točke za sredno

barbi3131 • Od: 3.10.2011 • Prispevkov: 38
točke za sredno 18.4.2012 18:58
am ja kukr že naslou puwe se gre o tpčkvanju za sredno...zanima me če se tučkujejo tud izbirci pa mi mamo obvezna 2 tuja jezika in če se tadrug pol tud šteje al ne pa usa tewkmovanja pa priznanja šolsko regijsko...kai pa sodelovanje na tekmuvanjih.? am ful hwala za pumoč k pr nm usak drgač guvuri in je pol prublem tko da jaa... hwala usen Very Happy
MissMaich • Od: 24.1.2012 • Prispevkov: 28
Re: točke za sredno 18.4.2012 19:20
točkujejo se vsi predmeti. Tekmovanja niso pomembna razn za štipendijo pa še to samo zlata, v primeru da je več učencev z istim številom točk, gledajo uspešnost pri npz-jih
Peinchy • Od: 5.3.2011 • Prispevkov: 111
Re: točke za sredno 18.4.2012 19:43
Mislim da se izbirni ne točkuje, prav tako se ne točkuje drugi ( na nekaterih šola obvezni ) tuj jezik ker ga nimajo vsi. Vsaj pri nas je blo tak. Very Happy
oblaceek • Od: 27.3.2012 • Prispevkov: 36
Re: točke za sredno 19.4.2012 17:02
tut mi mamo 2 obvezna tuja jezika (ang, nem) in 1.tuj jezik se šteje drugi pa ne!
pa izbirni se ne štejejo!
za tekmovanja pa ne vem
nelci • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 112
Re: točke za sredno 20.4.2012 13:45
izbirni predmeti se ne točkujejo. mi mamo dva tuja jezika. pač anglo pa nemščino in nemščina je ubistvu izbirni predmet in se ne točkuje Wink)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.