Mnenje :D

meandhe • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 110
Mnenje :D 23.4.2012 19:48
Hejjj,
jas imam problem, fantu sem priznala, da mi je ušeč, sama sem stara 16 in on je eno leto starejši, potem pa sem izvedela, da naj bi nekdo imel ta sporočilo oz. nekomu naj bi za njih povedal ampak jas za to nisem prepričana, najprej me je ****, potem pa mi je dajal signale, da sem mu všeč, potem pa sem mu priznala, da mi je všeč in je odpisal z ; '' kul '' in še poslala sem mu nekaj sporočil pa ni odpisal Smile mene zanima kaj naj storim? mene res zanima, če je za sporočila povedal in danes bi ga na plesnih celo lahko vprašala pa sem izgubila šanso :s po eni strani kul po drugi pa slabo, kaj naj naredim naj ga vprašam, če je komu povedal za ta sporočila????, mene res zelo zanima, če je ali ni in kdo je, če on ni! Smile hvala vsem!
MoniieAngel • Od: 26.6.2011 • Prispevkov: 8
Re: Mnenje :D 23.4.2012 22:34
Pomoje najbols da pozabis na njega, ce ti neodpise bv da mu pises sporocila,... poznam to iz lastnih izkusenj, rajsi ga pust namir kr ce mu bos zatezila z sporocili te bo sam se j*** u glavo al pa te bo zasovrazu al pa neki podobnega... Bv zapravljat casa s takimi tipi...
Najdi si drugega:)
meandhe • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 110
Re: Mnenje :D 24.4.2012 18:18
MoniieAngel pravi:
Pomoje najbols da pozabis na njega, ce ti neodpise bv da mu pises sporocila,... poznam to iz lastnih izkusenj, rajsi ga pust namir kr ce mu bos zatezila z sporocili te bo sam se j*** u glavo al pa te bo zasovrazu al pa neki podobnega... Bv zapravljat casa s takimi tipi...
Najdi si drugega:)

Hvala, ampak problem je, da ga ne morem pozabit...;(
MoniieAngel • Od: 26.6.2011 • Prispevkov: 8
Re: Mnenje :D 24.4.2012 18:28
Vem kako je to ko ga nemores pozabit...Ampak meni edino da tipa/prjatla al pac krkol pozabim pomaga to da si najdem drugega, vem da je tesko sam ce bos ustrajna ti bo uspelo:) vem, na zacetku je vedno tezko sam ce bos zdej ga poskusla na tak nacin pozabit ti bo tud naskednic uspelo,... Saj pri men je tko...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.