Kako bivšega dobiti nazaj ? Obupana sem..• pikapoka1997
• Od: 22.2.2012
Kako bivšega dobiti nazaj ? Obupana sem..
25.4.2012 20:56
Hej ! No začelo se je takole .... bil je april ,začetek aprila ,ko sva začela hodit Lajkaj pa zveš: ocena: zveza: pogovor: kino: sex: in sem pač lajkala ,da vidim kaj bo in prišlo je sporočilo : ocena:10 zveza: ne vec pogovor:ja kino:ja sex: mogoc in pol k sem vidla zveza ( ne vec) sem postaala ful žalosta ,ker še ga vedno imam rada in vedno rajše ga imam • pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: Kako bivšega dobiti nazaj ? Obupana sem..
26.4.2012 21:18
kok sta pa stara? pa dost bedno je če si ga ze pustila zto ker si se mogla učit in je biu bogi pol zj ga pa kr naenkrt hočš nzj.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • whereami
• Od: 28.4.2012
28.4.2012 21:41
ammmm... po 6 mescih ti je spet ušeč? mislš da te bo kr tko uzeu nazaj po tem ko si ga gladko ****? okej morda me boste mel tle za nesramno ampak sam povem pač direkt.. pomisli mal kko se je on počutu? mislm da u 6 mescih ni našu nobene? z enim razlogom si ga pomoje tudi pustila in ne zarad šole kr če bi ti biu res ušeč šola ne bi bla problem, neki drugga je blo umes.. tud ti to dobr veš.
ampak če ga že hočešdobit nazaj mu dokaži da si se spremenila in da ga ne misliš **** ..ker on se pomoje tga dobi.. pa povej mu direkt .. mogoč se bo mal ustrašu ampak bo usaj vedu na čem sta.. in vrjetn se bo tud delu nedostopnega .. kr ni kr tko pozabu na uno prej.. • slovenc79
• Od: 19.8.2011
28.4.2012 22:46
se mi zdi da ene punce ful prehitro neki sklepate.. ne moreš kar tko, "teži mi da greva skupi ven, torej je zveza nesmiselna.." lepo bi mu rekla da imaš za delat, ostalo pa ignorirala.
on bi pa res lahko dla mal miru.. pač če ma človek delo ima delo.. jaz predlagam da si odkrita z njim in mu vse tkao poveš kot si zdaj tukaj. še prej pa premisli a si ga res želiš in da ga ne boš ob naslednjem nestrinjanju spet tako pustila.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.