Kako do Anglije? :P

eLoo • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 46
Kako do Anglije? :P 30.4.2012 12:25
Živjoo!
Mene pa zanima če kšn ve kok morš bit star d lahk greš sam z letalom npr. do Anglije ?
Surprised
hvala. Smile
theoneblondie • Od: 8.2.2012 • Prispevkov: 197
Re: Kako do Anglije? :P 30.4.2012 12:49
Veliko ljudi drugače pravi, najbolje je pa da sama pokličeš na letališče pa uprašaš.

Eni rečejo da rabš spremstvo, eni da greš lahk čist sam, eni pravjo da moraš bit pounoletn...

nevem, dej sporoč kej, kako pa kaj. mene tud zanima
eLoo • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 46
Re: Kako do Anglije? :P 30.4.2012 14:03
theoneblondie pravi:
Veliko ljudi drugače pravi, najbolje je pa da sama pokličeš na letališče pa uprašaš.

Eni rečejo da rabš spremstvo, eni da greš lahk čist sam, eni pravjo da moraš bit pounoletn...

nevem, dej sporoč kej, kako pa kaj. mene tud zanima

"V večini primerov mora biti starejši od 5 let, v tem primeru se doplača za spremstvo. Pri nekaterih prevoznikih je tako, da od 12 leta naprej ni potrebno več plačati za spremstvo ampak z njim pa mora biti oseba starejša od 16 ali 18 let. "
Nekako tko so mi odgovorili. -.^

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.