srednja gostinska in turistična šola- LJ! Pomagite :>

Tsukamoto • Od: 22.4.2012 • Prispevkov: 3
srednja gostinska in turistična šola- LJ! Pomagite :> 22.4.2012 17:48
Živjo!

To leto sem se upisala na Gimnazijo Poljane(imam 109/120 do zdaj) ampak, če mi ne znese me zanima, če je kdo šel na informativni v SŠGT-LJ ali pa jo obiskuje.(ker je edina druga šola, ki me zanima)

Zanima me kakšna je šola(celotna:pouk,sošolci....) in če je res tako hudo kot nekateri pravijo. Sestrična ki je nanjo hodila pred nekaj leti je rekla, da se ob novoletnem času začnejo kar streljati(da se sliši streljanje) in, da prfoksi nimajo oblasti nad učenci.
Rekla je tudi, da če nisi iz Ljubljane imajo Prfoksi kar nekaj proti tebi (ampak nevem,ker tudi moja sestrična ni najbolj delavna bila...)

Prosim,odgovorite! Smile

-lp Karin
mrsMurray • Od: 21.1.2012 • Prispevkov: 21
Re: srednja gostinska in turistična šola- LJ! Pomagite :> 22.4.2012 19:31
js sm bla na informativnem dnevu in mi je blo kr ušeč Smile učitli so bli taki zabavni, pa ful so poudarjal, da fužine sploh niso nevarne tko kokr ljudje govorijo. da eni delajo že 10 let tam pa so hodil ob raznih urah domov, pa se jim ni še nč zgodil. usi so se mi zdel prijazni, sproščeni, zabavni. je reku en učitelj, da je na tej šoli vedno eno tako fajno vzdušje. zdej kok je pa res bomo pa videl septembra Smile upam, da sem kej pomagala Smile
Re: srednja gostinska in turistična šola- LJ! Pomagite :> 22.4.2012 22:13
Ja, hvala! To sm tla slišat, da ni nevarno, ka mi usi dopovedujejo, da je. Confused
smrkec • Od: 22.4.2012 • Prispevkov: 1
Re: srednja gostinska in turistična šola- LJ! Pomagite :> 22.4.2012 23:06
Ta šola je čist kul. Hodm že dve leti in tudi jaz sem prvo cvikal. Prfoksi so v večini gut, dobiš pa tudi kakšnega modela. Učit se je treba ampak uživamo. Imamo ekskurzije, Benetke, Dunaj, Paris, Rim... turistični razredi pa še več. Jaz hodm na kuharsko. Prfoksi za prakso so face.
Glede streljanja: letos je že 22 mrtvih in 200 ranjenih-bučke. Gimnazija Fužine je ena boljših šol v lublan. Sestrična hodi v center pa se skrije pred Fužinam. Na šoli je red, če pa kdo ser... je pa ponovadi hitro izključen.
Upam, da se septembra vidiva.
Smrk
Re: srednja gostinska in turistična šola- LJ! Pomagite :> 23.4.2012 6:55
Tut jaz upam,da se Very Happy
Če bi prej vedela kakšna je šola bi se že vpisala, zdej bom pa mogla do 2. roka za prepis počakat Crying or Very sad
Pa hvala za odgovore! Very Happy
Luciiika • Od: 5.4.2010 • Prispevkov: 113
Re: srednja gostinska in turistična šola- LJ! Pomagite :> 23.4.2012 20:32
jaja sj veš..strelajo se skos..pa kaj a si neumn da to govoriš?.pomojm so fužine bol varne kt kera druga šola..jst sm zdj prvi letnik in mi ni čist nč hudga.profesorji so ful fajn..hočjo da nam uspe in nam pomagajo..in tole glede tega če si iz druzga kraja-BUČKE!.res ful fajn je šola:).men ni žou:)
Re: srednja gostinska in turistična šola- LJ! Pomagite :> 24.4.2012 20:07
Luciiika, kera smer pa si ti? Smile
Re: srednja gostinska in turistična šola- LJ! Pomagite :> 24.4.2012 21:33
gastronomsko turistični tehnik..sj lah da si me vidla na informativnih..odvisn kdaj si bla>.<
mapleleaf • Od: 15.9.2010 • Prispevkov: 16
Re: srednja gostinska in turistična šola- LJ! Pomagite :> 25.4.2012 20:24
tuuud jz sm gor že 2 let ta šola je dejansko najbolša men osebno, gimnazije se lah sam skrijejo, use je sproščeno sam ja učit se pa je treba, drgač pa jz živim na fužinah in odkar sm tuki se mi še nč ni zgodil in fužine niso nevarne sploh! to sam stereotipi kar se je dogajal pomojm ene 20 let nazaj k je biu še bounty(lokal če kdo pozna k so se nek strelal to je blo pa to) Smile
Re: srednja gostinska in turistična šola- LJ! Pomagite :> 26.4.2012 16:16
u petek zju3 sem bla (:
Re: srednja gostinska in turistična šola- LJ! Pomagite :> 26.4.2012 18:49
pol si me skor sigurn vidla..ray ban očala, lase sm mela u figo spete..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.