js se sploh ne znajdm več u teii frki
Re: kaii to pomen? 29.4.2012 15:00
kolk si stara? neumno se mi zdi da vse mislite da je tip že zaljubljen če te pogleda, se ti nasmehne ipd.
. očitno je da se mu dopadeš, da pa bi se zaljubil vate moreš tud ti kej narest.. in ne mislm na priznanja na fejsu... pomoje ga je to še bll odbilo.. kr bi usak hotu da mu to rajš u živo povejo, al pa da se prej usaj spoznata.
zdej pa pusti njegove in tvoje prjatle.. kr oni vedno zafrkavajo Very Happy osredotoči se bol na vaju. delej pač u tej smeri.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.