POMAGITEEE!!!

aniiaSmile • Od: 24.4.2012 • Prispevkov: 6
POMAGITEEE!!! 24.4.2012 15:31
kakoo se čim bol znebit tastariih?? ws cajt mi visijo za vratom in mi sploh ne pustijo dihat. kam greš?? s kom greš?? ne smeš!! ne dovolimo!! vs cajt eno in isto. še najbl pa pr fantih: kdo mi je ušeč, komu sm ušeč...naiihujš pa da mi začnejo težit k mtke tračajo kdo mi je ušeč, če je res to ta, pa de itk vem da nikol nbowa skp, da neii ga pustim prmer..,,ipd. vs čs same prepovedi, strahovi, uprašanja..- koda sm stara 2 leti, POMAGITE!! Mad
Re: POMAGITEEE!!! 24.4.2012 16:34
res da nisi stara 2 leti, ampak verjetno nisi starejša kt 13, zato je to isti k*rac Wink
maš pač take starše, ne morjo se čez noč spremenit.. vsak ma drugačne, nekaterim več pustijo, nekaterim manj, jzt sm hvalabogu tko na sred Very Happy
drgač pa če hočeš da ne silijo več tolk v tebe si pridob njihovo zaupanje, ne upiri se jim, ker s tem ne bo nič bolš, pa pogovarji se z njimi in na začetku povej s kom greš in kam in bo okej.. ker če jih sama poveš da greš s tem pa tem pa tja pa tja bojo vedl, da ti lahk zaupajo..
aniiaSmile • Od: 24.4.2012 • Prispevkov: 6
Re: POMAGITEEE!!! 24.4.2012 17:06
aam, hwala za odgovor.. seii bom probala no ampk je frka ker mam zloooo stroge tastare. Confused drgač pa bojo mogl tut sami kmal poštekat da nemorjo skos zame skrbeet. Razz
Re: POMAGITEEE!!! 24.4.2012 23:50
ja odrast boš mogla Very Happy če si stara kok, 13-? pol si še otrok ane Wink

ej, jaz vidim kaj se dogaja s tako mularijo tukaj pri nas, GROZA.. ni čudn da so eni starši tok u skrbeh. z mopedi se podijo, kadijo že, zbirajo se v tolpe, kradejo u štacunah, male izsiljujejo, itd..ko si otrok te mimgrede kdo vpelje v to, ko si pa enkrat zrel pa znaš sam presodit kaj je prav pa kaj ne.

najbolše kar lahko nardiš je, da staršem pokažeš da si že zrela. pogovor se z njimi, reci pač da razumeš da jih skrbi in obljubi da ne boš delala bedarij za katere ti je lahko žal.

in ko te spustijo kam, obljubo tudi drži. tud če nvm, prjatlce nekje staknejo čik, pa use probajo, pa kao morš ti tud probat če ne te bojo **** itd.. ti se drži obljube pa bo. mogoče ne boš kul med njimi, se pa izogneš marsikateri slabi navadi s tem.

kar se pa tega tiče v koga si itd, jih pa res nč ne briga. pač da greš pa tkaoj sexat z njim pa tudi ni ravno fajn..

pogovorit se probi, pa jih razumet. s tem boš dokazala da si zrela, in ne greš delat planov kako jih boš naplahtala, se maščevala, jezila na vse. zrel človek se pogovori Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.