Prijatelica -.-• erkica
• Od: 2.9.2010
Prijatelica -.-
2.4.2012 14:00
mam problem z mojo bff smo prijatelce že 4 leta in smo se super razumele vsi so govorili da imava različne karakterje ampak je blo vse ok do sedaj oz. do septemra letos zdej pa misli da je neki več pa pada za vsakim tipom še posebi za 23letnimi apak kdo bo pau na 13 letno smrklo...zanimma me kak bi to rešel..ampak s pogovorom ne gre ker reče da ni nč ka rečem res...
prosim pomagiteee!! _________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: [link] • brikca
• Od: 5.8.2010
Re: Prijatelica -.-
2.4.2012 16:00
provi ji dopovedat da noben 23letnik al bilo kdo ki je nad 16 let je nbo jeml resno in če ja se bo samo za*ebavu z njo in jo hudo pizadel...čene še kaj hujšega...
pa reči ji ni se resnično postavi v vlogo da bi jo vsi klicali k*Rba ker pomojem ni hujšega pa naj bo še tako samozavestna... Upam da boš rešla jo pred tako usodo Srečno |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.